Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzaba nekom znanje ako ne zna da ga prenese.

Pre više od deset godina kada sam kupio prvi kombajn, imao sam problem da mi greje i kida vučni "kaiš", pogotovo što ja imam dosta uspona. Tim rečima sam i napisao "vučni kaiš".
Ja sam lepo pitao za savet, a uobraženi majstor mi je napisao čitavu lekciju kako kaiš služi za držanje pantalona a na kombajnu se nalazi remen, bla bla... A nigde ni reči zbog čega se to dešava.
Ali sreća ima i drugih kolega koji su me lepo drugarski posavetovali šta i kako.

Pa ne slazem se bas sa tim da sam se tek tako umesao u pricu, ipak je tema krenula posle mog posta!
Ali zanimljivo kako meni znas da skrenes paznju dok neke pustas da krenu glavom kroz zid, vredjanjem i omalovazavanjem i onda ne reagujes.
Onda budi i prema meni tolerantan kad se diskutuje bez vredjanja!

Poslednja izmena:
Zbog toga smo se svi u uredničkom delu zamerili sa dosta članova pa je čak nastao i još jedan sestrinski forum.Nije bilo normalno tada a sada je katastrofa, možemo mi da kaznimo sve a onda kreće ispravljanje krivih Drina...
Jeste da je bilo kaznjavanje tada strogo cak i nepotrebno ali sad kao da nema nikako?

Ima jos nesto drugo sto se javlja na ovom forumu i na drugim diskusijama slicnog tipa a sto cesto pokrece "svadju" . Pogotovo kod inace pametnih ljudi , uspjesnih u svom poslu , boraca , i slicno , pojavljuje se cesto jedna osobina koju ne pominjemo a koja dovodi do sukoba i gdje ga nema . Narodski receno ,dosta (nas) njih ima problem sa "slabim zivcima " . Sad bi mogo navesti tridesetak clanova ovde koji zbog toga ucestvuju u ostrim raspravama vise nego iz razloga razlicitog misljenje , jer je misljenje uvjek razlicito .

Pa ne slazem se bas sa tim da sam se tek tako umesao u pricu, ipak je tema krenula posle mog posta!
Ali zanimljivo kako meni znas da skrenes paznju dok neke pustas da krenu glavom kroz zid, vredjanjem i omalovazavanjem i onda ne reagujes.
Onda budi i prema meni tolerantan kad se diskutuje bez vredjanja!
Panonstib,ako na njega mislite je bio i bahat i bezobrazan.Ali bilo je dobrih članova koji su nas napustili.Savoris,levak,Duško58,Peto-koji nas je uveseljavao svojim humorom i svaki dan mu je bio neradan i dr.Svi imaju razlog svog odlaska gde ne bih zalazio ali da treba sankcionisati vređanje-treba.Pa ja sam banovan od strane NA za ništa par dana.Idemo dalje.Nikad se ne bih naljutio na moderatore ako bih nakon opomene nastavio da vređam bilo koga.Toga ima mnogo sada na forumu.

Ima jos nesto drugo sto se javlja na ovom forumu i na drugim diskusijama slicnog tipa a sto cesto pokrece "svadju" . Pogotovo kod inace pametnih ljudi , uspjesnih u svom poslu , boraca , i slicno , pojavljuje se cesto jedna osobina koju ne pominjemo a koja dovodi do sukoba i gdje ga nema . Narodski receno ,dosta (nas) njih ima problem sa "slabim zivcima " .
To je Gordost

Већ сам писао о томе, то је реално стање друштва. У сваком селу је то изражено па и на форуму. На ову ситуацију у пољопрвивреди још вођа додаје гаса са успесима и хвали се никад већим минималцем. Све то удара у мали мозак и диже тензију.

I to ali i razne vrste nervoza koje se akumuliraju pa se burno reaguje
Tako je . I sada zamisli da se negde ne isprazni taj akumulirani bes . Zato su tu mreze da malo bes amortizuju . Zato se i dopusta svakako pisanje . Sta ti mislis da neko od vrha pozove glavne ovoga foruma i da im skrene paznju da ne bi poceli da seku clanove u pisanju ?
Sto se mene tice treba biti sve dopusteno pisati sem vredjanja clanova ukoliko na to clan ukaze da mu smeta . Meni to ne smeta . Za ovih godinu dana @putin me je ojacao 🤣

Tako je . I sada zamisli da se negde ne isprazni taj akumulirani bes . Zato su tu mreze da malo bes amortizuju . Zato se i dopusta svakako pisanje . Sta ti mislis da neko od vrha pozove glavne ovoga foruma i da im skrene paznju da ne bi poceli da seku clanove u pisanju ?
Sto se mene tice treba biti sve dopusteno pisati sem vredjanja clanova ukoliko na to clan ukaze da mu smeta . Meni to ne smeta . Za ovih godinu dana @putin me je ojacao 🤣
Trebalo bi kaznjavati za vredjanje lika i dela precednika...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh