Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolja magnetna je u S.Kamenici ali se dugo čeka na red.Tamo imaju najsavremenije aparate mada ima dosta privatnih klinika gde može da se odradi takođe kvalitetno a ipak je najbolje ko ne mora nikada.

Najbolja magnetna je u S.Kamenici ali se dugo čeka na red.Tamo imaju najsavremenije aparate mada ima dosta privatnih klinika gde može da se odradi takođe kvalitetno a ipak je najbolje ko ne mora nikada.
Kažu da je veoma važno i ko čita snimak i daje mišljenje . U septembru imam zakazano pa sam eto malo u materiji .

covece lupate vise kao otvoreni prozor a nemate pojma.
Vojvodina daje u srbiju 45% srpskog drustvenog proizvoda (sa nekih 30% stanovnistva, sto znaci da svaki vojvodjanin doprinosi drzavi srbiji VISE od stanovnika uze srbije), a ne vrati joj se ni 6% (koje pise u zakonu)
I onda je malo licemerno kritikovati stanje u vojvodini kad joj se SVE uzme a ne vrati ni zakonom garantovano.

A price da srbija placa stetu po vojvodini...... ma necu ni da komentarisem...

p.s. ajd u sto banki da ce se sad povesti prica o separatizmu, autonomasima, voznji sankama i SVEMU osim izrabljivanju vojvodine!
Ja se nadam da si shvatio do sad da kriva Drina ostaje kriva i da nikad niko ne moze to ispraviti!
Ne trudi se i ne pokusavaj objasniti neke stvari onima koji to iz starta ne zele da vide i priznaju, cak ni argumenti crno na belo njima su sumnjivi! Ako im i dokazes onda ce ti reci kao sto je i rekao da su neki podaci skinuti iz prozapadnih zemalja a po njima tamo niko nije normalan i svi rade protiv ove drzave Srbije!
Ako ulazis u dalju debatu onda si budala, tupson, lazov, fasista, autonomas, separatista, komunista itd. Dakle kad te iz starta kategorise u takvu grupu sta reci i to ljudi koji jednu jedinu sliku sa nekih parcela nisu postavili jer su nebo i zemlja daleki od poljoprivrede ali zato su u chat temi najaci i nema sta ne znaju, dr soli pamet i putko, poljoprivrednici do moga!
Sama pomisao u slucaju potpune Autonomije u pravom smislu onakvu kakvu smo imali gradjani Vojvodine po ustavu iz ‘74 njih zabrinjava, zasto pitam se? Nije valjda da vam je strah ostati bez tog Vojvodjanskog buzdeta za kojeg tvrdite da je skoro neznacajan za Srbiju!
Pa ako se Vojvodina ne plasi potpune autonomije zasto se vi plasite?
Ne lupetajte o separatizmu rec je iskljucivo o potpunoj Autonomiji i vojvodjanskog novca koji se rasipa za BG a ne vraca se skoro uopste nazad!

Pitao sam u vezi opisa kakva je priroda bdp a Beograda . Fini odgovori , moze se zakljuciti o cemu se radi iz vise postova na 3 prethodne strane , hvala , sad imamo neku sliku . To sam cuo isto da BG daje 3 posto vise , nekih poreskih prihoda u drzavni budzet . To samo govori da su finansijski zakonodavci prepoznali problematiku geografskog raslojavanja standarda drzave . Kad su vec prepoznali , trebalo je malo bolje preracunati . Mjera bi bila ,mozda , lupam napamet , ali ima ko je vec zaduzen za prakticnu primjenu statistike , pa bi mozda realnije bilo da BG daje 30% vise poreskih prihoda u drzavni budzet od drugih opstina a ne 3 % zbog cinjenica koje ste pomenuli , npr auta drzavne institucije registrovana u bg , ili eps ,... a zarad toga da i druga djeca dobiju knjige ,..
Isto i ovde sa BL i SA , zato me kopka.

Jos par stvari mi para usi, Snsd ima izvrsni komitet, kad malo bolje pogledas sve su to matore izlapele komunjarske ojebine
Takodje vole da koriste izraz upravnik, sve samo sjecanje na bivsa vremena

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh