Premerom mog placa ispostavi se da je telefonska bandera u mom placu...To je imače moja bandera svakako, ja sam je platio kada sam uvodio fiksni telefon...
Tražio sam da je uklone i izmeste na ulicu, nisu hteli...
Iz razloga što su još jedne, upravo prvog komšije, priključili preko te bandere, isekli moju žicu, postavili razvodnik, i eto 2 priključka...
E nećete...
Onda sam pisao razne zahteve na više adresa i više instance, poslali su nekog "šefa" da vidi o čemu se radi...
Ubeđivao se i raspravljao sa mnom, na kraju mi je u lice rekao da im ne pada napamet da banderu izmeštaju...
Dobro, velim mu ja, ajd samo me , molim te, sačekaj, idem do kuće, imam još jedan argument u moju korist, pa ako proceniš da to ne vredi ništa, pristajem da bandera ostane...
Odem kući i vratim se s motornom testerom , napunjenoj do čepa gorivom i uljem, a on se smeje...
E smejaću se i ja...
Upalim motorku i pred njim krenem da je sečem...
Poče on da viče, nemoj seći, izmestićemo je na ulicu...
I izmestili su je, ali sam im dodatno zagorčao život, jer im nisam dozvolio pristup banderi iz placa, nego su je morali čupati s ulice, a preko žice...
Lepa priča, a uz to i istinita, ako mi ne vjerujete, mogu sutra uslikati banderu i rez od motorne testere na njoj....