Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idite na Miljakovac, ima neka brza hrana, imaju "predsenicki sendvic" 100 din

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vidim ovde se nastavljaju stručne analize nesmanjenom brzinom, u ovoj temi.

Da li se Vlado ovo shali ?

Ovaj beli okvir je u stvari ledeni obruč ( kako Vlado kaže ) koji valjda sprečava da more iscuri I da brodovi ne propadnu u ambis kad se opasno približe ivici .
Za letove je to drugačije rešeno i to je tek opasna igranka kako on tvrdi ?!?
f981701e79ed8480f7209b075d3f6720.jpg

Poslednja izmena:
Vidim ovde se nastavljaju stručne analize nesmanjenom brzinom, u ovoj temi.
Vec vise puta , pokusavate nesto da nam porucite u ovoj temi , kad se povede rasprava neka na temu politickih desavanja , al nikad ne kazete konkretno ,sta zelite da nam porucite ? Nesto smeta , lici kao da malo fali da nesto zabranite , al ne kazete konkretno pa da znamo sta je poruka?

@Miloica - I sta ces sada misliti ako ti kazem da se ne sali ? Da je lud ili ces pogledati ono sto je rekao ? Ja necu pogledati . Zabole me da li je okrugla ili ravna a u skoli smo ucili da je elipsastog oblika ( oblika jajeta ) .

Ali do Kine ima mnogo planina pa se moraju zaobilaziti i zato je put duzi a do Amerike sve ravno kao Vojvodina 🤣

Jel ima tema za ovako nesto???
Auu robije,jel radi neko jos ovako nesto?
A ja jos u mobi a bice tri dana koliko ima mase 😁🙂
4ZViaRX.jpg

Балирање кукурузовине? Радили на фарми једне године и никад више. Камаре биле напољу на њиви, 20х60 метара. Кад је то покисло и онда смрзло... Али суве горе за све паре.

Направили су велике настрешнице на послу, сад може неколико десетина хиљада бала да стане. Некада 80 000 малих бала а сада 4-5000, остало велике коцке за ложење.

Радио и балирање и утовар не зна се шта је горе, још кад мој матори балира то је за плакање. Човек набије бале склопи пресу и оде даље да балира не би изашао из трактора да види како их је насабијао је.бе му се он никада није товарио. Док једном мени није пукао филм и запалио све бале на њиви, да видиш како сад зна да стане и провери бале да нису претешке. Најгори посао од свог балирања.

A lako se mogu namestiti bale.Samo da se ne balira vlažan.Ali nisam nikad voleo da ga baliram ali kad se mora,nije teško.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh