Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Madjarka nacija je izmisljena.
magyar-cygany-had-no-capital-nor-language-in-1820.png

cak sta vise madarski jezik je preko 50% slavenski

Pannonian Slavic Dialect of the Common Slavic Proto-language: The View from Old Hungarian

Hungarian linguist proves that modern Hungarian people were formed by fusion of Pannonian Slavs and conquering Magyars, and modern Hungarian language is based on Pannonian Slavic language: https://dspace.kmf.uz.ua/jspui/bits...avok_nyelverol_a_honfoglalas_koraban_2016.pdf
article obliterates two huge copes of traditional Hungarian linguistics on why there is such large obvious Slavic influence on Hungarian.

Бистро, реч за коју верујем да већина мисли да је француског порекла је у ствари руска (хитро,брзо) реч. Одомаћила се после наполеоновог краха и повлачења из русије. Када су руси стигли до париза и наручивали пиће и храну из малих угоститељских објеката. Ово није неки мит већ чињеница.
Ако и пукне атомска бомба или више комада, угрожено је све до урала и кавказа. Те планине су природна брана.
Јесмо неутрални... Изложба у москви заплењеног наоружања пореклом из србије, и још примили руске емигранте, и то не оне што запад потпомаже него оне који су преселили посао да могу легално и у европу и у русију.
Да смо бирали не би могли боље на две столице седети. Мада све више ми изгледа да седимо на жилетима...

evo drugi put da se slozim sa @Boderlica (moram da pazim da mi ne predje u naviku)

slaveni iz davnina su bili poznati po tome da nisu ubijali ratne zarobljenike vec su zarobljene vodili kuci u ropstvo, posle godinu dana rob/zarobljenik je pusten, mogao je da bira ili da ide kuci ili da ostane da zivi medju slavenima kao ravnopravan clan plemena. toga medju germanima i keltima nije bilo, vec su pobijeni i gotova stvar.

e sad, slavena u europi ima ubedljivo najvise i kad bi bili slozni vladali bi njome, zato je uvedeno pokrstavanje i tako su sada slaveni zakrvljeni izmedju sebe zbog religije. klasicni zavadi pa vladaj.

i na kraju, rusi sami kazu da su naslednici mongolske horde, i nemaju ama nikakav osecaj za slavofilstvo, ono malo sto plasiraju je u cilju stvaranja ruskog carstva ( rusija za 30 godina ce biti vecinski muslimanska zemlja) da bi zaludeli ostale slavene, uostalom citajte Duginove (omiljeni putinov ideolog i profesor) knjige da saznate sta u stvari rusi smeraju i misle o slavenima.

Russian-historian-admits-they-re-mongol-rape-babies.png

Before Mongols, in time of the Rus' state, it was inhabited by Finno-Ugric people called Meryans. Mongols utterly destroyed them and new people from what is now Ukraine moved in to the area, together with other refugees from steppe region (we would call them Tatars now but back then Cumans/Kipchaks and other Turkic people).

This mix developed to Grand Duchy of Moscovia under Mongol reign. Mongols used this new proto-state as tax collector (pay or die) for all other neighboring regions. They killed and maimed everyone because they were poor and couldnt pay. Single biggest victim was Republic of Novgorod, largest European state at the time. City of Novgorod had population size of London or Paris at the time. Muscovites massacred them and annexed the country, now they pretend it was 'always Russia'.

Eventually this Muscovite mafia state was powerful enough to fuck off the Mongols. Then Moscovia changed it's name to Russia.

This is how Moscovia became to be. Completely non-European state located at Eastern Europe and hated by everyone for their deeds.

Poslednja izmena:
U ovoj temi možete da pišete šta želite (pa i ono za šta ste sigurni da ste stručnjak i jedini koji na planeti zna istinu) međutim neće biti baš mnogo razumevanja za prozivke i neko čirenje mržnje po nacionalnom osnovu.

Čitajući porukeovde žao mi je što se pojedinci ne kandiduju za generalnog sekretara UN-a, načelnika generalštaba (bilo Srbije, bilo Rusije, bilo NATO-a), za komadante vojnih nuklearnih snaga neke od zemalja, za guvernera narodne banke, za selektora Srbije (u svakom sportu sa obzirom na znanje koje su prikazali u ovoj temi), za neko mesto u Ministarstvu sa sitne i nebitne poslove ili za neko sličnu poziciju. :haha:

Ja zaista se u sve te teme malo razumem, nije baš da me zanimaju, a imam i svog posla. Čisto da napišem ako neko se bude upitao zašto se ja ne prijavim za neko od tih radnih mesta.

......................
Čitajući porukeovde žao mi je što se pojedinci ne kandiduju ...... za guvernera narodne banke.............
Evo ja ću prvi , zanima me pozicija guvernera ( a i plata )
Gospođa Tabaković je na tom radnom mestu od 2012. pa računam da joj je mandat negde na isteku ?
Zamolio bih ostale zainteresovane da se prihvate drugih resora kako ne bi smo nepotrebno međusobno pravili konkurenciju .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh