Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peet
To sto nas ne zanima (u globalu) odakle nekom i cime placa zato nam se drzava i ubrzano privatizuje parama izvucenim iz budzeta (nasim parama)

О новцима говорим јер из земље и продаје ратарских култура нису сигурно...Да лично мене хоће да истерају са два јутра земље коју радим годинама и то један функционер из АП Војводина не зна шта има и колко је земље покуповао сад му треба и ова два моја!Та беда која диже кредите и плаћа аренде они ће сами себе појести...

Nista meni nije jasno sto prica Raca oko blokada izvoza. EU pravi blokadu jer zeli prvo da se resi Ukrajinska roba, pa onda ostale drzave?

Vidim da su kod bugara protesti

Kod kolege @fendt515c u Hrvatskoj su pre par dana bile slicne cene kao i kod nas:
Suncokret 285 evra + pdv
Kukuruz 135 evra + pdv
Soja 360 evra + pdv

Ko na kraju stoji iza pokusaja formiranja ovih sramotnih cena?

Neko puskaranje na Kosovu

Епархија рашко-призренска најоштрије осуђује најновији напад који се догодио јутрос на северу Косова, у близини села Бањска, у коме је један косовски полицајац убијен, а двојица повређена. То је озбиљан инцидент који може имати велике последице и зато је веома важно да се предузме све како би се сачувао ред мир и поредак. Епархија најискреније изражава саучешће члановима породице погинулога полицајца и искрено се нада да ће се двојица рањених што пре опоравити.
Епархија је јако забринута јер према најновијим информацијама, група наоружаних, маскираних људи, упала је блиндираним возилом у сам манастир, при чему су провалили манастирску закључану капију. Тренутно се у манастиру налази група поклоника из Новог Сада, са свештеником, игуманом Данилом и братијом манастира.
Ради безбедности, братија манастира и поклоници су се закључали у конак, и храм манастира је такође закључан. Наоружана маскирана лица се крећу по двориштву и чују се повремено пуцњи.
Епархија најоштрије осућује отворено насиље које се примењује у верском објекту Српске Православне Цркве, позивајући све стране да што пре прекину сукоб.

kosovo-24-sept-2023.jpg

kosovo-24-sept-2023-1.jpg

kosovo-24-sept-2023-2.jpg

kosovo-24-sept-2023-3.jpg

kosovo-24-sept-2023-4.jpg

kosovo-24-sept-2023-5.jpg

Нигде још нисам прочитао које су националности нападачи. Има ли негде пренос уживо тог опсадног стања на некој телевизији?

Po pitanji KiM ostajem uzdrzan . Tamo je bure baruta u svakom smislu . Tamo je i Meka za sve krimose ( na sve nacije mislim ) . Ali kao i uvek obican narod ispasta .

Na osnovu čega procjenjuješ nečiju nesposobnost?
Možda mladi od 18 god prate politiku i znaju za koga glasati?
U svim starosnim dobima ljudi mogu loše ili dobro procjeniti kad donose neku odluku.
Šta tek reći za one koji ne glasaju iz uvjerenja već prodaju glasove?

Нигде још нисам прочитао које су националности нападачи. Има ли негде пренос уживо тог опсадног стања на некој телевизији?
Па ко би други био него Срби. Већ траже бомбардовање Београда. 😡

Сад сам слушао излагање, све рекао ништа није рекао. Срби који су избегавали полицијске контроле, нису хтели да их задржавају и оптуже за неке криминалне радње? Је ли овај говори о криминалцима, које тражи полиција? Сазнаћемо више сутра.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh