Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi mi sendvičari

Vu-i-Svi-a-mi-se-to-nas-zovu-sendvi-ari-tampa-emo-majice-Svi-mi-sendvi-ari.png

SNS botovi spisak

Bar ce biti jeftinih sendvica za horde SNS botova sa ovim jeftinim parizerom, dao bog podavili se sa njim

Poslednja izmena:
Naravno da i moji unuci dobijaju, ali mene to sigurno ne obavezuje i ne moze me potkupiti da glasam za SNS. Ja vidim da su penzioneri pored socijalaca i radnika javnog sektora glavno glasacko telo, i to svi govore i vide. Ne padaju oni samo na pare vec i na propagandu sa TV. Sto se tice moje penzije ne uzdam se puno na nju. Ako ta silna davanja ne vidis kao podmicivanje lakovernih kako bi drugacije objasnio ta davanja.
Pa i mene ne može kupiti niti mu išta verujem tako da je što se mene tiče džaba krečio.A ta davanja je lako objasniti.Samo pogledaj snimak kako čita proizvode koje niko ne kupuje.U stvari,samo njegove igrokaze pogledaš i bude ti sve jasno.A ko nasedne na te priče nije lakoveran,nego glup,naročito ako mu je penzija 15,20 hiljada.

I to odavno. Sto je najgore ne vidi se svetlo na kraju tunela.
Neka sada razmisljaju svi koji su mu dali glas a danas ga pljuju koliko su bistriji od njega!
Ovim se osecam ja prozvan 🤣
Aj prvo ti reci za koga glasas godinama unazad ?
Ja nemam problema da kazem jer se u proslost ne osvrcem mnogo niti kajem . Glasao sam za Nikolica protiv Tadica i za to ne zalim uopste . Opet bih isto uradio da se vreme vrati . Ako ti treba razlog zasto sam tako uradio dacu ti ga .
Takodje glasao sam za AV na njegovim prvim predsednickim izborima . Jbg. prodao pricu kako ce se manje pojavljivati u medijima i kako zeli da vise vremena provodi sa porodicom jer je funkcija predsednika smesna po nasem Ustavu . I posle tih izbora krece bes u meni jer je najsugavije i najljigavije slagao . Pored toga uglavnom sam glasao za DSS a jednom sam glasao i za preporod Srbije na celu sa Jovanom Dereticem , Komazecom i Lucicem . Sledece izbore necu imati dileme koga zaokruzujem 👍

Ja nemam problema da kazem jer se u proslost ne osvrcem mnogo niti kajem . Glasao sam za Nikolica protiv Tadica i za to ne zalim uopste . Opet bih isto uradio da se vreme vrati . Ako ti treba razlog zasto sam tako uradio dacu ti ga .
Takodje glasao sam za AV na njegovim prvim predsednickim izborima . Jbg. prodao pricu kako ce se manje pojavljivati u medijima i kako zeli da vise vremena provodi sa porodicom jer je funkcija predsednika smesna po nasem Ustavu . I posle tih izbora krece bes u meni jer je najsugavije i najljigavije slagao . Pored toga uglavnom sam glasao za DSS a jednom sam glasao i za preporod Srbije na celu sa Jovanom Dereticem , Komazecom i Lucicem . Sledece izbore necu imati dileme koga zaokruzujem 👍
Nisi ti sam prozvan po tom pitanju, ima vas dosta! A koliko vidim opravdavas, cak kazes da bi opet to cinio! NIje to zalosno to je bolesno!

Koga?

Ovim se osecam ja prozvan
Takodje glasao sam za AV na njegovim prvim predsednickim izborima . Jbg. prodao pricu kako ce se manje pojavljivati u medijima i kako zeli da vise vremena provodi sa porodicom jer je funkcija predsednika smesna po nasem Ustavu . I posle tih izbora krece bes u meni jer je najsugavije i najljigavije slagao . Pored toga uglavnom sam glasao za DSS a jednom sam glasao i za preporod Srbije na celu sa Jovanom Dereticem , Komazecom i Lucicem . Sledece izbore necu imati dileme koga zaokruzujem
Moram ti priznati da smo u razmišljanjima o politickim dešavanjima na dijametralno suprotnim stranama .
Pa sa tim u vezi , rekao si kako za sledeće izbore nemaš dileme i znaš za koga ćeš .........pa ako ti nije teško napiši ko je tvoj favorit da BiH ja glasao suprotno .

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Pošteno što priznaješ.
Takvi su retki.
Ja nikad nisam glasao za ovu sektu.
Ni sa jednom pričom ne može da me pridobije ludak iz 90-ih.

Pošteno što priznaješ.
Takvi su retki.
Ja nikad nisam glasao za ovu sektu.
Ni sa jednom pričom ne može da me pridobije ludak iz 90-ih.
I dalje mislim i mislicu da je Nikolic bio dobar predsednik . Radio je ono sto Ustav kaze i nije se mnogo pojavljivao u medijima . A Peet proziva a predsednik ne odlucuje nego vlada tako da su parlamentarni izbori najvazniji . Nadam se da ce se u sledecim izborima izaci u dve kolone ( leva i desna ) ali ce posle biti muka formirati vlast . Neka se onda bar napravi neka prelazna vlada koja ce mnogo afera otvoriti kako bi SNS zauvek otisao u proslost .

Ti stvarno misliš da se on tu kao nešto pitao???
Nije bio ni za predsednika mesne zajednice a kamoli republike.
Mislim da gresis . Covek je delio ordenje i predsednik se jedino za to pita . Bar je za razliku od AV i Tadica zenu vodio sa sobom i negovao porodicne vrednosti . E sada ne branim ga jer je i on duboko zaglibio . Da nije ne bi se onako povukao kao sisica od kuma AV koji mu je noz u ledja zabadao . Setite se sa kojih medija su dolazi napadi na Tominu zenu i sve ce vam biti jasno .

Pa pokret poljoprivrednika Srbije .
@Peet - naravno da nije . Samo ti ne shvatas . Taj Tadic im je pomogao da porastu tako sto je pljuvao Kostunicu . Izvini ja preko toga nisam mogao da predjem pa neka se pesovan Tadic slika . Nisi odgovorio za koga si ti glasao . Ajde budi hrabar pa kazi .
Nisi ni pitao za koga sam glasao ali za govna nikad!
Cini mi se da te jedan kolega jednom pitao koliko godina imas i nisam bas siguran da si dao tacan odgovor, stvarno po nekad se gubis od tolikih silnih postova ili je nesto drugo u pitanju! Iz tvoje toliko napisano donekle po pitanju Vojvodine mogu da se slozim, ostalo, budi popo covek!

@Banat013
Pa ti si legenda kad stvarno mislis da debil koji je spavao na stiroporu i vredeo za staru marionetsku budalu ovom drugom debilu je imao neku vrednost!😂
Stvarno nemoj vise pisati tako cesto jer isplivaju govna na povrsini!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh