Znaci normalno je cepati samo parizerOvaj prvo kaze , sta treba da jedem parizer? A kasnije kaze , neznam kad sam zadnji put jeo nesto normalno, u tom smislu . Svi lupaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci normalno je cepati samo parizerOvaj prvo kaze , sta treba da jedem parizer? A kasnije kaze , neznam kad sam zadnji put jeo nesto normalno, u tom smislu . Svi lupaju
a pise proizvedeno 2003, upao sam u paralelan univerzum? u kom tito zivi 2003.godine?titova ostavstina
Ako je doslo do sukoba sa ovako naoruzanim , i da je poginuo samo jedan policajac , nesto ne stima , ili ti nisu imali blage veze kako se to koristi sto je isto moguce.a pise proizvedeno 2003, upao sam u paralelan univerzum? u kom tito zivi 2003.godine?
u mom univerzumu tito je umro osamdesetih a jugoslavija se raspala devedesetih proslog veka (jos pamtim dan kad je umro, betonirali smo plocu na garazi i seli da jedemo po zavrsenom poslu, kad su prekinuli program na radiju). kad se to desilo u ovom univerzumu?
Daleko od toga . Mozda ga doduse nisam bas razumio sta kaze , imaju neki prekidiZnaci normalno je cepati samo parizer
Od uvek biramo lošije karte..................
Izgleda da u poslednje vreme uvek biramo lose karte.
koliko citam po internetu taj policajac je slucao naisao jos dok "spontana pobuna" nije trebalo da pocne, cekali ostale i dalja naredjenja a ovi se uspanicili i utrcali u manastir, ostavljajuci oruzije ispred manastira, koji je brzo opkoljen.i da je poginuo samo jedan policajac , nesto ne stima
ko cuva nasu granicu? nasa vojska? pa zar je moguce da su i oni umesani?@trtmrt. Prelazi su bili zarvoreni pa mi kazi kako su uspeli tamo da stignu
zato sto ce zapad bas od njega da trazi objasnjenje za ovoliku opremu nase proizvodnjeZasto su ova desavanja za AV problem
hoce li biti uhapseni? kao krijumcari oruzija?u bolnici u Novom Pazaru lezi vise nasih ranjenih
Jel nije pisalo da su napravili barikadu sa vozilima. I poslije toga je doslo do sukoba nocu.Nema logike da je spontano i slucajno. Uzmimo da se par mjestana spontano naoruzalo . I sta bi oni planirali i mogli ocekivati ? Da ubiju ili zarobe par policajaca ? Ili neku stanicu da zauzmu? I da se blokiraju u selu ? I sta dalje ? Nema logike da je spontano
Ma jok to . Kfor je blokirao odmah sve prelaze . Vodili su se pregovori sa zapadom da se ti povredjeni puste u centralnu Srbiju .ko cuva nasu granicu? nasa vojska? pa zar je moguce da su i oni umesani?
AV je rekao da su napravili barikadu sa dva velika kamiona i jednim tamicem . Onda par Siptara krenulo tamo i ovi pripucali . Posle im dosla podrska i krenulo puskaranje .Jel nije pisalo da su napravili barikadu sa vozilima. I poslije toga je doslo do sukoba nocu.
ko je vodio pregovore? drzava srbija? priznali smo da su to nasi "drzavni" "spontani ustanici"Vodili su se pregovori sa zapadom da se ti povredjeni puste u centralnu Srbiju .
Ima logike sto kazes ali opet te pitam kako su presli granicu ?ko je vodio pregovore? drzava srbija? priznali smo da su to nasi "drzavni" "spontani ustanici"
ne verujem da je iko u ovoj vlasti BAS toliko glup da uradi nesto slicno