Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao sam te . Pogledaj jos jednom post 1165 . Ali vidim da si jako hrabar pa ne smes da kazesNisi ni pitao za koga sam glasao ali za govna nikad!
Cini mi se da te jedan kolega jednom pitao koliko godina imas i nisam bas siguran da si dao tacan odgovor, stvarno po nekad se gubis od tolikih silnih postova ili je nesto drugo u pitanju! Iz tvoje toliko napisano donekle po pitanju Vojvodine mogu da se slozim, ostalo, budi popo covek!
Samo nemoj da ulazimo u to šta je sve njegova žena radila.Mislim da gresis . Covek je delio ordenje i predsednik se jedino za to pita . Bar je za razliku od AV i Tadica zenu vodio sa sobom i negovao porodicne vrednosti . E sada ne branim ga jer je i on duboko zaglibio . Da nije ne bi se onako povukao kao sisica od kuma AV koji mu je noz u ledja zabadao . Setite se sa kojih medija su dolazi napadi na Tominu zenu i sve ce vam biti jasno .
O čemu se ovdje radi?Al 2l soka od jabuke 70 dinara .....jeftinije od vode a otrovnije od coca cole
2% jabuke,98% konzervansa veštačke arome i bojeO čemu se ovdje radi?
Cijeđeni sok iz ovih popularnih cjedionica ali od vlastite jabuke?
Bistri sok iz tetrapaka?
Zašto je to otrovnije od kole?
Zar ti stvarno misliš da se vlast menja na izborima.Zar ti stvarno mislis da armija penzionera nije glavno glasacko telo SNS??
Na postenim izborima da.Zar ti stvarno misliš da se vlast menja na izborima.
Kašasti industrijski sokovi za bazu barem imaju bundave a sok od jabuke je čisti prašak i koncentrat....ako ima i 2% jabuke to je premija2% jabuke,98% konzervansa veštačke arome i boje
Sad zavisi kako gledas. Oni smatraju da su posteni svaki iako se sluze raznim manipulacijama i kupovinom birackog tela.A kada su zadnji put bili pošteni?
Kad su ubacivali kuglice nakon rata.A kada su zadnji put bili pošteni?
Generacijo,kad su bili pošteni izbori-nikad.Mi smo pod okupacijom i neka od sila se pita ko će da vlada i kako će da vlada.A resto,kada podele deci i penzionerima oni stavljaju u svoje džepove.Na postenim izborima da.
Jel si ti realan ? Pa sam Tadic i ostali levicari su pricali da su AV i Toma isli po instrukcije u GBR ambasadu . Slobodno malo izguglaj i vidi sta danas ambasador USA prica o ovoj vlasti .Tako je Zoki ,čovek se mnogo lepše oseća kad skine odgovornost sa sebe i optuži okupatora ma ko to bio.
Kako bi nazvao Milane to kad vlast radi vise u korist stranih privrednika nego domacih, kad ustopi prirodne resurse strancima....kad po savete idu u americku ambasaduTako je Zoki ,čovek se mnogo lepše oseća kad skine odgovornost sa sebe i optuži okupatora ma ko to bio.
Daj boze da se nas (vecine) nista ne pita , al nazalost nije tako .Nema tu da se skida odgovornost .Jednostavno nas niko ništa ne pita i ništa ne zavisi od nas.Pa zar ne vidiš šta nam rade počev od Kosova i Metohije preko raznih kopača naše zemlje i migranata koji rade šta hoće.Da li su to želje jednog građanina Srbije.