Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da ti je los primer....ako je dobar gazda u kuci svi ce biti zadovoljni ma koliko bilo ukucana...
U kuci koju bi vodio ovaj "nas" ne bi imalo sta da se nasledi....
Ovde nije rec o nasledstvu vec o tome da neki drugi gazda manipulise i raspolaze sa novcem koji nije njegov i ciji je iz prihoda nekih drugih gradjana, a ima moc da im ne vrati ni toliko koliko zakonski slede!

Rusi naravno da lazu, a EU nikad jaca, naravno isto u njihovom propagandnim medijima. Za 10 godina udeo ce im biti manji od 10% e onda sa obzirom na strukturu stanovnistva sledi totalni kolaps demokratije i socijalne nemire na svakom cosku u svakom trenutku.

pos.png
Kad prsnu jedni i drugi onda smo mi na konju ?
Mislim , oni nisu navikli na te velike oscilacije u životnom standardu a mi " cumurisemo " još od Titine smrti !

@MONTOYA Svuda ima takvih primera.Sada je pošast zvana kocka uzela primat, dosta njih je ostalo bez zemlje, kuća i čega sve još jer su se deca malo navukla, vole ali ne znaju da se kockaju.Kod nas je to baš, baš dosta rasprostranjeno, ne može čovek da poveruje ko je sve u tom začaranom krugu.
I onda @Lule28 zezaju sto stavlja 20 dinara na kocku . Izgleda da ti sto ga zezaju stavljaju dobre novce 🤣
Ja sam nekada bio fin kockar . Iz zejebancije je padao bar jedan tiket dnevno . Onda kada sam dosao u selo otvorio sam oci i rekao sebi bolje da popijem jos jedno pivo dnevno nego da dajem kladionicama 😊

Vojvodina pre je imala svoj pio fond ali preko noci je nestao 90-tih

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Rusi naravno da lazu, a EU nikad jaca, naravno isto u njihovom propagandnim medijima. Za 10 godina udeo ce im biti manji od 10% e onda sa obzirom na strukturu stanovnistva sledi totalni kolaps demokratije i socijalne nemire na svakom cosku u svakom trenutku.

Amerika i Engleska bice zemlja proleterska?

Tu pesmu sam se naslusao od detinstva do danasnjeg dana, samo nekako oni sve bolje zive a mi sve losije!
Pa kad ce vise ta revolucija na trulom zapadu?
Nemam ja brigu za njih, nego za nas, ako ne propadnu u narednom periodu, odosmo mi u 3 lepe.
Nego kako da ubrzamo taj proces, da probamo da pevamo jace? ajde da probamo da odvalimo Amerika i Engleska bice zemlja proleterska do panja, onda ce 100% tako i da bude!

Jel video neko nekada pandure na dzipu ford rendzer kod nas? Danas isao iz kule i namerno iza njega sam isao 110km a u naselju 60 a nigde radara pix

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

У џипу јесам, на џипу нисам. Шта да ти кажем пре неки дан идемо, иза камиона у колони пуна линија и полицајски ауто мигавац и гас. Камион је ишао 80кмх сад види колико је њима требало да иду да га обиђу.

I onda @Lule28 zezaju sto stavlja 20 dinara na kocku . Izgleda da ti sto ga zezaju stavljaju dobre novce 🤣
Ja sam nekada bio fin kockar . Iz zejebancije je padao bar jedan tiket dnevno . Onda kada sam dosao u selo otvorio sam oci i rekao sebi bolje da popijem jos jedno pivo dnevno nego da dajem kladionicama 😊
Daleko si ti bio od kockara ako su samo tiketi :D

Moraš malo da udješ u kazino da vidiš kako se gube pare i imovina :D

Evo ti jedan naš lokalni primer, ostavi ti otac kafanu na glasu koja radi pa rastura, 2 stana i kuću,vikendicu i vreću para i onda za godinu,dve čovek se okrene iza njega ništa samo dugovi.

A ima i jedan fudbaler igrao čak i za Real, sad se žica za pivo :D

Daleko si ti bio od kockara ako su samo tiketi :D

Moraš malo da udješ u kazino da vidiš kako se gube pare i imovina :D

Evo ti jedan naš lokalni primer, ostavi ti otac kafanu na glasu koja radi pa rastura, 2 stana i kuću,vikendicu i vreću para i onda za godinu,dve čovek se okrene iza njega ništa samo dugovi.

A ima i jedan fudbaler igrao čak i za Real, sad se žica za pivo :D
Da nije Perica Ognjemovic taj 🤔
Moj teca ga je pomagao zdravstveno sa akumpukturom dok je bio u Palanci . Posle ode u Zvezdu i zaboravi grad .
Bio sam u kazinima i gledao drugare kako gube pare tako da se u te igre nisam upustao . Najvise sto sam stavio je 100e na singl . Tacno se secam tekme Real-Arsenal . Real sve gazio a Arsenal bio u sredini tabele . Prva utakmica . Reko zgazice ih Real kada ono 0:1 . Mislim da je gol tada dao Anri . Dobro je da sam odmah tako pao i prestao sa singlovima 😊

Hungary and Serbia warned after the blowing up of the Nord Stream pipeline that they would consider encroachments on the routes they use to receive Russian gas as a pretext for war, and they believe that they were heard, Hungarian Prime Minister Viktor Orban said.

Jel to zvanicni vojni savez i objava rata:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh