Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ne znam ali sam video,šta su Hrvati ostavili u srpskim kućama.Bagre i krova rata je uvek bilo u svim ratovima na svim stranama i biće ništa novo ni senzacionalno.Srbi su čupali kablove iz zidova zbog toga što su verovatno hrvati odneli koturove iz radnji.
Znaci li to da si elektricnu instalaciju nabavio po "nabavnoj" cijeniSamo ne znam ali sam video,šta su Hrvati ostavili u srpskim kućama.
Stavljali svugde laminat i brodski pod.
Па време је нисмо се одавно са никим крљали. Мада сам ја пре за један грађански да се порокамо до биолошког минимума па ко претекне нека прича.Ako je svuda ovako podgrejana situacija kao na forumu eto nama rata.
Ne znam šta si hteo da kažeš.Ja niti sam šta krao niti čupao.Jedan rezervista je pokušao da prenese pištolj pa se digla frkaTrtmrt je ekspert za kablove.On poznaje put kablova i utičnica.Ja samo znam kako su izgledale srpske kuće u Aljmašu....Znaci li to da si elektricnu instalaciju nabavio po "nabavnoj" cijeni
Zoki nemoj oma uzeti sve na sebe,opuštenoNe znam šta si hteo da kažeš.Ja niti sam šta krao niti čupao.Jedan rezervista je pokušao da prenese pištolj pa se digla frkaTrtmrt je ekspert za kablove.On poznaje put kablova i utičnica.Ja samo znam kako su izgledale srpske kuće u Aljmašu....
Па сада испаде да су цело Борово Село покрали и то нико други него Срби? Значи нико није крао, нико није убијао само Срби. Јбт па ајде кад чујем то од Хрвата и муслимана али, кад то Срби причају стварно треба да нас нема. Није ни чудо што овакви Србијом владају, кад смо ми таква говна да ћемо, због шаке евра и сопствени народ продати и пљувати пред целим светом.Zoki nemoj oma uzeti sve na sebe,opušteno
ali veruj mi da je Trtmrt nepriča budalaštine što se pljačke tiče za vreme rata,i dan danas možeš naći robu iz Borovog Sela..................aj živi mi bili i da se nikad više neponovilo se
Borovo selo je bilo pod zaštitom JNA.Jedino ako nisu sami sebe pljačkali.Zoki nemoj oma uzeti sve na sebe,opušteno
ali veruj mi da je Trtmrt nepriča budalaštine što se pljačke tiče za vreme rata,i dan danas možeš naći robu iz Borovog Sela..................aj živi mi bili i da se nikad više neponovilo se
Ne,ne i ne, nisam spominjao nacionalnost baš iz tih razlogaПа сада испаде да су цело Борово Село покрали и то нико други него Срби? Значи нико није крао, нико није убијао само Срби. Јбт па ајде кад чујем то од Хрвата и муслимана али, кад то Срби причају стварно треба да нас нема. Није ни чудо што овакви Србијом владају, кад смо ми таква говна да ћемо, због шаке евра и сопствени народ продати и пљувати пред целим светом.
Kralo se na sve strane, a zna se i ko je krao, tj ko je imao vremena da krade.A zna se i ko je dolazio samo da bi krao.Zoki nemoj oma uzeti sve na sebe,opušteno