Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam još za vreme slobe rasčistio s tim za koga ću glasati.
Među protivnicima tog režima bili su oni koji su protiv zbog toga što je sloba lud ,i oni što su protiv jer nije dovoljno lud.
Uvek su me više plašili ovi drugi.

Nisi ni pitao za koga sam glasao ali za govna nikad!
Cini mi se da te jedan kolega jednom pitao koliko godina imas i nisam bas siguran da si dao tacan odgovor, stvarno po nekad se gubis od tolikih silnih postova ili je nesto drugo u pitanju! Iz tvoje toliko napisano donekle po pitanju Vojvodine mogu da se slozim, ostalo, budi popo covek!
Pitao sam te . Pogledaj jos jednom post 1165 . Ali vidim da si jako hrabar pa ne smes da kazes 😳
Upravo taj tvoj sugavi zapad koga velicas je doveo ovu bagru i drzi ih i dalje . Bar zbog te cinjenice trebao bi da promenis neka gledista . Politika kakvu Orban vodi je jedina donekle normalna u sadasnjem vremenu . A ti se sada potrudi i napisi komentar bez omalovazavanja 👍

Mi smo doveli ovu bagru ,mada je zapad uvek zgodan za optužiti za sve što ne valja.
Ajd po neku paru da ovome kad dođe kraj ( ma kad to bilo) nije odstupnica na zapadu već kod naše braće koja su lepo čuvala i porodicu m.

Mislim da gresis . Covek je delio ordenje i predsednik se jedino za to pita . Bar je za razliku od AV i Tadica zenu vodio sa sobom i negovao porodicne vrednosti . E sada ne branim ga jer je i on duboko zaglibio . Da nije ne bi se onako povukao kao sisica od kuma AV koji mu je noz u ledja zabadao . Setite se sa kojih medija su dolazi napadi na Tominu zenu i sve ce vam biti jasno .
Samo nemoj da ulazimo u to šta je sve njegova žena radila.

Čuo sam danas da vitamini prilikom cjeđenja ostaju u tropu a izađe samo voda i šećer, fruktoza.
Bilo je i nekih diskusija o štetnosti hemije koju koriste u prskanju, šta god ta riječ označavala, jabuke.
Nisam ni pomislio na čistu hemiju. Ispade riječ "čista". Baš u tom soku nema nikakvih živinki da se vide pod mikroskopom.
I sad neka neko kaže da to nije ČISTI sok. :)

Čist sok košta poprilično.Ima kod nas neka privatna proizvodnja, litar soka od cvekle 400din :D Ovi od voća su još skuplji jer su 750ml.

Nema tu da se skida odgovornost .Jednostavno nas niko ništa ne pita i ništa ne zavisi od nas.Pa zar ne vidiš šta nam rade počev od Kosova i Metohije preko raznih kopača naše zemlje i migranata koji rade šta hoće.Da li su to želje jednog građanina Srbije.

Tako je Zoki ,čovek se mnogo lepše oseća kad skine odgovornost sa sebe i optuži okupatora ma ko to bio.
Jel si ti realan ? Pa sam Tadic i ostali levicari su pricali da su AV i Toma isli po instrukcije u GBR ambasadu . Slobodno malo izguglaj i vidi sta danas ambasador USA prica o ovoj vlasti .
@Darko Dren - ne ulazim u to . Vecina politicara su teske lopovcine . Samo kazem da je lepse videti predsednika sa zenom na desavanjima nego bez .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh