Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Platice ovi iz Ivanjice jer oni imaju najvise krompira . A i ti ces platiti ali ti si vec na to navikaoNeko će to morati da plati.Ja mislim opet poljoprivreda.
To Zoki ne spominje jer je i on penzioner . Ali ljudi moji . Kako zna kada da se obrati javnosti sa ovakvim strava vestima za penzose . Dobili kosarkasi pa 20.000 pa dva povecanja penzija pa smanjenje cena u prodavnicama . Sta mislite sta je sada u glavama penzosa ?A 20000 dinara za svakog penzionera??
Ja znam da moj glas nije dobio do sada a ni od sada.Ako im je to motiv onda su se zajebali.Ja znam da jedan deo penzionera glasa za SNS a isto tako dobar deo ne glasa za njih.Ja bih svima preporučio da se fokusira na ljude koji su zaposleni preko stranke gde ima dosta mladih ljudi.Oni su mnogo veća opasnost od penzionera.Da li će to ljudi u Srbistanu ikada shvatiti.A kada pojedinci budu uskoro dobijali penzije videće odmah koliko su pokradeni u startu.Ja sam u penziju otišao kao 80% invalid sa skoro 35 godina staža sa penzijom od 24600 pre 5 godina.To Zoki ne spominje jer je i on penzioner . Ali ljudi moji . Kako zna kada da se obrati javnosti sa ovakvim strava vestima za penzose . Dobili kosarkasi pa 20.000 pa dva povecanja penzija pa smanjenje cena u prodavnicama . Sta mislite sta je sada u glavama penzosa ?
To možemo da zaboravimo.Čak mi penziono nije priznalo mesec dana ratišta a trebalo bi da se računa duplo.3 je priznalo a 1 nije.Ja sam lično i upisivao i pečatirao svim učesnicima pa i meni u mojoj jedinici.Nije to neka para ali neka im je na čast.Jel pominjao neko neisplaćene dnevnice vojnim veteranima ?
Mislim , kad se već ovako shamaraju sa parama ( ovima - onima ) da se ne brukaju više i plate ono što država duguje ?!?
Odakle mi to?? Samo sam naveo kako se zavode tj. kupuju glasaci, a ako ne verujes u taj procenat prosetaj do Doma penzionera pa da cujes kakva je to podrska.Odakle ti taj podatak od 90%.Znači ti ćeš za koju godinu biti glasač SNS-a ili bilo koje vladajuće partije zato što će ti dati 20000.
Ti nemaš unučad.
Šta ću tamo.Zar ti ideš u dom penzionera.a tvoji unuci jel dobijaju 10000 ili samo moj unuk dobija.Odakle mi to?? Samo sam naveo kako se zavode tj. kupuju glasaci, a ako ne verujes u taj procenat prosetaj do Doma penzionera pa da cujes kakva je to podrska.