Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bi nazvao Milane to kad vlast radi vise u korist stranih privrednika nego domacih, kad ustopi prirodne resurse strancima....kad po savete idu u americku ambasadu
Jednostavno visokom korupcijom ,a što se ambasada tiče nisu im strane ni jedna. Ja napisah već ako hoće neko po neku paru po pitanju odstupnice ove vlasti kad im jednom dođe kraj....

Jel si ti realan ? Pa sam Tadic i ostali levicari su pricali da su AV i Toma isli po instrukcije u GBR ambasadu . Slobodno malo izguglaj i vidi sta danas ambasador USA prica o ovoj vlasti .
@Darko Dren - ne ulazim u to . Vecina politicara su teske lopovcine . Samo kazem da je lepse videti predsednika sa zenom na desavanjima nego bez .
Ne guglam gluposti ,dovoljno sam upućen u neke stvari i naučio sam da oblikujem svoje mišljenje mnogo pre nastanka googleta.

Politika kakvu Orban vodi je jedina donekle normalna u sadasnjem vremenu . 👍
orban-putin.jpg

Nije tačno da se građani ne pitaju pitaju se na izborima ali rezultati budu kako drugima odgovara a ti reci da nisi bio pitan. Pa gledajte šta se radi u Crnoj Gori.

Tesko da ce Stefanovic, Zoka koridorka i slicni u Rusiju, kao sto ni prethodnici Udovicki, Djelic, Krstic, Svilanovic i ostali magovi nisu tamo vec na zapadnoj lokaciji. Kolika smo kolonija najbolji govori podatak da vojskom koja je pre 20 godina ratovala sa NATOM upravlja NATO general Milan Mojsilovic.

U izbore vise ni deca ne veruju, pa da Secerovski upravlja medijima u Srbiji, za 2 godine ispiranje mozga stanovnistvu imao bi 50% glasova. E sad posto su 2 najveca medijska giganta u Srbiji Pink i N1 grupa pod kontrolom USA ambasade mozemo ocekivati procvat narednih godina.

Ova drzaa je Amerika kolonija, a izbor predsednika se vrsi u USA ambasadi. Gde su sad setaci i NVO koji su zahtevali gasenje Pinka i Zadruge? Niko vise od njih da bekne o Zadruzi i o Pinku.

Primjer moderne propagande . Dodik isplanira organizovanje turnira kosarke povodom 50 godina igokee . Dolaze partizan , tau keramika , ovi oni , sve super . Znaci i mlado i staro ovde kaze super , dogadjaj ,sport , navijanje , nema ko je za crvene, ko je protiv ... Medjutim lako je tudjim k... gloginje , kostalo je boga oca , nece se ni saznati , a gole guzice smo . Primjer samo sto znam 20 kombija mercedes vito kupljeno za klub da prevoze goste od aerodroma do grada ,... kolko je to samo para ? A BL nije LA jelte.
Taj klub je krenuo iz sela ovde Aleksandrovac . Nekad 80ih sjecam se , to je bio fenomen . Kolega boserb zna , to je selo i okolina bilo nekako genetski prirodno "deformisano" da je svaki drugi djecak izdjiko na 2 metera i dobro igra kosarke . Mozda vodom sta ja znam . Komplet regija , nekako nam to islo . Al to su bila druga vremena . Jes taj Mile , sto jes jes , upro u tu kosarku, i on je igro sam ,i forsirao taj klub dalje . Lako je zabe u vodu nacerati , al evo primjer kako se pretjera , koristi u propagandu i trose ogromne pare za ovako siromasnu zajednicu . Inace njih dvojica , klasican primjer , ruka ruku mije , a u drugoj toljaga iza ledja.

A jel ne vladaju ?
Deluje da vladaju ali sumljam . Promenili su ovi danas kostime . Seti se da Dacic nije bio na sahrani Slobe niti je mnogo pricao o njemu . Starija garda ( Mrkonjic ) zbog toga ga je napadala .
Meni je tu enigma Seselj . Matori se izvukao iz Haga i poceo da drzi lovorike za AV .

@MOMOSARIC

Organizacija jeste kostala ali nije boga oca kako se smatra, tokom pripremnog perioda klubovima su potrebni ovakvi turniri i ne kosta njihov dilazak nesto posebno
Radim u Mahovljanima na aerodromu i ne vidjoh ni jednog Vita ako mi vjerujes
Samo je CSKA dosao nekim turskim carterom, ostali vjerovatno preko Sarajeva ili Zg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh