Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mojoj jedinici je bilo i Rusina,Mađara,Hrvata,Roma,Srba...Nervira me stalno forsiranje priče kako je JNA najgora.Svi znamo ko je pljačkao NA OBE STRANE,ne samo Srbi.Lepo je Momo napisao.Pljackali su najvise pozadinci , mjestani kao TO ,i paravojne ako ih je bilo. Zasto , zato sto su oni imali vremena ,prevozna sredstva , i mjesta gdje da ostave opljackano. Sa druge strane , kad se vec desi rat , nastranu zasto kako , glupo je ocekivati da neke grupe ne kupe neke stvari koje stoje na izvolte , a smatra se da si to osvojio za duze vremena . Paljenje kuca mi nije jasno bilo
Naše generacije da,ovi mlađi ne.Svi sve znamo o jugoslaviji, jna, komunistima, nemora niko da nam priča i objašnjava..
Pljačkala je i JNA pogotovo rezervni sastav i to one grupe koje su kao dobrovoljci skupljane po raznim "društvenim preduzećima" da daju svoj "doprinos".U mojoj jedinici je bilo i Rusina,Mađara,Hrvata,Roma,Srba...Nervira me stalno forsiranje priče kako je JNA najgora.Svi znamo ko je pljačkao NA OBE STRANE,ne samo Srbi.Lepo je Momo napisao.
Nemam više komentara.Pljačkala je i JNA pogotovo rezervni sastav i to one grupe koje su kao dobrovoljci skupljane po raznim "društvenim preduzećima" da daju svoj "doprinos".
Dok je redovna vojska bila zarobljavana po kasarnama, vrhuška JNA je gledala kako da spasi svoj nameštaj i ostalo, to je bila glavna briga.
A zna se ko nije smeo na Slunju da ide da piša bez da ga prate dva vojnika, a hvalio se čvarcima
Znači svi ?Pljackali su najvise pozadinci , mjestani kao TO ,i paravojne ........
Jos nije poslednji . Uskoro ce se pricati kako niko iz porodice Vucic ne jede nista i da zbog toga nikada bolje zive a bahati narod hoce da jede . Odrzavaju mu zapadnjaci sizofreniju na za njih podnosljivu vrednost .Ovo je poslednji stadijum bolesti sns...