Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam isao gledati ga jos uvijek. Potreban mi je prednji utovarivac. Zajebavam se sa nekim viljuskarom nije to to. Za rusa utovarivac dodje kao pola tog traktora. A ovo bi bilo povoljno prodao bih zetora i taman bi to poklopilo.

Nije valjda da si ti nalepljen sada za par meseci?!
Odgovori na pitanje neka ljudi znaju.
Jbg ovakav nacin komunikacije od tebe sam naucio i ni priblizno nisam takav i svi poznanici i seljani znaju da nisam takav i verovatno su u cudu zasto se ponasam tako, ali sa stokom moras takav biti!
🤣🤣🤣Nemam te afinitete, ali vidim da poznajes materiju 🤣 mada sta sve kazu o tebi, ne bi me cudilo. Mada kad razmislim poklapa se, zapad, usa, latentna homoseksualnost. 🤣🤣🤣
Ma da, avi znaju da nisi takav, a 5 ljudi i pokojni clan ovog foruma, tvoj seljanin te opisali u dusu. Najgori covjek u Lokvama, prevario bi za korist svakog zivog. Ja bi se zabrinuo malo za budućnost, takve stvari stignu uvjek👍

Nisam isao gledati ga jos uvijek. Potreban mi je prednji utovarivac. Zajebavam se sa nekim viljuskarom nije to to. Za rusa utovarivac dodje kao pola tog traktora. A ovo bi bilo povoljno prodao bih zetora i taman bi to poklopilo.
Pogledaj ga uzivo sve ce ti se reci samo. Kupi neki bager tipa Kramer i sl, mali i oatavi zetora.

Naisao sam na jednu sliku pa se pitam odakle toliko para za kupovinu stanova u Minhenu ovim ljudima sa nasih prostora?
04cf8d26c3b81cdaf1ab8d16dc781c2b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naisao sam na jednu sliku pa se pitam odakle toliko para za kupovinu stanova u Minhenu ovim ljudima sa nasih prostora?

Znas kako to funkcionise svugde, i ako iznajmljujes stan tvoje ime je na plocici, radi znas onog sto se zove posta i racuni🤣🤣🤣🤣🤣 ne moras ga kupiti🤣🤣🤣u Minhenu su stanovi pola miliona lagano🤣 bravo Kolumbo😎

🤣🤣🤣Nemam te afinitete, ali vidim da poznajes materiju 🤣 mada sta sve kazu o tebi, ne bi me cudilo. Mada kad razmislim poklapa se, zapad, usa, latentna homoseksualnost. 🤣🤣🤣
Ma da, avi znaju da nisi takav, a 5 ljudi i pokojni clan ovog foruma, tvoj seljanin te opisali u dusu. Najgori covjek u Lokvama, prevario bi za korist svakog zivog. Ja bi se zabrinuo malo za budućnost, takve stvari stignu uvjek👍
Cuj sad samo 5 pa reko si da svi znaju da sam prevarant, cak i drzavu varam jel tako😂
Aj odgovor nam daj sto sad izbegavas, kako se postavljas?😂

Cuj sad samo 5 pa reko si da svi znaju da sam prevarant, cak i drzavu varam jel tako😂
Aj odgovor nam daj sto sad izbegavas, kako se postavljas?😂
Jel ti malo 5🤣 Na tvom mestu se ne bih bas toliko ponosio time. Al svako ima svoj obraz, tj ko ga ima👍
To nemas neke bolje fore, te su ti otprilike na nivou nekog 15 godisnjaka🤣🤣 mada kad bolje razmislim, tu si mozda i zapeo🤔
Posto znam da imas u porodici strucnjake na polju psihologije i psihihijatrije, tj direktne konekcije, razmisli dok je vreme o pomoci😎

A zasto mislis da su kupili stanove? Imam poprilican broj rodbine u Svici i Njemackoj. Niko do njih nema stan ili kucu. Kazu da se to ne isplati imati. Jako su visoka davanja drzavi na nekretnine.

Jel ti malo 5🤣 Na tvom mestu se ne bih bas toliko ponosio time. Al svako ima svoj obraz, tj ko ga ima👍
To nemas neke bolje fore, te su ti otprilike na nivou nekog 15 godisnjaka🤣🤣 mada kad bolje razmislim, tu si mozda i zapeo🤔
Posto znam da imas u porodici strucnjake na polju psihologije i psihihijatrije, tj direktne konekcije, razmisli dok je vreme o pomoci😎
Malo je 5 njih od tolikog sela😂 Meni je sasvim dovoljna informacija od poznanika iz tvog susedstva Duboka koji tvrdi da te njegov mestanin cesto duboko mlati😂
Samo nisi nam rekao pozu koju vise obozavas!🤪

Zapad je mnogo lep,vecini bi se smesila gradjevina kao jedini izvor prihoda pa bih vas pitao kakva bi vam bila ledja za 5 godina i da li bi i dalje tamo hrlili. I da se razumemo,proces odlaska je malko drugaciji mego u pricama kuma,komsije svastikinog zeta iz surnjajinog drugog braka. Ne prolaze vise fore kod svaba,nema vise zenidbi sa nasim radodajkama ili babama ili usvajanja,nema fora sa detetom da vam se tamo rodi,nema vise ni rot vajs rot porodicnih viza,koja firma ce uzeti mekog odavde da garantuje za njega i da mu pravi papire,jel kapirate da je to proces od par godina dok ne povucete familiju pa opet i sve iz pocetka i sa zeninim papirima i klinci u skolu i jezik i trista kuraca, a ko ce da brine za stare roditelje u srbiji,prodacete sve ili sta? Nemoze i nikad nije moglo na dve stolice. Kad dodje prvi u mesecu pa struja,voda,gas,grejanje,parking za vozilo,telefon,kablovska,radio koji se cak placa jos uvek u austriji, komunalije,lift za zgradu,firma koja cistini odrzava zgradu,karta ili vise njih za gradski prevoz.... mislite da oni nemaju dovoljno kadra na birou pa im treba neki drkos iz skobalja koji ce im biti serviser modema na stolicama koje se okrecu u firmi,za koga ce morati da izdvoje novac da ga spremw i skoluju i nauce tj probaju nauciti njihovim sistemu? Bole ih kura. To su ljudi materijalisti,mi balkanci smo ljudi srca i tacka,skapirajte to,prosto je. Onaj ko je otisao i tamo zivi pogledajte sta ima kod kuce. Prazno dvoriste,nema njive -prodate sve,nema pluga,neka speditera nema fergusona u avliji,sve cigani pokupili,nema majke i oce pomrli jadni delom od tuge a delom od muke,nema psa u avliji,samo lepa fasada na kuci i poneki komad namestaja koji je namakao na vilhabenu ili kupio u ikei. I to mu je sve,ceo zivot mu stanje u tamić. Pogledajte vasa dvorista,vi seljaci sta ste sposobni da OVDE napravite,pogledajte vase klince,poljubite ih u glavu nocas,prekrstite se i zahvalite bogu na ovome sto imate,niste svesni koliko ste bogati. Cutite tu i smrdite. Kao i ja. Mante se zapada i istoka,i tamo je muka pregolema,ne zavaravajte se. Takodje:
Za kolege autonomase, samo da znate jednu stvar,bili ste pokrajina i u jednoj carevini koju se saranio gedza podno dunava a i sad ste pokrajina u zemlji Srbiji. Nikad necete biti to sto zelite. Zivot pun frustracija i pametovanja sa ponekim ispadom i objavom sa vikipedije misleci da ste uspeli nekome zapusiti usta i pravexi se da koristite velike i nerazumljive reci a i pokusajem vredjanja kolega ne pije vodu odavno.
Ko je rodjen kao sluga,kao sluga zivi i mre.
Laku noc sviraci. Novii brisi nalog

Jos nesto,ne kapiram,samo kukamo kako je ovde lose a niko ne zeli da se bori da menja sistem,resenje nije beg za nemacku,kanadu,rusiju,ameriku isl idr,ajde ovde da napravimo nesto a ne da svi bezimo od problema i odgovornosti a drugi da se bori za nas pa kad se vratimo sa tog istog zapada na ,,urlab" da opet pljujemo po ovima koji su ostali i borili se. Resenje za bolje sutra ne za nas vec za nasu decu i rodjenu i nerodjenu nam treba,ajde onda revolucija,da opet izadje neki karadjordje iz naroda i da povesa bagru kod duda u smederevu. Mislim stvarno.... sklanjamo probleme pod tepih i nezelimo da se mucimo da ih resavamo,napljuvali ste ove sto su protestvovali i napravili nam nesto prosle godine,sad je problem i prica da su izdali za malo ćara,ne kapiram,sta hocete,koja su vam ocrkivanja i zelje? Posvadjali ste se medju sobom na forumu kao deca na fizickom ko ce da sutira a ko da brani umesto da svi povucemo zajedno i vocari i stocari i ratari i povrtari. Globite se ko treba da dobije vise para i subvencija,kako nema stoke po selima,nema mleka i jaja,a niko od nas nece vise papak,kopito ili nogicu i nece da smrducka,postali smo prevelika gospoda. Ajde da zatvorimo samo na jedan dan beograd da ne udje kap mleka i gram hleba i da se sedne i da se diktiraju uslovi,nema popustanja ajde da predjemo preko svih nebitnih stvari ko je kad yrebao da proda i kako,da nadjemo medju sobom vodje bar za nasu organizaciju a svako nek bude gazda kod svoje kuce,nijednu bitku ne dobijaju hiljadu generala i jedan lav vec to ide malo obratno. Etiketirali ste ovde pojedince i posle normalno da ljudi nece da pisu i razglabaju teme i trose zube jer vide da pricaju zidu,specifican smo narod,znamo tacno ko kako treba da radi tudje njive a kod nas propas'. Svi smo vitezovi od tastature a delo ravno nuli,samo po netu znamo da pljujemo jer se sakrivamo pod nadimcima,ovde smo mudonje velike,cast izuzecima. Pljujemo organizovanje stranke a 99,99% nas i nema pojma o cemu se pricalo i diskutovalo vec smo odmah to proglasili za tesko sranje gde ce poltroni odraditi za sebe. Pa ajde da se organizujemo svako u svom selu ponaosob sa ljudima sa kojima jede koru leba od kad zna za sebe i koji su sigurni pa polako da pocinjemo pricu. Ja necu da budem sluga ni istoku ni zapadu ni vucicu ni opoziciji ni poziciji ni pozadini ni prednjini,lakse mi je i bolje ovde ziveti,muciti se i praviti koliko mogu sa ovih 10 prstiju i umreti kao slobodan covek bez cvonjka (jer pare ,odelo, skola i lepe cipele ili lep kapa ne cine coveka a mnogi samo kroz to gledaju danas) nego kao slepac i sluga sa par zelenih vise u dzepu na kraju meseca tamo negde. Daleko.

