Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas me nasmejase slatko ludaci koji se prepucavaju na ulici, velim imam 5 minuta da ih slusam pa idem kuci, neznam kako se zavrsilo, vrucina je napolju neizlazi mi se da proverim?! 🤭

U domaćinstvu nemam ni jednog vozača traktora.
Imao sam jednog malog iz familije, upoznalo ga je dosta članova, vodio sam ga na okupljanja. Medjutim, od pretprošle godine se zaposlio, položio, auto, devojčica, tako da od tada radim sve sam.
Kad je žetva u prevoz uskoče drugari i rodjaci sa kojima se ispomažem.
Ulagao sam dosta u mehanizaciju, ulazio u kredite i lizinge, pa sam rad olakšao dosta.
Pošto svu robu istovaram kući pa onda utovar u kamion elevatorom i lopatama, tu je posao veliki, treba ljudi. U planu je jedan telehendler i jedan veći podni magacin pa da se rad još olakša.
Pa voćnjak zahteva posla i vremena kao u ratarstvu,zar ne.

Имам једног у фамилији који све наде полаже у воћњак и то не мали. Види, свиње су за оно релаксација и радна терапија. Од фрезирања до кошења траве. Ако запустиш посао х2. А има запуштених јабука, кајсија и још што шта по атару ове године.

Ja trenutno hranim 200 kljunadi . Jel mogu da udjem u red paora posto za neke to ovde nisam ? Izvadjena tona krompira , tona sljive i ceka se dve tone futoskog kupusa . Trebalo je i dosta paradajza da bude ali je dibidus podbacio . Mnogo stvari su prosle a jos nesto malo se ceka keleraba , prazilik , paprika , jabuke , grozdje , novi krastavac i mladi luk . I to sve bez upotrebe herbicida uz pomoc motoke i spartaca .
Eto mozes . Glavni vestak za poljoprivredu na forumu ti je dao amin . 😂 Procenio mesecna primanja i sve ostalo i rekao DA . 😂 Sad samo jos da ti javi gde dodeljuje plakate za prave poljoprivrednike i da te krunise . 😂

Имам једног у фамилији који све наде полаже у воћњак и то не мали. Види, свиње су за оно релаксација и радна терапија. Од фрезирања до кошења траве. Ако запустиш посао х2. А има запуштених јабука, кајсија и још што шта по атару ове године.
Polagati sve nade u jednu vocnu vrstu je samoubistvo !

Ako ti znas jednu porodicu koja je u stanju da radi na takav nacin protiv svoje dece ne znaci da su svi takvi! Tebi je u interesu da to podstaknes kao sto sam rekao da steknu i drugi ljudi tvoju sliku zivota na zapadu, ali jbg ne da nisi u pravu vec seres i lupetas! Upoznat sam sa mnogima i nasih i stranaca koji ne razmisljaju u tom pravcu kao ti i tvoji bolesni poznanici ali jbg ti znas srz zapada, expert si za omalovazavanje bogatih i normalne ljude koji uz posten rad su stekli mnogo u odnosu na tvoju bednu rusiju koji vecinom u nekim vukojebinama na hiljade i hiljade km2 skoro da nemaju sta pojesti!
Nisi ti bas u vinklu ljudno. Ubi te ta zica u glavi. Koji nasi ljudi,pricamo o ljudima koji su Nemci, Danci i sl. To sto ti ne mozes da prihvatis da je to za njih SASVIM NORMALNA STVAR, i ne za njih kao porodicu nego kao NEMCE,DANCE,AUSTRIJANCE, to nije ni moj niti njihov problem nego samo tvoj,jer si ogranicen kao balkon bog te tvoj. Jel realno da si toliko glup?
Ti si upoznat sa necim,a tvoje rodjeno selo ne moze da te smisli,niko nista lepo da kaze,samo zlo i naopako.
Bolesni poznanici? Ljudi koji imaju firmu i imanje sa prometom preko 20 miliona eura su bolesni a ti si eto pametan i upoznati si sa necim na zapadu.
Moras na lecenje defintivno,ako ovako nastavis opet cu morati ovde da te nalupam pa da places kao prosli put.

Ma nije meni tesko da ga nalepim,covek ima koeficijent inteligencije kisne gliste,al nije sramota biti glup,nego pokvaren i prevarant,a sto je kod njega slucaj nazalost. Problem je kad ti se takva budala nakaci,ne mozes ga skinut sa grbace dok ga toliko ne nalepis da se smiri mesec dva pa jovo nanovo. I samo pravi offtopik,dal u temi o vremenu o protestima o suncokretu i tjera druge da to rade isto.

Ma nije meni tesko da ga nalepim,covek ima koeficijent inteligencije kisne gliste,al nije sramota biti glup,nego pokvaren i prevarant,a sto je kod njega slucaj nazalost. Problem je kad ti se takva budala nakaci,ne mozes ga skinut sa grbace dok ga toliko ne nalepis da se smiri mesec dva pa jovo nanovo. I samo pravi offtopik,dal u temi o vremenu o protestima o suncokretu i tjera druge da to rade isto.
Ti toliko sranja i nebuloza napises da ni sam ne mozes sam gutati. Deli to sa najbliznijma da se ne ugusis!
Sto se tice tvog lajanja oko toga kakve odnose imam sa seljanima odnosno njihovog odnosa sa mnom znaju forumasi iz mog mesta i ostali koji me znaju kakav sam covek i da li sam prevarant i koliko sam zao i da li spadam u tim tvojim bolesnim glupim tvrdnjama!
Ne trudi se mnogo jer kao sto sam rekao poznanici seljani znaju gde je istina a tvoj trud da ubedis neke druge koji me ne znaju je uzaludan!
Nemam ja volje ni potrebne da se spustim u tvoj sindrom i da se pravdam jer sa budalama tesko se na kraj moze izaci!
To ti je prica koju forsiras i guras u prazno jer nisi sposoban drugacije da se ponasas sem da lazes, vredjas i da se najdes g..a!
Evo konkretno i tvoji neki poznanici kazu da ga primis u usta, a neki kazu da ga primis u bulju! Pa sad ti odgovori nam da i mi znamo, padas li lako na kolena ili se savijes od pola?! Sta je tu istina?!

Ima li neko iskustva sa tavol traktorima? Kao mladi poljoprivrednik mogao bih dobiti novog za nekih 7000 eura. Prednji utovarivac krokodilka i vile.

Ti toliko sranja i nebuloza napises da ni sam ne mozes sam gutati. Deli to sa najbliznijma da se ne ugusis!
Sto se tice tvog lajanja oko toga kakve odnose imam sa seljanima odnosno njihovog odnosa sa mnom znaju forumasi iz mog mesta i ostali koji me znaju kakav sam covek i da li sam prevarant i koliko sam zao i da li spadam u tim tvojim bolesnim glupim tvrdnjama!
Ne trudi se mnogo jer kao sto sam rekao poznanici seljani znaju gde je istina a tvoj trud da ubedis neke druge koji me ne znaju je uzaludan!
Nemam ja volje ni potrebne da se spustim u tvoj sindrom i da se pravdam jer sa budalama tesko se na kraj moze izaci!
To ti je prica koju forsiras i guras u prazno jer nisi sposoban drugacije da se ponasas sem da lazes, vredjas i da se najdes g..a!
Evo konkretno i tvoji neki poznanici kazu da ga primis u usta, a neki kazu da ga primis u bulju! Pa sad ti odgovori nam da i mi znamo, padas li lako na kolena ili se savijes od pola?! Sta je tu istina?!
Samim nacinom pisanja odajes sam sebe. Ne moram ja nikog da ubedjujem, sve se vidi. 👍🙂

Samim nacinom pisanja odajes sam sebe. Ne moram ja nikog da ubedjujem, sve se vidi. 👍🙂
Nije valjda da si ti nalepljen sada za par meseci?!
Odgovori na pitanje neka ljudi znaju.
Jbg ovakav nacin komunikacije od tebe sam naucio i ni priblizno nisam takav i svi poznanici i seljani znaju da nisam takav i verovatno su u cudu zasto se ponasam tako, ali sa stokom moras takav biti!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh