Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li neko da mi objasni,kad slusam premijerku i predsednika skupstine sticem utisak da opozicija ima moc i da zeli da nekako oduzme plate i penzije a takodje da ne dozvoli povecanje subvencija i stosta jos.
Da li ovima na vlasti stvarno opozicija moze da ne dozvoli povecanje subvenicja sa 9 na 18000?
Ili vlasti treba nesto da prolongira povecanje subvencija?
Verovatno je ovo jedina vlast na celom svetu koja ima vecinu a pravi se kao da opozicija ima vecinu??
10 godina vlasti sa vecinom i uvek ih opozicija blokira da nesto sto je u interesu gradjane ne bude brzo usvojeno, a kad nesto nije u interesu gradjana onda se brzo usvaja.

Trenutno opozicija moze da to blokira . Zato sto je trenutno usvojeni budzet busan kao sir pa se ovim rebalansom krpe rupcage u siru . Naime visak novca ( neiskoriscen ) se sa jedne pozicije prebacuje na XY poziciju u ministarstvo poljoprivrede . Kada legne novac na tu poziciju isplate mogu da se nastave . Ukoliko ne legnu nece biti isplata .

Mislio sam,kada bi nešto pomoglo da padne sekta.Više bi mi značilo da ih više ne gledam na političkoj sceni,od ovih subvencija.Naravno da znam da su to pare uzete od nas.
Neki ne shvataju da se za neke promene i boljitak treba zrtvovati . Puna su nam usta hvale nasih predaka i prelaska preko Albanije a danas smo se zavukli u rupe kao najgori misevi .

I ti si u skupstini

Bio na pregovorima za vreme protesta...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Podjebavati i kritikovati svaki pokušaj organizovamja ,stavljati na stub srama svakog ko je pokušao da izbori makar mrvicu boljitka ,obavezno ga optužiti da to radi samo za svoju korist.
Ne propustiti u svemu tome naglasiti podelu na velike i male ,natovce i ruse ,izdajnike i patriote naše i njihove itd.itd.itd...
Pred izbore obavezno ponavljti mantru "koga da glasam ,svi su oni isti".
Ovo je moj predlog šta (ne)treba raditi .
Pošto znam da smo mi kao narod vrlo povodljivi siguran sam da će me velika većina poslušati i posle kukati kako nas ovi jašu nesvesni da su sami sebi stavili sedlo i uzde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh