Nisam isao gledati ga jos uvijek. Potreban mi je prednji utovarivac. Zajebavam se sa nekim viljuskarom nije to to. Za rusa utovarivac dodje kao pola tog traktora. A ovo bi bilo povoljno prodao bih zetora i taman bi to poklopilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam te afinitete, ali vidim da poznajes materiju mada sta sve kazu o tebi, ne bi me cudilo. Mada kad razmislim poklapa se, zapad, usa, latentna homoseksualnost.Nije valjda da si ti nalepljen sada za par meseci?!
Odgovori na pitanje neka ljudi znaju.
Jbg ovakav nacin komunikacije od tebe sam naucio i ni priblizno nisam takav i svi poznanici i seljani znaju da nisam takav i verovatno su u cudu zasto se ponasam tako, ali sa stokom moras takav biti!
Pogledaj ga uzivo sve ce ti se reci samo. Kupi neki bager tipa Kramer i sl, mali i oatavi zetora.Nisam isao gledati ga jos uvijek. Potreban mi je prednji utovarivac. Zajebavam se sa nekim viljuskarom nije to to. Za rusa utovarivac dodje kao pola tog traktora. A ovo bi bilo povoljno prodao bih zetora i taman bi to poklopilo.
Znas kako to funkcionise svugde, i ako iznajmljujes stan tvoje ime je na plocici, radi znas onog sto se zove posta i racuni ne moras ga kupitiu Minhenu su stanovi pola miliona lagano bravo KolumboNaisao sam na jednu sliku pa se pitam odakle toliko para za kupovinu stanova u Minhenu ovim ljudima sa nasih prostora?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuj sad samo 5 pa reko si da svi znaju da sam prevarant, cak i drzavu varam jel takoNemam te afinitete, ali vidim da poznajes materiju mada sta sve kazu o tebi, ne bi me cudilo. Mada kad razmislim poklapa se, zapad, usa, latentna homoseksualnost.
Ma da, avi znaju da nisi takav, a 5 ljudi i pokojni clan ovog foruma, tvoj seljanin te opisali u dusu. Najgori covjek u Lokvama, prevario bi za korist svakog zivog. Ja bi se zabrinuo malo za budućnost, takve stvari stignu uvjek
Jel ti malo 5 Na tvom mestu se ne bih bas toliko ponosio time. Al svako ima svoj obraz, tj ko ga imaCuj sad samo 5 pa reko si da svi znaju da sam prevarant, cak i drzavu varam jel tako
Aj odgovor nam daj sto sad izbegavas, kako se postavljas?
A zasto mislis da su kupili stanove? Imam poprilican broj rodbine u Svici i Njemackoj. Niko do njih nema stan ili kucu. Kazu da se to ne isplati imati. Jako su visoka davanja drzavi na nekretnine.Naisao sam na jednu sliku pa se pitam odakle toliko para za kupovinu stanova u Minhenu ovim ljudima sa nasih prostora?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas emotikon posle zavrsene recenice, tako da bi trebalo da bude jasno da nisu vlasnici!A zasto mislis da su kupili stanove? Imam poprilican broj rodbine u Svici i Njemackoj. Niko do njih nema stan ili kucu. Kazu da se to ne isplati imati. Jako su visoka davanja drzavi na nekretnine.
Malo je 5 njih od tolikog sela Meni je sasvim dovoljna informacija od poznanika iz tvog susedstva Duboka koji tvrdi da te njegov mestanin cesto duboko mlatiJel ti malo 5 Na tvom mestu se ne bih bas toliko ponosio time. Al svako ima svoj obraz, tj ko ga ima
To nemas neke bolje fore, te su ti otprilike na nivou nekog 15 godisnjaka mada kad bolje razmislim, tu si mozda i zapeo
Posto znam da imas u porodici strucnjake na polju psihologije i psihihijatrije, tj direktne konekcije, razmisli dok je vreme o pomoci
Opet ti ne moze tebi pomoci neciji Ignore dok sebi ne pomognes veruj mi, to ti kazem iz najbolje namere@putin - odradi IGNORE za mene i Pita i mirna Backa . Pokazi tvoj visok IQ i ne spustaj se na nas nivo
Kolega je otspavao lepu i mirnu noc u svom krevetu za razliku od tebe koji se opet prodavao po DubokuOpet ti ne moze tebi pomoci neciji Ignore dok sebi ne pomognes veruj mi, to ti kazem iz najbolje namere
Vidis kako ti se kolega gubi, nema vise nista da kaze, saznalo se sve, pa prosipa od muke neke decije fore i gluposti da bi dobio ne znam sta. To je tek tuga al sta ces.
Jel si bio na sluzbi danas ?Peet, danas je Velika Gospojina, svetac, odmori malo