Sapatnik
Član
На ова обећања се и заборавило...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne želim da se mešam u vašu politiku, ali ponekad imam osećaj da i u ambasadi Zulukafrije mogu dobit korisnije savete od toga što su njihova uma djela.Kako bi nazvao Milane to kad vlast radi vise u korist stranih privrednika nego domacih, kad ustopi prirodne resurse strancima....kad po savete idu u americku ambasadu
Neverovatno kakva konstatacija!Mislim da je i ostao do danas situacija u srbiji ne bi bila nista gora...
Kad bolje razmislim mozda i bolja
Ne zna se sta je gore...Ne želim da se mešam u vašu politiku, ali ponekad imam osećaj da i u ambasadi Zulukafrije mogu dobit korisnije savete od toga što su njihova uma djela.
Ako je iko bio protiv tog rezima ja sam ...Neverovatno kakva konstatacija!
Kad i posle svega sto je cinio i doveo zemlju do dna jos uvek ti vrvi kroz glavu da bi sa njim danas bilo bolje!
Dok se ova zemlja ne odrekne svih sotona koji jos vladaju iz one garniture od ‘87 do 2000 moze nam samo gore biti!
Moram i ja da konstatiram.Mislis ako budu izbori da ce doci do promene vlasti?U mom i tvom selu da ce pobediti druga opcija?Neverovatno kakva konstatacija!
Kad i posle svega sto je cinio i doveo zemlju do dna jos uvek ti vrvi kroz glavu da bi sa njim danas bilo bolje!
Dok se ova zemlja ne odrekne svih sotona koji jos vladaju iz one garniture od ‘87 do 2000 moze nam samo gore biti!
Nema naša-vaša, svi smo u gov.ima. Razlike postoje ali samo kod naroda, vlast i politike su slične.Ne želim da se mešam u vašu politiku, ali ponekad imam osećaj da i u ambasadi Zulukafrije mogu dobit korisnije savete od toga što su njihova uma djela.