trtmrt
Banned
lista ignorisanih clanova, vise ne vidis sta i kada lupetaju, i ne jedis se visetrtmrt šta je to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lista ignorisanih clanova, vise ne vidis sta i kada lupetaju, i ne jedis se visetrtmrt šta je to?
Samo da pitam; Beograd je ovde u smislu grada ili je u smislu Drzava Srbija ili je to isto?Ono sto je jasno je to sto Vojvodini treba vratiti potpunu Autonomiju i razpolaganje svojim novcem a ne davati Beogradu mnogo vise od toga sto joj se vraca!
Pozdrav!
Mi kao drugi najveci grad u Republici Srpskoj smo zapostavljeni. Vlada RS je u Bijeljinu ulozila za pet godina (2018-2023) ulozila 25 miliona maraka. A planom vlade 2021-2023 predvidjeno je 909 miliona. Domacinskim gazdovanjem naseg gradonacelnika obezbijedjeni su udzbenici za osnovce plus pomoc za kupovinu skolskog pribora. To je dokaz da para ima samo je do nacina upravljanja.Pitao sam u vezi opisa kakva je priroda bdp a Beograda . Fini odgovori , moze se zakljuciti o cemu se radi iz vise postova na 3 prethodne strane , hvala , sad imamo neku sliku . To sam cuo isto da BG daje 3 posto vise , nekih poreskih prihoda u drzavni budzet . To samo govori da su finansijski zakonodavci prepoznali problematiku geografskog raslojavanja standarda drzave . Kad su vec prepoznali , trebalo je malo bolje preracunati . Mjera bi bila ,mozda , lupam napamet , ali ima ko je vec zaduzen za prakticnu primjenu statistike , pa bi mozda realnije bilo da BG daje 30% vise poreskih prihoda u drzavni budzet od drugih opstina a ne 3 % zbog cinjenica koje ste pomenuli , npr auta drzavne institucije registrovana u bg , ili eps ,... a zarad toga da i druga djeca dobiju knjige ,..
Isto i ovde sa BL i SA , zato me kopka.
Koja je to grupa?Ne znam da sam ga vređao.Možda je iz one grupe na forumu koji smatraju svoj koeficijent inteligencije iznadprosečnim u odnosu na neke članove.
BG u smislu Republika Srbija. Totalna centralizacija. Isto kao ranije pre mnogo god. Pravilo na selu je bilo, sav prihod novca kod dede u slamarici od svih clanova domacinstva sposobnih za rad i on deli ako zeli i koliko zeli ukucanima dok je on nesposoban za rad i bez ikakvog prihoda vec mnogo godina unazad!Inace ni ja ne zelim da placam drzavno zdravstveno osiguranje (bilo u Beogradu ili Novom Sadu), smatram da za ulozeni novac ne dobijam odgovarajucu uslugu. Kod privatnika za te pare bih imao bolje uslove.
Baš takva kako sam napisao.Koja je to grupa?
Као и за Руску нафту.... препродаје је Индија... Препродаваће америка руски гас европи... ако неће кроз цеви плаћаће танковима... ако неће они да производе јефтиније на Руски гас куповаће кинеску робу која се производи на Руски гас или америчку... ипак мислим да неће шваба да се мрзне кад загуди... Обично кад загуди шваба се повлачи...evo ako znas engleski, kako se trguje sa rusima, gasprom je gotov
citas li ti sta pise? nemacka je napunila do balcaka svoja skladista gasa koja su im dosta za celu zimu tecnim gasom iz afrike (zato sada rusi organizuju puceve po africkim zemljama).ипак мислим да неће шваба да се мрзне кад загуди... Обично кад загуди шваба се повлачи...
Kod mene u okolini ima dosta primera gde je posle dedine smrti prslo dobrostojece domacinstvo... Otisao kapital na pice...kocku..lenjost...i ne domacinsko upravljanjePravilo na selu je bilo, sav prihod novca kod dede u slamarici od svih clanova domacinstva sposobnih za rad i on deli ako zeli i koliko zeli ukucanima dok je on nesposoban za rad i bez ikakvog prihoda
Moj post je bio u kontekstu Srbija -BG / Vojvodina!Kod mene u okolini ima dosta primera gde je posle dedine smrti prslo dobrostojece domacinstvo... Otisao kapital na pice...kocku..lenjost...i ne domacinsko upravljanje
Amin . . ................................ali i rusi kao i mi u vreme sankcija tvrde (obmanjuju svoje stanovnistvo) da ih sankcije cine jacim (a voze avione bez kocnica, do prve katastrofe), svi mi znamo kako se to zavrsilo ovde, i vrlo verovatno ce se tako zavrsiti i u rusiji (mada ce duze trajati).
zivi bili pa videli