Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas bi po kratkom postupku biologicarku po sred lica 😱
Elem , koliko ja jos treba da pisem da bih postao prijatelj foruma . Vidim da je @Zoran0230 to pa hocu i ja tu titulu 😊
@Matić - danas si kao sudija iz Haskog tribunala 🤣

Ове субвенције од 18000дин су велики избоксовали за себе. Први захтев је био да се највише помогне малим газдинства 36000дин/ха до 20ха,од 20-50ха 25000дин/ха и 10000дин/ха од 50-100ха. Али "великим" преговарачима то није одговарало, па су једногласно одбили тај захтев. Али, нека "точак среће се и даље окреће"!
Da li je ovaj podatak tačan-pitanje se odnosi na one koji su pregovarali i naravno na one koji su bili na protestima.Ja za ovo prvi put čujem.Mislim da će nam možda najbolje objasniti neki budući poslanik.
Ko su bili ti "veliki" pregovarači koji nisu pristali a kunu se i veličaju male proizvođače.E zemljo Srbijo.

To ti fazon oranja jedne vrste vise . Tebi kao malom to ne znaci mnogo dok velikima na XY parcela puno znaci .
Dotakli smo dno odavno a sada grebemo i beton da idemo jos dublje . Ovo su strasne stvari i ko se pravi lud i ne zeli da ga ovakve vesti dodiruju nije ni sam u vinklu . Vozili su se i snimali 6 km u suprotnom smeru . Svako od nas je mogao biti na mestu tesko povredjene devojke . Steta sto i subozac nije stradao 😡
Screenshot-2023-09-04-20-53-16-433-com-android-chrome.jpg

Стварно је дебилизам, шта да је наишао неко са целом породицом у ауту? Дали нам се то смеши опет нека сулуда игра са тик-тока вожња ауто путем у супротном смеру?

Isto razmisljamo Drale 👍
Vise necu biti tolerantan prema ljudima koji se prave da je sve kako treba u drzavi . Mozda smo i mi krivi za sve ovo sto smo postali jer smo previse tolerantni . Vazno da je pocela nedelja pedera . To je najvaznije pitanje za bolesni zapad 😡

Овако у липару са времена на време раде. И наравно увек ухвате некога да стондиран вози. Сад баш да ли је насилничка вожња, вози на задњем точку, пали гуме на бициклу тешко...

Је ли пробао неко овако нешто. Пре15-ак година један професор у суседном селу је правио оглед код куће са стајњаком у бурету од 200 литара.

Poluvreme utakmice Italija - SAD, pustaju vesti i naravno cirkus u skupstini.
Gospodja Brnabic kaze sledece:
"Necemo vam dopustiti da blokirate skupstinu, nastavicemo da se borimo za penzionere i poljoprivrednike".

Pisaj po budalama!
Uzivo sam to cuo i udarao se po usima misleci da cuju nesto drugo . Konacno je i brat Ana na nasoj strani a opozicija hoce da blokira subvencije 🤣
Nesto debilnine u Skupstini nisam jos gledao . Americka rezija za izgubljeni narod u svakom smislu . Vise ovde nema normalnih . I onaj koji prica da je normalan taj je najludji 🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh