Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da počistio mi đubre u našoj avliji a oni kako hoće .Nisi u pravu Miloice . Jel ti mislis da su Ameri odusevljeni senilnim starcem ? Ili francuzi , francuskim babojebcu ? Ili hrvatskim kriminalnim HDZ - om ? Stvar je da oni nista bitno ne odlucuju !
Где си, нашао на интернету, да погледам оће ли и мени где њиве узурпирати.Meni, koliko sam video trasu na internetu, ta saobraćajnica ne prelazi ni preko jedne njive. Ali pre neki dan su me zvali iz neke advokatske kancelarije i ponudili da me zastupaju u ostvarenju pravične nadoknade zbog oduzimanja dela zemljišta zbog potreba te saobraćajnice. Imali su podatak i na kojoj parceli će mi oduzeti deo, i koliki je taj deo, a da ja nigde do sad nisam čuo te podatke. Prvo nisam znao otkud sad to, da nisu možda promenili trasu, ali sam posle skontao da je to zbog nadvožnjaka za koji će biti potreban deo moje njive. Ajd' sad što će mi skratiti njivu i što ću izgubiti leniju na kraju, već što će sad ceo jedan deo atara biti dostupan samo preko tog nadvožnjaka, ima da pristupne lenije budu uništene, a i meni se komplikuje put do polovine parcela...
Sto je budala iz severne koreje?Da počistio mi đubre u našoj avliji a oni kako hoće .
Šta sad , treba neko da kaže " vidi onu budalu u Severnoj Koreji mi smo još i dobro prošli " ?!?
Svi znamo iz medija da tamo narod gladuje i te stvari . Ali sada je i to pitanje jer iz kojih medija nam to dolazi ? Covek jeste lud to se vidi ali zato sme svetskim mudonjama da kaze sisajte ga . Veliki respekt za njega jer mu rusi dolaze na noge i ako je nastancao mnogo oruzja bice i mnogo para za drzavuSto je budala iz severne koreje?
Sto ne zadužuje drzavu kao ovaj "naš"
Taj sad koristim.Adobe - Download Adobe Acrobat Reader
Download free Adobe Acrobat Reader software for your Windows, Mac OS and Android devices to view, print, and comment on PDF documents.get.adobe.com
Иде доста брзо отварање мислим да је највише до интернета јер и, мени, некад гадно успори односно закочи. А људи моји веће **greška од овог пута нисам видео па која је будала цртала тај план треба га тући док се не усере и не упиша. Од оволико равне Војводине они тај пут тако искривише толике кривине па то, је глупост невиђена. Или, натерају "воду на своје воденице" или су стварно сви комплетни идиоти у том просторном планирању.[:sr]Јавни увид у Нацрт ППППН инфраструктурног коридора државног пута IБ реда гранични прелаз са Мађарском (Бачки Брег)-Сомбор-Кула-Врбас-Србобран-Бечеј-Кикинда-гранични прелаз са Румунијом (Наково) и Извештај о стратешкој процени утицаја ППППН инфра
Javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta IB reda granični prelaz sa Mađarskom (Bački Breg)-Sombor-Kula-Vrbas-Srbobran-Bečej-Kikinda-granični prelaz sawww.ekourbapv.vojvodina.gov.rs
Kad otvoris onaj link skineš deo koji se zove "Referalna karta 5 – Detaljna razrada Prostornog plana – Posebna namena prostora i sinhron plan – Listovi 5.1-5.14". Srbobranski deo je od 5.5 do 5.9 pa pretpostavljam da je Vrbas onda od 5.1 - 5.4, nisam gledao jer moj komp jedva otvori te pdf karte, kad treba uveličati da vidiš na nivou pojedinačnih parcela sa parcelnim brojevima mom kompu treba večnost. Sad nisam baš siguran da li je to toliko zahtevno za komp ili ja imam problem sa programom za pregledanje pdf-a. Molim te, baš mi reci koliko treba vremena da ti otvori neku kartu do najsitnijih detalja.
Друго може бити?Добар мираз,новци од криминала,продатог страна,куће,земље наслеђено,кредита,повољног без камате и тако даље и тако ближе ....Не мој да се правиш блесавСељак обичан ОБИЧАН!је социјална категорија која тај луксуз себи не може да приушти.
Ali cemu takva sekiracija sto se tice arende za vas koji ne radite arendu?’ Cemu lupanje glave odakle im novac i bla bla bla!
Ako puknu pukli su ako im ide jos bolje, sta onda jos veca sekiracija?!
Pusti te jadne ljude da oni sami o sebi vode racuna! Niti vam daju u dzep niti uzimaju!
Pises nebuloze, nikad, aman bas nikad ni jednom nisam gurao nos na tudjoj zemlji koja je vec data nekome u arendi i svakako da smatram da to samo picke i rade i nije zdravo to ciniti.Зато ја и пишем годинама да коме је пољопривреда хоби и ко живи од ње не може исто да гледа на ствари јбг.
Иди бегај...Ради се о отимању!Ако је по теби поштено набијати аренду комшији куму,брату,свака ти част а сви ћуте ко пичке и раде испод жита.Како се проналазе поједини јбт....иначе цена је 35 аконтно