Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa izvinjenjem ali seres kad pricas nebuloze ! Ova teza ti je katastofalna a izvor i tok takvih nebuloza je bas zanimljiv. Iz tvog domacinstva siguran sam da nisi ni cuo takve gluposti!
Jesi li ti svestan da su neki ljudi konfiskovani i sa manje od onih jebenih 17 kj a nisu se mogli suprostaviti takvoj jebenoj politici!
I za tako malu imovinu koju su imali u posedu ti lupas uz primer da kako je doslo tako je otislo?!
Verovatno je mislio na one koji su dobili tu konfiskovanu imovinu koja je oduzimana od ljudi, pa rekao kako doslo tako proslo.

Sa izvinjenjem ali seres kad pricas nebuloze ! Ova teza ti je katastofalna a izvor i tok takvih nebuloza je bas zanimljiv. Iz tvog domacinstva siguran sam da nisi ni cuo takve gluposti!
Jesi li ti svestan da su neki ljudi konfiskovani i sa manje od onih jebenih 17 kj a nisu se mogli suprostaviti takvoj jebenoj politici!
I za tako malu imovinu koju su imali u posedu ti lupas uz primer da kako je doslo tako je otislo?!
Peet obrati paznju na recnik i pisanje !!

Zanimljiv pogled na istoriju 😂
edit :haha:

U pitanju je kralj Aleksandar.Uz veliki otpor mnogih političara i vojnog vrha je to uradio uz pomoć Engleza na njegovo insistiranje.Velika je bila netrpeljivost hrvatskog i slovenačkog naroda prema srpskoj vojsci.Bojao se nemira,kojih je bilo,pa čak i u Crnoj Gori.Formirao je Jugoslaviju da bi svi Srbi bili u jednoj državi.To naši neprijatelji u prvom svetskom ratu smatraju velikom Srbijom a to nije tačno.Zbog takvog razmišljanja dolazimo do krvavih 90-ih godina.Sa današnje tačke gledišta svi osuđuju Aleksandra što nije sve 3 republike tretirao kao okupatorske (iako Hrvati i Muslimani tvrde da nikada u istoriji nisu upadali na tuđe teritorije)-teza 90-ih.
Možeš pogledat s duge strane, da su određeni delovi velike sretne familije isto gledali srpsku vojsku ko okupatorsku.

Da li mislite da bi trebalo otvoriti temu istorija?
Ima ovde zanimljivih informacija, razlicitih misljenja,informisanih clanova, greota da ode u chat?

Pratim , volim ovaj cet , pricu ,razbibrigu , dnevnopoliticku, aktuelne vazne stvari ,... al ovo zadnjih dana sto se pise ,meni bar ,nista nije jasno. Ni o cemu se prica ,ni sta bi reko , a reko bi nesto ? Istorija , novi pogledi , neki globalisti , nesto britanci neki , masoni , nesto ko je od koga nastao , i kako je trebalo da mi bude danas da nije neki funkcioner nekad davno to nesto potpisao ??
Treba traziti drugu chat temu , ili drugi forum nedaj boze , gdje se prica o trenutnoj ekonomiji ,inflaciji , ratu u ukrajini , svinjskoj kugi , izborima koji su bili ili dolaze , svakodnevnici ,
... Ovde se pocelo sve nesto iracionalno,apstraktno ,fantazije ?...

Pratim , volim ovaj cet , pricu ,razbibrigu , dnevnopoliticku, aktuelne vazne stvari ,... al ovo zadnjih dana sto se pise ,meni bar ,nista nije jasno. Ni o cemu se prica ,ni sta bi reko , a reko bi nesto ? Istorija , novi pogledi , neki globalisti , nesto britanci neki , masoni , nesto ko je od koga nastao , i kako je trebalo da mi bude danas da nije neki funkcioner nekad davno to nesto potpisao ??
Treba traziti drugu chat temu , ili drugi forum nedaj boze , gdje se prica o trenutnoj ekonomiji ,inflaciji , ratu u ukrajini , svinjskoj kugi , izborima koji su bili ili dolaze , svakodnevnici ,
... Ovde se pocelo sve nesto iracionalno,apstraktno ,fantazije ?...
Meni je sve jasno ali se ne mesam 🤣
Evo razbibrige - priznaj Momo da sam otkrovljenje na forumu 😊
Imas posebnu sobu - sta ste radili danas pa se tamo razgibavaj a ovde pusti majstorima istorije , ekonomije , medicine i politike da pisu 👍

Ma ne , sta smo radili danas , to nije zanimljivo . To su problemi , zadaci , koje smo prosli , uspjesno ili neuspjesno . Zasto opet prolaziti kroz to ? Ovde se divani o zanimljivim bitnim temam
Al kako sam raskrstio da nema marsovaca , tako kad je bio 11/9 , da nije cia vozila avione u u solitere na svoj narod , da nije putin superheroj koji spasava buducnost , ... al iznenadjenjima nikad kraja , pa nit mogu sta skontati , nit sta napisati . Zbunjujete pojedini za medalju.
Aj do nekih izbora , il neke nove krize .....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh