Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primjer moderne propagande . Dodik isplanira organizovanje turnira kosarke povodom 50 godina igokee . Dolaze partizan , tau keramika , ovi oni , sve super . Znaci i mlado i staro ovde kaze super , dogadjaj ,sport , navijanje , nema ko je za crvene, ko je protiv ... Medjutim lako je tudjim k... gloginje , kostalo je boga oca , nece se ni saznati , a gole guzice smo . Primjer samo sto znam 20 kombija mercedes vito kupljeno za klub da prevoze goste od aerodroma do grada ,... kolko je to samo para ? A BL nije LA jelte.
Taj klub je krenuo iz sela ovde Aleksandrovac . Nekad 80ih sjecam se , to je bio fenomen . Kolega boserb zna , to je selo i okolina bilo nekako genetski prirodno "deformisano" da je svaki drugi djecak izdjiko na 2 metera i dobro igra kosarke . Mozda vodom sta ja znam . Komplet regija , nekako nam to islo . Al to su bila druga vremena . Jes taj Mile , sto jes jes , upro u tu kosarku, i on je igro sam ,i forsirao taj klub dalje . Lako je zabe u vodu nacerati , al evo primjer kako se pretjera , koristi u propagandu i trose ogromne pare za ovako siromasnu zajednicu . Inace njih dvojica , klasican primjer , ruka ruku mije , a u drugoj toljaga iza ledja.
Dodik slavi svojih 20 godina svog nametnutog sna...ostalih 30 godina pripada kk Potkozarje u kome sam i ja proveo najljepše godine.U kk Potkozarje koje je u onaj vakat igralo regionalnu ligu dolazili su momci i iz Gradiške....Srpca,Prnjavora ali okosnicu tima su činili igrači iz okolnih sela.Igralo se iz ljubavi,sami smo napravili igralište,kupovali svak sebi patike....imali samo 5 lopti.Jednu smo čuvali za utakmice a 4 su bile neke izlizane a trening.To je bio život a ovo danas je tuđi san.....ja koji sam bio dio te košarkaške priče nisam otišao da gledam ni jednu utakmicu Igokee a dvorana mi je na par km.

U bre kaćanin mnogo si kontradiktoran ,ti mene napade da se podsmevam bivšem članu kad sam ga pitao jel ubedio sebe da je ovo kod nas sloboda ,a sad smo okupirani i to ni manje ni više već od 5 oktobra.

Dodik slavi svojih 20 godina svog nametnutog sna...ostalih 30 godina pripada kk Potkozarje u kome sam i ja proveo najljepše godine.U kk Potkozarje koje je u onaj vakat igralo regionalnu ligu dolazili su momci i iz Gradiške....Srpca,Prnjavora ali okosnicu tima su činili igrači iz okolnih sela.Igralo se iz ljubavi,sami smo napravili igralište,kupovali svak sebi patike....imali samo 5 lopti.Jednu smo čuvali za utakmice a 4 su bile neke izlizane a trening.To je bio život a ovo danas je tuđi san.....ja koji sam bio dio te košarkaške priče nisam otišao da gledam ni jednu utakmicu Igokee a dvorana mi je na par km.
U srednju skolu kasnih 80ih , u prvom elektro u BL , isla su sa mnom dvojica iz Aleksandrovca , i oba su igrala kosarku u juniorima . Nesjecam se imena .
Mozda kolege ovde neznaju zasto se taj klub od 00ih godina zove igokea ? :haha:

Treba da pomaze kao i sve druge klubove, samo da se ta grupacija navijaca ne pravi luda.
Zato je fk unistio, za kk je potrebno manje para pa tu kao smiruje navijace Partizana.

Njegovoj miljenici daje sakom i kapom u sve klubove.

Koliko god da pusti pare u klub pravi navijaci ce ga pljuvati zato sto je smrdljivko poremeceni. Ne daje on svoju kintu vec drzavnu, poremecena je drzava u kojoj jedan covek sve odredjuje umesto sistema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh