Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je ko uradio do 50,uradio je.Na mlađima svet ostaje i neka oni odlučuju.Isto tako bih i u vlasti zabranio da budu ljudi preko 50 i onda ne bi dolazili u ovakve situacije.Kad se popnu ne umeju da siđu.I mandat poslanika do 4 godine i šlus-nikad više u vlasti.Isto tako i predsednika,predsednika vlade,itd.
Kod mene je više od 90% ljudi koji su izmedju 50 i 60 godina uzuzetno sposobno, zdravo i vredno. Ne rade ništa manje nego neki mladji, čak bih rekao i više. Tako da bih tu granicu pre podigao na 60.

Kako vreme prolazi sve manje rade mladi a sve vise matori.. Omladina nezainteresovana katastrofa, svi misle da ce nesto da padne sa neba. Da ne gresim dusu ima mladih koji ginu i vise nego sto treba, ima i onih koji rade sasvim pristojno, ali kad vidim ove sto im mama i tata daju za pivo ispred prodavnice a imaju izmedju 30 i 40 godina tu znam da nema popravnog. Ako do sad nisu naucili da rade nece ni sad..

@Zoran0230 ,@Boderlica
Da li je tako bilo gde u svetu?U razvijenim zapadnim zemljama daleko su veća socijalna davanja i nema govora o uskraćivanju prava glasa.
Kod nas je osnovni problem korupcija i stranačko zapošljavanje,kršenje ustava,prekoračenje ovlašćenja.
Prvi u tome je predsednik a onda svi ostali.
Riba smrdi od glave.

A zasto bi po vasoj logici pravo glasa imali mladi od 18 godina ? Ne znaju ni **greška da obrisu a ne da odlucuju o necemu .
Najbolja stvar je da svi glasaju . Oni ulaze u Skupstinu a mi ( svi gradjani Srbije ) odlucujemo . Svi imamo internet i u danu za glasanje i mi glasamo . E to bi bila narodna drzava 🤔

U grupu kojoj bi ti ukinuo pravo glasa spadaju srednjoškolci sa navršenih 18g. života i sve generacije studenata.
Misliš li da je normalno njima zabraniti pravo glasa?

Pa bilo kakvo ograničavanje ljudskih prava nije baš preporučljivo.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Malo brkaš pojmove.Onda bi isto tako mogli da kažu da se vraća zemljišni maksimum na 10ha.Šta bi onda rekao?
Šta si mislio pod tim da svojoj deci dozvolim upravljanje mojim parama.Pa oni nisu još poslovno sposobni.
Biće i toga.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

zaplenjena kolicina i vrsta oruzija i vozila na kosovu od "golorukih branioca" je bas impresivna, tesko da se to moze naci na crnom trzistu, da li se neko seca kako je vucic pre par dana na TV rekao da je moguca pobuna srba na kosovu?
ovako od oka oruzija dovoljno za 100 ljudi, kao da su cekali da im se lokalno stanovnistvo pridruzi, bice zanimljivo kada ovi uhapseni pocnu da pevaju u istrazi

kosovo-24-sept-2023-10.jpg

kosovo-24-sept-2023-11.jpg
kosovo-24-sept-2023-12.jpg

Screenshot-2023-09-25-at-14-04-20-Ra-i-o-napadu-na-Kosovu-Delovala-neka-vrsta-paravojne-formacije-V.png

Poslednja izmena:
А теби баш мило што су их побили и похапсили? Исправно је да их сваки дан малтретирају, пуцају на наш народ, потежу ножеве на децу, звецкају оружијем демонстрирајући силу над голоруким народом. Наравно да ће доћи до ескалације и оружаног сукоба све има своју меру.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh