Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bagre i krova rata je uvek bilo u svim ratovima na svim stranama i biće ništa novo ni senzacionalno.Srbi su čupali kablove iz zidova zbog toga što su verovatno hrvati odneli koturove iz radnji. 🤔😏🤪

Znaci li to da si elektricnu instalaciju nabavio po "nabavnoj" cijeni;)
Ne znam šta si hteo da kažeš.Ja niti sam šta krao niti čupao.Jedan rezervista je pokušao da prenese pištolj pa se digla frkaTrtmrt je ekspert za kablove.On poznaje put kablova i utičnica.Ja samo znam kako su izgledale srpske kuće u Aljmašu....

Ne znam šta si hteo da kažeš.Ja niti sam šta krao niti čupao.Jedan rezervista je pokušao da prenese pištolj pa se digla frkaTrtmrt je ekspert za kablove.On poznaje put kablova i utičnica.Ja samo znam kako su izgledale srpske kuće u Aljmašu....
Zoki nemoj oma uzeti sve na sebe,opušteno
ali veruj mi da je Trtmrt nepriča budalaštine što se pljačke tiče za vreme rata,i dan danas možeš naći robu iz Borovog Sela..................aj živi mi bili i da se nikad više neponovilo se :ppozdrav:

Pa nije ti dosta da sam šlužio,
Ali nisi odgovorio na pitanje i nije to cinizam,oću da ti dokažem da nisi svu pamet ovog sveta popio.
A sad odgovori jel dobrovoljno radiš ili dobijaš platu?

ali veruj mi da je Trtmrt nepriča budalaštine što se pljačke tiče za vreme rata,i dan danas možeš naći robu iz Borovog Sela..................aj živi mi bili i da se nikad više neponovilo se :ppozdrav:
Па сада испаде да су цело Борово Село покрали и то нико други него Срби? Значи нико није крао, нико није убијао само Срби. Јбт па ајде кад чујем то од Хрвата и муслимана али, кад то Срби причају стварно треба да нас нема. Није ни чудо што овакви Србијом владају, кад смо ми таква говна да ћемо, због шаке евра и сопствени народ продати и пљувати пред целим светом.

Borovo selo je bilo pod zaštitom JNA.Jedino ako nisu sami sebe pljačkali.

Па сада испаде да су цело Борово Село покрали и то нико други него Срби? Значи нико није крао, нико није убијао само Срби. Јбт па ајде кад чујем то од Хрвата и муслимана али, кад то Срби причају стварно треба да нас нема. Није ни чудо што овакви Србијом владају, кад смо ми таква говна да ћемо, због шаке евра и сопствени народ продати и пљувати пред целим светом.
Ne,ne i ne, nisam spominjao nacionalnost baš iz tih razloga

Kralo se na sve strane, a zna se i ko je krao, tj ko je imao vremena da krade.A zna se i ko je dolazio samo da bi krao.

Isto kao što se zna ko je hteo da kolje i ubija decu od 19 godina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh