Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pljackali su najvise pozadinci , mjestani kao TO ,i paravojne ako ih je bilo. Zasto , zato sto su oni imali vremena ,prevozna sredstva , i mjesta gdje da ostave opljackano. Sa druge strane , kad se vec desi rat , nastranu zasto kako , glupo je ocekivati da neke grupe ne kupe neke stvari koje stoje na izvolte , a smatra se da si to osvojio za duze vremena . Paljenje kuca mi nije jasno bilo
U mojoj jedinici je bilo i Rusina,Mađara,Hrvata,Roma,Srba...Nervira me stalno forsiranje priče kako je JNA najgora.Svi znamo ko je pljačkao NA OBE STRANE,ne samo Srbi.Lepo je Momo napisao.

U mojoj jedinici je bilo i Rusina,Mađara,Hrvata,Roma,Srba...Nervira me stalno forsiranje priče kako je JNA najgora.Svi znamo ko je pljačkao NA OBE STRANE,ne samo Srbi.Lepo je Momo napisao.
Pljačkala je i JNA pogotovo rezervni sastav i to one grupe koje su kao dobrovoljci skupljane po raznim "društvenim preduzećima" da daju svoj "doprinos".

Dok je redovna vojska bila zarobljavana po kasarnama, vrhuška JNA je gledala kako da spasi svoj nameštaj i ostalo, to je bila glavna briga.

A zna se ko nije smeo na Slunju da ide da piša bez da ga prate dva vojnika, a hvalio se čvarcima :D

Pljačkala je i JNA pogotovo rezervni sastav i to one grupe koje su kao dobrovoljci skupljane po raznim "društvenim preduzećima" da daju svoj "doprinos".

Dok je redovna vojska bila zarobljavana po kasarnama, vrhuška JNA je gledala kako da spasi svoj nameštaj i ostalo, to je bila glavna briga.

A zna se ko nije smeo na Slunju da ide da piša bez da ga prate dva vojnika, a hvalio se čvarcima :D
Nemam više komentara.

7252383c6faf1149f14f90cc7cebcc61.jpg

Ovo je poslednji stadijum bolesti sns...
Jos nije poslednji . Uskoro ce se pricati kako niko iz porodice Vucic ne jede nista i da zbog toga nikada bolje zive a bahati narod hoce da jede 👍 . Odrzavaju mu zapadnjaci sizofreniju na za njih podnosljivu vrednost .
Da je Boderlica pravi srpski vitez otisao bi u svaku prodavnicu u Kacu i pokupovao sav parizer da srpski narod ne jede to cudo 🤣

Па паризера нема нигде да се купи, ево ми смо, сваки дан на терену и где год смо питали сви се смеју. Буквално, га нема нигде, а идемо по свим великим трговачким ланцима.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh