Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je nekome daleko moze i vaucer.
Ne tu da smo politicki orodani i slicno, nek vidi narod da nam i kila jagnjetine znaci.

Da li je dovoljna samo voda pa da od peska postane plodna zemlja ?
Verovatno treba mnogo jos cega...ali voda je osnov...vez nje nema nista...
Mene vise muci ovo drugo .... sto ce jadar i radjevinu pretvoriti u kratere, jaloviste...ubistiti pijacu vodu....to je dosta lakse nego ono u egiptu...treba samo da budes izdajnik i pomaman na novac

Sad daje Rio tinto neke "vaucere" po 5 i 10.000€ bespovratna pomoc, navodno mora biti iskorisceno za poljoprivrednu mehanizaciju.
Ali niko ne kaze sta se potpisuje u cetiri zida prilikom preuzimanja "pomoci".
U okolini svi koji su culi za to su konkurisali, definitivno narod mozes kupiti za sitne pare.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Druze za mene su samo beda u glavi, materijalno nije niko, beda su bili neki nasi predci kad nisu imali hrane siti da jedu.
Danas niko nije gladan niti ide bos.
Svi znaju gde je najbolja plaza u Grckoj, gde ski staza itd.
Dostojanstvo za mene nema cenu a izgleda da je mnogima poslednja rupa na svirali.

Postalo opasno baviti se poljoprivredom pretnje sa svih strana, manja kazna posejati marihuanu, em stalno neke pretnje em lose cene, priroda poludela jebes ti ovo vreme je da se pakuju koferi pa preko

На западу је то сведено на дневни ниво, имате апликацију за телефон, сликате или снимите прекршај и добијате % од наплаћене казне. Систем је још у разради али полажу велике наде у њега. Не би ме чудило да и код нас покрену тако нешто.

Naravno da treba.
Nasa opstina (Krupanj) imala na papiru ovaca koliko pola Srbije nema u oborima.
Da ima zakona i prave kazne, da vratis sve sto si nelegalno stekao + robija, tesko bi neko muckao.

Postalo opasno baviti se poljoprivredom pretnje sa svih strana, manja kazna posejati marihuanu, em stalno neke pretnje em lose cene, priroda poludela jebes ti ovo vreme je da se pakuju koferi pa preko
Pakujes kofere i dolazis u Banat 👌
Iz citanja sam shvatio da si ti ozbiljan stocar i bas mi je krivo za tvoj post ☹️
Inace polako sa dispalansom rebalansa . U utorak treba da se usvoji rebalans ali ce izgleda opozicija da blokira Skupstinski rad i trazice raspustanje Skupstine i raspisivanje izbora .

Pakujes kofere i dolazis u Banat 👌
Iz citanja sam shvatio da si ti ozbiljan stocar i bas mi je krivo za tvoj post ☹️
Inace polako sa dispalansom rebalansa . U utorak treba da se usvoji rebalans ali ce izgleda opozicija da blokira Skupstinski rad i trazice raspustanje Skupstine i raspisivanje izbora .
Jel ti znas onaj vic kad je Arsenije Carnojevic vodio seobu srba pa dosao u Srem i kaze im ovde cemo da prenocimo ima dobrog vina nemoj da se napijete ujutru krecemo ko ne moze taj ostaje. Kad ujutru trecina pijana i ti ostali i tako od te grupe nastali Sremci a Arsenije nastavio dalje sa ostalima stigao u Backu i opet kaze ovde cemo da prenocimo al pazite se ima Madjarica opasni ko ujutru ne bude idemo bez njega, kad ujutru fali trecina od njih nastali Bacvani. Ovi sto su ostali pitaju Arsenija ta kuda cemo mi sad a Arsenije odgovara idite kud znate kad niste ni zasta nit pijete nit se kurvate idite u Banat i od njih nastadose Banacani.

Priča se za neku sličnu anegdotu gde su pitali neke pripadnice ženskog pola šta je to Tenis pa jedna odgovorila isto što je kod nas kuVac, samo malo mekše.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh