MONTOYA
Član
Nazalos mnogi nadju razlog i opravdanje zbog cega "moraju" da zaokruze 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis nadju razlog samim sa sobom ? Posto gledano na ovom forumu vlast ima 0 glasovaNazalos mnogi nadju razlog i opravdanje zbog cega "moraju" da zaokruze 1
Premerom mog placa ispostavi se da je telefonska bandera u mom placu...
To je i inače moja bandera svakako, ja sam je platio kada sam uvodio fiksni telefon...
Tražio sam da je uklone i izmeste na ulicu, nisu hteli...
Iz razloga što su još jedne, upravo prvog komšije, priključili preko te bandere, isekli moju žicu, postavili razvodnik, i eto 2 priključka...
E nećete...
Pročitaj šta piše u potpisu moga profila ovde na Forumu....Dobrodol, a sto ti je smetala bandera?
Ovo oko duplog radnog staža me interesuje .To možemo da zaboravimo.Čak mi penziono nije priznalo mesec dana ratišta a trebalo bi da se računa duplo.3 je priznalo a 1 nije.Ja sam lično i upisivao i pečatirao svim učesnicima pa i meni u mojoj jedinici.Nije to neka para ali neka im je na čast.
Na 3 meseca ratišta imaš dodatnih 3 meseca -ukupno 6 meseci staža.Ovo oko duplog radnog staža me interesuje .
Šta to praktično znači ?
Recimo , imam tri meseca ratišta ( kad se sve sabere ) i jel mogu 3 meseca ranije u penziju .
Da li je to isto kao što pojedine službe imaju beneficiju 3 meseca na god. dana radnog staža ?
Zorane ja sam ovo napisao kao konstataciju, ne znam gde si se ti pronasao.90% penzionera glasa za SNS, a nije ni cudo kad dobijaju te povisice, te neke pomoci. Jos ako imaju unucad do 16 godina za sve njih je Vucic bog.
Koji prosek ( za penziju ) primanja računaju za ta tri meseca , minimalac ?Na 3 meseca ratišta imaš dodatnih 3 meseca -ukupno 6 meseci staža.
Znamo se ali nikako da odgovoriš da li tvoji unuci dobijaju 10000.Onda bi i ti trebao da spadaš u grupu za koje je Vučić Bog.Zorane ja sam ovo napisao kao konstataciju, ne znam gde si se ti pronasao.
Ovo je sve DIS robna marka, baš će da se iznenade penzosi kad ih ne nadju u Lidlu A u DIS odavno niko ne zalazi.Сад пустио колегиницама да виде производе којима је цена снижена. Ни једна не купује ове производе.
А што вођа рекао бих неке од тих производа први пут види а да не пишем први пут држи у руци...
I to odavno. Sto je najgore ne vidi se svetlo na kraju tunela.Dal je stvarno većina naroda toliko otišlo u qrac da pada na ove fore...?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Naravno da i moji unuci dobijaju, ali mene to sigurno ne obavezuje i ne moze me potkupiti da glasam za SNS. Ja vidim da su penzioneri pored socijalaca i radnika javnog sektora glavno glasacko telo, i to svi govore i vide. Ne padaju oni samo na pare vec i na propagandu sa TV. Sto se tice moje penzije ne uzdam se puno na nju. Ako ta silna davanja ne vidis kao podmicivanje lakovernih kako bi drugacije objasnio ta davanja.Znamo se ali nikako da odgovoriš da li tvoji unuci dobijaju 10000.Onda bi i ti trebao da spadaš u grupu za koje je Vučić Bog.
Da li ti je poznato da su penzionerima skidali sa penzije po 20%,4 godine i sad kao vraća.Svi dobili zahvalnice na kućnu adresu.Tako da bi trebalo još jedno 15 puta da da po 20000 da bi samo taj dug vratio.A videćeš kad budeš išao u penziju kako delju i kako računaju.