Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima dežurni psihijatar na forumu.Svi se mi po malo možda hvalimo ali ovo je za posmatranje.Sa kim sam ja ulazio u raspravu.Toliko egoizma u jednom čoveku.Taj je pregovarao u naše ime.Kolege,dobro nama još ide.

@Boderlica
Ne znam zašto odmah imaš potrebu da napadaš ljude.Samo sam postavio pitanje,nisam mislio ulaziti ni u kakvu raspravu.Mogao si samo odgovoriti na pitanje.Naravno ako hoćeš.

A meni licno najcudniji , a najzanimljiviji post na zadnjih desetak stranica je tvoje pitanje za trtmrt , koje je nacionalnosti . Mislim da je tu sadrzano nesto jako bitno o cemu bi se moglo razgovarati ,samo nekom drugom peilikom kad bude vremena.

Nije hteo da odgovori.
zasto lazes, lepo sam ti napisao da sam rus. jos si i lajkovao

na zalost nisi shvatio sta pise na slici tamo

ad-hominem.jpg

veoma je laskavo kad te covek napada ad-hominem, jer to pokazuje da on nema nista inteligentno da kaze o tvojoj poruci
Разлогом на човека, уместо разлогом на разлог (лат. Argumentum ad hominem, или само Ad hominem[1]) је стари логички софизам и може се рећи безобразлук коме су спонтано склони скоро сви људи, а који се показује у томе да супарник у разговору (расправи) не иде разлогом на разлог, него разлогом на човека и тако жели да обеснажи његову логичку и искуствену аргументацију.[2][3][4][5][6]

Prvo,nemoj da si bezobrazan.

Сламнати аргумент представља тврђење које је лакше побити. Назив аргумента упућује на то да се ради о замени тежег објекта за напад (изворне изјаве) лакшом метом (метом од сламе), изврнутим значењем аргумента. Изврнути аргумент може имати и улогу страшила, изазивања одбојности према изворном аргументу код онога коме је упућена реторика, публици напада на сламнато страшило.

Drugo,ti si Rus kao što sam ja Kinez.

Whataboutism (дословно c англ. — «какнасчётизм»), whataboutery — тактика, основанная на дискуссионном приёме tu quoqueлат. — «И ты тоже») или подмене тезиса - ответ на аргумент с помощью смены объекта обсуждения с целью сфокусировать внимание на том, что кто-то поступает неправильно[1][2].

i za kraj (necu vise odgovarati niti videti tvoje poruke) sad mi je jasno zasto sam te bio stavio u ignore listu 2016. godine
Screenshot-2023-09-18-at-15-01-54-Ignoring.png

Poslednja izmena:
Pa ako ti doktor kaže da je droga zdrava a narkoman ti kaže da je droga zlo i ličnog iskustva koga poslušati. 🤔😏

i za kraj (necu vise odgovarati niti videti tvoje poruke) sad mi je jasno zasto sam te bio stavio u ignore listu 2016. godine
Screenshot-2023-09-18-at-15-01-54-Ignoring.png
Meni je čast da sam među ovom elitom.
Znači ti si Rus po narodnosti a mrziš Ruse.
To što piše na slici ne razumem jer nije na srpskom jeziku.Ako ovako pišu Rusi šta onda očekivati od zapadnjaka-citiram tebe.Preneće ti kolege kojima nisam na listi.Po tebi ispada da su Rusi i Srbi pljačkaši.Kad malo bolje razmislim ipak znam koje si nacionalnosti.Sami se izdvajate.Ja sam skoro 14 godina na forumu i nikad nisam nikoga stavljao na listu jer ne vidim svrhu.Ako ovako nastaviš,ti ćeš biti prvi.
evo kako rusi stite ukrajince od zlih plajackasa: ukradu prvo sve sta nije zasrafljeno, a za njima idu ovi sto odsrafljuju, na kraju kradu wc solje.

uostalom, vec smo to videli u hrvatskoj, kad su "oslobodioci vekovnih srpskih ognjista" pokrali ama bas sve iz hrvatskih kuca, cak su cupali elektricne zice iz zidova, i prekidace za svetlo, utikace.... isi slucaj, i isto ce se i zavrsiti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh