Slazem se da su tu Dacic, Ruzic, Bajatovic, ali moraju da igraju kako ovi sviraju.A jel ne vladaju ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se da su tu Dacic, Ruzic, Bajatovic, ali moraju da igraju kako ovi sviraju.A jel ne vladaju ?
Ček,znači ako je Vučić pomagao kk Partizan on to više ne treba da čini zbog grupe navijača....okDodik zbog skandiranja protiv Vučića napustio utakmicu Partizana
BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik napustio je utakmicu između Partizana i Turk Telekoma nakon što su navijači krenuli da skandiraju protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.www.nezavisne.com
Ili nove Dejtone i Kumanovske sporazume.Uf , uf teska konstatacija . Verovatno bi imali novu jos vecu hiperinflaciju
Treba da pomaze kao i sve druge klubove, samo da se ta grupacija navijaca ne pravi luda.Ček,znači ako je Vučić pomagao kk Partizan on to više ne treba da čini zbog grupe navijača....ok
To ne znam . Slazem se sa @MONTOYA da ukoliko je tako nesto potrebno zarad njihovih vecih interesa ni jedan politicar to ne bi mogao spreciti . Eto ti primer Kim . Sutra moze sranje tamo da izbije ali se drzi sve pod kakvom takvom kontrolom .Ili nove Dejtone i Kumanovske sporazume.
Dodik slavi svojih 20 godina svog nametnutog sna...ostalih 30 godina pripada kk Potkozarje u kome sam i ja proveo najljepše godine.U kk Potkozarje koje je u onaj vakat igralo regionalnu ligu dolazili su momci i iz Gradiške....Srpca,Prnjavora ali okosnicu tima su činili igrači iz okolnih sela.Igralo se iz ljubavi,sami smo napravili igralište,kupovali svak sebi patike....imali samo 5 lopti.Jednu smo čuvali za utakmice a 4 su bile neke izlizane a trening.To je bio život a ovo danas je tuđi san.....ja koji sam bio dio te košarkaške priče nisam otišao da gledam ni jednu utakmicu Igokee a dvorana mi je na par km.Primjer moderne propagande . Dodik isplanira organizovanje turnira kosarke povodom 50 godina igokee . Dolaze partizan , tau keramika , ovi oni , sve super . Znaci i mlado i staro ovde kaze super , dogadjaj ,sport , navijanje , nema ko je za crvene, ko je protiv ... Medjutim lako je tudjim k... gloginje , kostalo je boga oca , nece se ni saznati , a gole guzice smo . Primjer samo sto znam 20 kombija mercedes vito kupljeno za klub da prevoze goste od aerodroma do grada ,... kolko je to samo para ? A BL nije LA jelte.
Taj klub je krenuo iz sela ovde Aleksandrovac . Nekad 80ih sjecam se , to je bio fenomen . Kolega boserb zna , to je selo i okolina bilo nekako genetski prirodno "deformisano" da je svaki drugi djecak izdjiko na 2 metera i dobro igra kosarke . Mozda vodom sta ja znam . Komplet regija , nekako nam to islo . Al to su bila druga vremena . Jes taj Mile , sto jes jes , upro u tu kosarku, i on je igro sam ,i forsirao taj klub dalje . Lako je zabe u vodu nacerati , al evo primjer kako se pretjera , koristi u propagandu i trose ogromne pare za ovako siromasnu zajednicu . Inace njih dvojica , klasican primjer , ruka ruku mije , a u drugoj toljaga iza ledja.
I ovi su onda igrali kako su oni svirali, sve je ista ekipa. Dobar los policajac se igraju 30g.Slazem se da su tu Dacic, Ruzic, Bajatovic, ali moraju da igraju kako ovi sviraju.
Sta misliš sto se Rusiji ne uvode sankcije po "diktatu" zapada ,dal zbog bratske ljubavi ili straha od Putkovog blokiranja nekih računa?Nadam se u kavezu...
Glavesine nece sigurno na istok...mozda samo ivica ako mu prigusti
U srednju skolu kasnih 80ih , u prvom elektro u BL , isla su sa mnom dvojica iz Aleksandrovca , i oba su igrala kosarku u juniorima . Nesjecam se imena .Dodik slavi svojih 20 godina svog nametnutog sna...ostalih 30 godina pripada kk Potkozarje u kome sam i ja proveo najljepše godine.U kk Potkozarje koje je u onaj vakat igralo regionalnu ligu dolazili su momci i iz Gradiške....Srpca,Prnjavora ali okosnicu tima su činili igrači iz okolnih sela.Igralo se iz ljubavi,sami smo napravili igralište,kupovali svak sebi patike....imali samo 5 lopti.Jednu smo čuvali za utakmice a 4 su bile neke izlizane a trening.To je bio život a ovo danas je tuđi san.....ja koji sam bio dio te košarkaške priče nisam otišao da gledam ni jednu utakmicu Igokee a dvorana mi je na par km.
Zato je fk unistio, za kk je potrebno manje para pa tu kao smiruje navijace Partizana.Treba da pomaze kao i sve druge klubove, samo da se ta grupacija navijaca ne pravi luda.