@putin - odradi IGNORE za mene i Pita i mirna Backa . Pokazi tvoj visok IQ i ne spustaj se na nas nivo 👍
Opet ti🤣🤣 ne moze tebi pomoci neciji Ignore dok sebi ne pomognes veruj mi, to ti kazem iz najbolje namere 👍
Vidis kako ti se kolega gubi, nema vise nista da kaze, saznalo se sve, pa prosipa od muke neke decije fore i gluposti da bi dobio ne znam sta. To je tek tuga al sta ces.

@Rasheed91 Svaka cast. Ja se slazem u potpunosti. Na zapad trenutno mogu dobro proci doktori i IT. Neki ne shvataju da ovaj narod ovde ima dusu. I nigdje se ne zivi bolje nego ovde. Zapnes radis kao rob ali barem si svoj na svome. Svugdje se robuje. Tetka se udala za Svajcarca i jedan rodjak kad se zenio bio i on. Cijelo vece je vadio novcanik da plati sto je pojeo i popio jer nije mogao vjerovati da neko plati 400 ljudi da jede i pije. Rodjak jedan ima 29 godina. U Bijeljini ima zenu i dijete. Radi u Sloveniji ima njihove papire. Pitanje je kad ce moci odvesti zenu i dijete. Prije mjesec dva poslala ih firma na neko gradiliste u Njemackoj. Svabe ih pohvatale i zabrana 5 godina za EU izuzev Slovenije. I sad kad dolazi kuci mora avionom u Beograd i onda za Bijeljinu.

Opet ti🤣🤣 ne moze tebi pomoci neciji Ignore dok sebi ne pomognes veruj mi, to ti kazem iz najbolje namere 👍
Vidis kako ti se kolega gubi, nema vise nista da kaze, saznalo se sve, pa prosipa od muke neke decije fore i gluposti da bi dobio ne znam sta. To je tek tuga al sta ces.
Kolega je otspavao lepu i mirnu noc u svom krevetu za razliku od tebe koji se opet prodavao po Duboku😂
Tu sam, za tebe uvek, danas me ceka naporan rad po vrucini ali svakako s vremena na vreme provericu tvoje pisane nebuloze i gluposti jer od takvog nista drugo se i ne ocekuje!

Peet, danas je Velika Gospojina, svetac, odmori malo
Jel si bio na sluzbi danas ?
@putin - pocela je rasprava da ulazi u salu i to je dobro 👍
Volim sa visoko inteligentnim osobama da razmenjujem reci . Samo jedan savet da ipak proveris svoj procesor . Cesto zna da ovo bude problem a tebi je jos teze jer si mnogo inteligentan pa ti treba jaci i bolji kuler a i cesce odrzavanje 😉
1520236139675.jpg

Ne slažem se sa konstatacijom da na zapadu dobro prolaze doktori i IT.Svi zanati su jako dobro plaćeni.Tamo je bitno da znaš nešto da radiš i da si stručan.Po mom mišljenju tamo nisu plaćeni poslovi koje može svako da radi.
Recimo juče na kafi pričam s čovekom kojem sestra živi u CH a on ima kombi i stalno nešto dovlači iz inostranstva.Pošto sam ja završio elektro kaže on meni:Sutra mogu da zovem čoveka ako hoćeš da radiš instalacije.Kaže ima kod njega lik koji samo razvlači kablove i ima platu 3500 evra.A ovi što spajaju odnosno rade montažu imaju 4500 evra.Reko nisam zainteresovan za instalacije,ipak sam ja Automatičar.Ako ima neko održavanje mašina ili tako nešto.Kaže on : E to rade Švabe.
Mada mislim da se može to naći.
I ne bih išao na zapad bez 4000evra mesečno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh