Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bar putina smo imali ovde mi Srbi nedavno. U origanalu . Za slobine vladavine , broj poginulih ekstremno visok , broj raseljenih veci nego u 2svjratu , ekonomski kolaps i pad bdpa veci neg pocetkom 20 vijeka , imidz Srpskog naroda u svijetu okaljan kao nikad u istoriji..Isto to ce putin uraditi Rusima nazalost

Nece Momo . Ukraine nece biti . Kako ne shvatas da gube i podrsku vecine zapadnih zemalja a Zelenski smenio sve generale i ministra vojnog . Ukraina ce biti kolateralna steta za buduca desavanja ( Kina ) 🤔

Putin jeste nadcovek koji ce sacuvati planetu od zlih pljackasa

Tako sto ce razoriti i opljackati sve ruske susede, pa jadni zli plackasi nece imati sta da plackaju.

evo kako rusi stite ukrajince od zlih plajackasa: ukradu prvo sve sta nije zasrafljeno, a za njima idu ovi sto odsrafljuju, na kraju kradu wc solje.

uostalom, vec smo to videli u hrvatskoj, kad su "oslobodioci vekovnih srpskih ognjista" pokrali ama bas sve iz hrvatskih kuca, cak su cupali elektricne zice iz zidova, i prekidace za svetlo, utikace.... isi slucaj, i isto ce se i zavrsiti.

Poslednja izmena:
ups, ode Kadyrov
treci cecenski rat na pomolu?
kadyrov-dead.jpg

Рецепт за рат на све стране. Ако свети ратници добију крила и ветар у леђа па почну да раде у чеченији, шта спречава на овим просторима исто свете ратнике да се пробуде? Не треба призивати рат ни на једној страни, како год он се приближава нама.
Украјина колико издржи, онда оно што остане (запад) пријем у еу и нато и онда може светски рат да почне.

Украјина колико издржи, онда оно што остане (запад) пријем у еу и нато

vise bi bio zabrinut za sudbinu rusije na tvom mestu.
elem sto se tice 3. sv. rata, ko ce da ga vodi? slavna ruska vojska koja ne moze da slomi ukrajinu? pa bas me zanima kako bi izgledao (konvencionalni) rat NATO vs rusija, iz do sada prikazanog jao si ga rusima.
a sto se tice nuklearnog samo da napomenem americki anti balisticki stit je u funkciji, pa ce da vidimo kom obojci a kom opanci

da sam na mestu rusa ne bi isprobavao takvo nesto

Ја не знам под каквим стакленим звоном живиш, али ако тамо дође стани пани овде смо угасили. Осим ако ти то одговара онда навијај.

ako rusija upotrebi nuklearno oruzije, jedno je sigurno:

nece preziveti niti jedan rus, u istorijskih knjigama ce se spominjati da je postojao jedan narod tog imena ali bili su totalno ludi pa su nestali kao mohikanci. I da podrucje na kom su rusi ziveli je sada suma koja svetli nocu i nije preporucljivo ici tamo jos nekoliko hiljada godina.

a sto se nas tice, pa koliko se secam mi smo neutralni, niko nas nece dirati (osim naravno ako ne pomislimo da bi bilo korisno da se umesamo iz ko zna kakvih razloga - sto nije iskljuceno)

Izvini.mogu li da te pitam-šta si po nacionalnosti.
Vidis da covek briljira na par poslednjih strana.

1. Sandor Petefi rodjen kao Aleksandar Petrovic od oca Stefana Petrovica, major u madjarskoj vojsci je Slovak.
2. Madjarka nacija je izmisljena.
3. Nista ne briniti u slucaju nuklearnog rata, posto nece preostati ni jedan rus dok cemo mi u Evropi biti zasticeni US antibalistickim stitom.

Ako nestane rusa na planeti usled nuklearnog rata...nece biti ni planete verovatno ili bar ljudi na njoj....
vatnik-nukes-dont-work.jpg

Ukrajinski nacisti brane imovinu zapadnjaka i to pid njihivom komandom...a ne svoju drzavu...da je neko mislio o drzavi ne bi ni doslo do rata

zasto smo se branili od NATO? da se nismo branili ne bi bilo bombardovanja, da je neko mislio o srbiji ne bi ni doslo do bombardovanja, samo je trebalo da legnemo i da nas pregaze!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh