Peet
Član
Odavno nisam tako pamerno procitao od tebe!Sirotinja je davala sinove a bogati volove... Solomonsko resenje novonastale drzave(SFRJ) da uzme bogatima i da sirotima stvorilo je samo netrepeljivost koja kako vidim i danas traje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odavno nisam tako pamerno procitao od tebe!Sirotinja je davala sinove a bogati volove... Solomonsko resenje novonastale drzave(SFRJ) da uzme bogatima i da sirotima stvorilo je samo netrepeljivost koja kako vidim i danas traje
Nemam baš visoko mišljenje o tom komunjarskom bolesniku da bih ga stavljao u istu ravan sa Bogom.Mislio si ovo ali ne smes da kazes -
Putine pomozi nam
@SeljakizGrada - gde su bile poturice ? Mislis li na sam jug Srbije![]()
Verovatno je mislio na one koji su dobili tu konfiskovanu imovinu koja je oduzimana od ljudi, pa rekao kako doslo tako proslo.Sa izvinjenjem ali seres kad pricas nebuloze ! Ova teza ti je katastofalna a izvor i tok takvih nebuloza je bas zanimljiv. Iz tvog domacinstva siguran sam da nisi ni cuo takve gluposti!
Jesi li ti svestan da su neki ljudi konfiskovani i sa manje od onih jebenih 17 kj a nisu se mogli suprostaviti takvoj jebenoj politici!
I za tako malu imovinu koju su imali u posedu ti lupas uz primer da kako je doslo tako je otislo?!
Peet obrati paznju na recnik i pisanje !!Sa izvinjenjem ali seres kad pricas nebuloze ! Ova teza ti je katastofalna a izvor i tok takvih nebuloza je bas zanimljiv. Iz tvog domacinstva siguran sam da nisi ni cuo takve gluposti!
Jesi li ti svestan da su neki ljudi konfiskovani i sa manje od onih jebenih 17 kj a nisu se mogli suprostaviti takvoj jebenoj politici!
I za tako malu imovinu koju su imali u posedu ti lupas uz primer da kako je doslo tako je otislo?!
Poturice su bile tamo gde su i danasMislio si ovo ali ne smes da kazes -
Putine pomozi nam
@SeljakizGrada - gde su bile poturice ? Mislis li na sam jug Srbije![]()
editZanimljiv pogled na istoriju
Možeš pogledat s duge strane, da su određeni delovi velike sretne familije isto gledali srpsku vojsku ko okupatorsku.U pitanju je kralj Aleksandar.Uz veliki otpor mnogih političara i vojnog vrha je to uradio uz pomoć Engleza na njegovo insistiranje.Velika je bila netrpeljivost hrvatskog i slovenačkog naroda prema srpskoj vojsci.Bojao se nemira,kojih je bilo,pa čak i u Crnoj Gori.Formirao je Jugoslaviju da bi svi Srbi bili u jednoj državi.To naši neprijatelji u prvom svetskom ratu smatraju velikom Srbijom a to nije tačno.Zbog takvog razmišljanja dolazimo do krvavih 90-ih godina.Sa današnje tačke gledišta svi osuđuju Aleksandra što nije sve 3 republike tretirao kao okupatorske (iako Hrvati i Muslimani tvrde da nikada u istoriji nisu upadali na tuđe teritorije)-teza 90-ih.
To sam i napisao.Možeš pogledat s duge strane, da su određeni delovi velike sretne familije isto gledali srpsku vojsku ko okupatorsku.
Meni je sve jasno ali se ne mesamPratim , volim ovaj cet , pricu ,razbibrigu , dnevnopoliticku, aktuelne vazne stvari ,... al ovo zadnjih dana sto se pise ,meni bar ,nista nije jasno. Ni o cemu se prica ,ni sta bi reko , a reko bi nesto ? Istorija , novi pogledi , neki globalisti , nesto britanci neki , masoni , nesto ko je od koga nastao , i kako je trebalo da mi bude danas da nije neki funkcioner nekad davno to nesto potpisao ??
Treba traziti drugu chat temu , ili drugi forum nedaj boze , gdje se prica o trenutnoj ekonomiji ,inflaciji , ratu u ukrajini , svinjskoj kugi , izborima koji su bili ili dolaze , svakodnevnici ,
... Ovde se pocelo sve nesto iracionalno,apstraktno ,fantazije ?...
Jesi otkrovenje , odrazavas zive i aktivne teme to se mora priznatiMeni je sve jasno ali se ne mesam
Evo razbibrige - priznaj Momo da sam otkrovljenje na forumu
Imas posebnu sobu - sta ste radili danas pa se tamo razgibavaj a ovde pusti majstorima istorije , ekonomije , medicine i politike da pisu![]()