Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisao je negde da zivi sam, to bi trebalo da bude dovoljno da se shvati ko je on i kakav jeNisi za mene pojam ti si za mene kako sam zaključio iz tvojih pisanja niko i ništa,jedan običan prgav čovek pun samog sebe
Izvini na iskrenost
Ja cu ti reci, da sam ja ili neko drugi to napisao mozda iz neke greske, pljunuo bi po tome jer navodno kao manjina ne znamo pravopis!Samo da pitam, zašto: SrBstvom?
Šta da osude?Srbi ako su pravi prvi bi trebalo da pričaju i osude takve stvari a ne da kriju.
Skrrivanje istine kalja ceo narod.
Ako je tako preporučio bi mu da kad bude sa ženskom nek koristi prezervativu (da ti objasnim "kurton")da se ne razmnožava ni slučajnoPisao je negde da zivi sam, to bi trebalo da bude dovoljno da se shvati ko je on i kakav je
Nemoj mi ništa pričati bio sam od decembra 90 do februara 92 i vrlo dobro znam ko je šta radio iz prve ruke.Šta da osude?
Zna se ko je organizovao te pijanice ko ih je skupljao i ko ih je dovozio autobusima.A mnogi su glasali za tog čak ga i vojvodom zvali A zna se ko je hteo da potera tu bagru nazad odakle je došla i ko je to sprečio.
Isto kao što su običnu jajaru i secikesu zvali komandantom pa mu se i dan danas dive.
A znaju i Hrvati ko ih je puštao da beže i sa kime su veče pre delili spavaonu, pa se sledeće večeri vratili da kolju onog koji ga je pustio da ode.
Jesi li krao i pljačkao.Ne znam u kom delu si bio.Nemoj mi ništa pričati bio sam od decembra 90 do februara 92 i vrlo dobro znam ko je šta radio iz prve ruke.
Mislim da si bio mlad da bi mogao da vidiš-sem onog što ti se dozvolilo da vidiš.Banija ,Petrija redovna vojska u kojoj je bilo još koliko-toliko reda ,ostalo opšta kaubojština.
Video sam svašta sto nam nije baš na ponos i ne bih više o tome jer vraća ružne uspomene.
Nisu sebe vec grad i okolinu. Ali ni to nije ako se uzme , arkana i slobu , dnevno 300 tona sirove nafte i 200 godisnje hrastovine , samo italijani znaju koliko.Borovo selo je bilo pod zaštitom JNA.Jedino ako nisu sami sebe pljačkali.
Slažem se sa tobom ali mi ne odgovori da li si ti pljačkao kao pripadnik JNA.Srbi ako su pravi prvi bi trebalo da pričaju i osude takve stvari a ne da kriju.
Skrrivanje istine kalja ceo narod.
A šta su u međuvremenu radili sa srpskim stanovništvom i njihovom imovinom.To je tabu tema.Nisu sebe vec grad i okolinu. Ali ni to nije ako se uzme , arkana i slobu , dnevno 300 tona sirove nafte i 200 godisnje hrastovine , samo italijani znaju koliko.
Ne radi se ovde o simpatizerstvu već o tome da smo pljačkali po Hrvatskoj.Zorane, ti izgleda i dalje simpatizer JNA?
Dali imaš neki specijalan razlog za to ili je to jednostavno nostalgija i sećanje na mlade dane?