Peet
Član
Odavno nisam tako pamerno procitao od tebe!Sirotinja je davala sinove a bogati volove... Solomonsko resenje novonastale drzave(SFRJ) da uzme bogatima i da sirotima stvorilo je samo netrepeljivost koja kako vidim i danas traje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odavno nisam tako pamerno procitao od tebe!Sirotinja je davala sinove a bogati volove... Solomonsko resenje novonastale drzave(SFRJ) da uzme bogatima i da sirotima stvorilo je samo netrepeljivost koja kako vidim i danas traje
Nemam baš visoko mišljenje o tom komunjarskom bolesniku da bih ga stavljao u istu ravan sa Bogom.Mislio si ovo ali ne smes da kazes -
Putine pomozi nam
@SeljakizGrada - gde su bile poturice ? Mislis li na sam jug Srbije
Verovatno je mislio na one koji su dobili tu konfiskovanu imovinu koja je oduzimana od ljudi, pa rekao kako doslo tako proslo.Sa izvinjenjem ali seres kad pricas nebuloze ! Ova teza ti je katastofalna a izvor i tok takvih nebuloza je bas zanimljiv. Iz tvog domacinstva siguran sam da nisi ni cuo takve gluposti!
Jesi li ti svestan da su neki ljudi konfiskovani i sa manje od onih jebenih 17 kj a nisu se mogli suprostaviti takvoj jebenoj politici!
I za tako malu imovinu koju su imali u posedu ti lupas uz primer da kako je doslo tako je otislo?!
Peet obrati paznju na recnik i pisanje !!Sa izvinjenjem ali seres kad pricas nebuloze ! Ova teza ti je katastofalna a izvor i tok takvih nebuloza je bas zanimljiv. Iz tvog domacinstva siguran sam da nisi ni cuo takve gluposti!
Jesi li ti svestan da su neki ljudi konfiskovani i sa manje od onih jebenih 17 kj a nisu se mogli suprostaviti takvoj jebenoj politici!
I za tako malu imovinu koju su imali u posedu ti lupas uz primer da kako je doslo tako je otislo?!
Poturice su bile tamo gde su i danas Poslednji put kad su hrišćani ratovali sa Turcima još je despot Stefan bio živ, poprilično davno je to biloMislio si ovo ali ne smes da kazes -
Putine pomozi nam
@SeljakizGrada - gde su bile poturice ? Mislis li na sam jug Srbije
editZanimljiv pogled na istoriju
Možeš pogledat s duge strane, da su određeni delovi velike sretne familije isto gledali srpsku vojsku ko okupatorsku.U pitanju je kralj Aleksandar.Uz veliki otpor mnogih političara i vojnog vrha je to uradio uz pomoć Engleza na njegovo insistiranje.Velika je bila netrpeljivost hrvatskog i slovenačkog naroda prema srpskoj vojsci.Bojao se nemira,kojih je bilo,pa čak i u Crnoj Gori.Formirao je Jugoslaviju da bi svi Srbi bili u jednoj državi.To naši neprijatelji u prvom svetskom ratu smatraju velikom Srbijom a to nije tačno.Zbog takvog razmišljanja dolazimo do krvavih 90-ih godina.Sa današnje tačke gledišta svi osuđuju Aleksandra što nije sve 3 republike tretirao kao okupatorske (iako Hrvati i Muslimani tvrde da nikada u istoriji nisu upadali na tuđe teritorije)-teza 90-ih.
To sam i napisao.Možeš pogledat s duge strane, da su određeni delovi velike sretne familije isto gledali srpsku vojsku ko okupatorsku.
Meni je sve jasno ali se ne mesamPratim , volim ovaj cet , pricu ,razbibrigu , dnevnopoliticku, aktuelne vazne stvari ,... al ovo zadnjih dana sto se pise ,meni bar ,nista nije jasno. Ni o cemu se prica ,ni sta bi reko , a reko bi nesto ? Istorija , novi pogledi , neki globalisti , nesto britanci neki , masoni , nesto ko je od koga nastao , i kako je trebalo da mi bude danas da nije neki funkcioner nekad davno to nesto potpisao ??
Treba traziti drugu chat temu , ili drugi forum nedaj boze , gdje se prica o trenutnoj ekonomiji ,inflaciji , ratu u ukrajini , svinjskoj kugi , izborima koji su bili ili dolaze , svakodnevnici ,
... Ovde se pocelo sve nesto iracionalno,apstraktno ,fantazije ?...
Jesi otkrovenje , odrazavas zive i aktivne teme to se mora priznatiMeni je sve jasno ali se ne mesam
Evo razbibrige - priznaj Momo da sam otkrovljenje na forumu
Imas posebnu sobu - sta ste radili danas pa se tamo razgibavaj a ovde pusti majstorima istorije , ekonomije , medicine i politike da pisu