Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi ti to duzan da znas cime se ja bavim i koliko se bavim? Sta te boli uvo.
Onaj ko nije zaradio na proslogodisnje cene a imao je rod je nerealan covjek. Uostalom protesti su bili radi neceg drugog strucnjace.
Jer realno da stvarno toliko pojma nemas al bukvalno nemas pojma a lupas svaki dan po cijeli dan po formu? Pa covjece daj malo razuma ako nista drugo, kad vec nista ne znas citaj i uci ne provaljuj se stalno.
Znam da nista ne znam . Jbg. nismo svi Tesla kao ti . Moras to razumeti . Ali Tesla ne sme u PP da kaze cime se bavi . Salim se . Radi sta mislis da je najpametnije za tebe , tvoje , domovinu i druge oko sebe .
A ti lepo uradi ignore i uzivaj .
I samo znaj da moje namere nisu lose i u njima ne gledam nikakvu korist . Zelim samo da drzava na seljaka ne gleda kao poslednju rupu na svirali . To se mora promeniti . Ako nece lepo onda mora radikalno .

Ali meni kad odem da ubacim sliku nece da ucita galeriju,nema slike uopste da stavim

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Radno odelo
9cea6bd258554ff82ade97d47e1b4b05.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Zbog toga smo se svi u uredničkom delu zamerili sa dosta članova pa je čak nastao i još jedan sestrinski forum.Nije bilo normalno tada a sada je katastrofa, možemo mi da kaznimo sve a onda kreće ispravljanje krivih Drina...

On je brisao i banovao ne po pravu nego po svom.nahodjenju...kao i onaj uobrazeni cuveni majstor...
Taj po tebi uobrazeni cuveni majstor je puko samo onda kad su hteli neki da mu sole pamet i daju lekciju iz svog zanata u kom je bio doktor, zato je i napustio forum!
Isto se desilo i sa drugim poljoprivrednicima koji nedostaju mnogo na ovom forumu, pogotovo veliko iskustvo nekih a znate svi o kome se radi!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh