sova
Član
Ljubitelji lika i djela (hahaha, kao da je ovaj tip nesto pametno napravio) Nenada Canka, autonomasi tj separatisti.A šta znači ovo "cankolizaca"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljubitelji lika i djela (hahaha, kao da je ovaj tip nesto pametno napravio) Nenada Canka, autonomasi tj separatisti.A šta znači ovo "cankolizaca"
Misliš da bi to bilo dovoljno ?Ziveo MMF . Bolje da dignu PDV na 50% pa da vise ne prckaju svaki cas .
Sada mi je jasno zasto je Putin skocio na mene kada sam Matica nesto pitaoCujem da su danas u Rumi vidjeni na jagnjetini Matic i Putin, izgleda je Matic korumpiran.
P.S. Ako jos neko zeli da korumpira nek se javi na P.P.
Da li je dovoljna samo voda pa da od peska postane plodna zemlja ?Prave od pustinje plodnu zemlju....a kod nas planiraju od plodne zemlje da prave pustinjuwww.facebook.com
Добро је да је Матић демантовао,чуо сам да су неки у Банатској регији имали благ шлогCujem da su danas u Rumi vidjeni na jagnjetini Matic i Putin, izgleda je Matic korumpiran.
P.S. Ako jos neko zeli da korumpira nek se javi na P.P.