DraleTD
Član
Боља је у НС магнетна, новији апарат од оног у СО.u somboru je magnetna oko 18k do 20k prosek,ima i skupljih ali ove su obicne trazene
sledeci put nemoj cekati
nadam se da je sve ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Боља је у НС магнетна, новији апарат од оног у СО.u somboru je magnetna oko 18k do 20k prosek,ima i skupljih ali ove su obicne trazene
sledeci put nemoj cekati
nadam se da je sve ok
Kažu da je veoma važno i ko čita snimak i daje mišljenje . U septembru imam zakazano pa sam eto malo u materiji .Najbolja magnetna je u S.Kamenici ali se dugo čeka na red.Tamo imaju najsavremenije aparate mada ima dosta privatnih klinika gde može da se odradi takođe kvalitetno a ipak je najbolje ko ne mora nikada.
Ja se nadam da si shvatio do sad da kriva Drina ostaje kriva i da nikad niko ne moze to ispraviti!covece lupate vise kao otvoreni prozor a nemate pojma.
Vojvodina daje u srbiju 45% srpskog drustvenog proizvoda (sa nekih 30% stanovnistva, sto znaci da svaki vojvodjanin doprinosi drzavi srbiji VISE od stanovnika uze srbije), a ne vrati joj se ni 6% (koje pise u zakonu)
I onda je malo licemerno kritikovati stanje u vojvodini kad joj se SVE uzme a ne vrati ni zakonom garantovano.
A price da srbija placa stetu po vojvodini...... ma necu ni da komentarisem...
p.s. ajd u sto banki da ce se sad povesti prica o separatizmu, autonomasima, voznji sankama i SVEMU osim izrabljivanju vojvodine!
A u kabini kao u sandukuNzm jel imamo temu kamioni,ne mogu naci.
Pa isti narod , nije cudo sto na istu rudu lijeze, iste fore guta.Ista ekipa vaš glavati i naš picousti.