Moze i to biti . Samo nije on bio sam i bespomocan , imao je jedinicu koja je mnogo jaka i koja je mogla da uz pomoc faktora iznenadjenja i svog iskustva dodje u sred Moskve vrlo brzo. Npr vi u Srbiji ste imali primjer sa jso , koja je mogla da srusi.drzavu na brzinu
Нема ту ми и Ви. Сви смо ми Срби исти. Осим ако ниси а писао си да јеси. Наша је јединица била и наше су јединице биле и овде и у Републици Српској. И опет има добрих бораца који чекају. Многи се кале у Русији.
За Русе се не брини. Они имају свој пут. И своје пројекције. И планове.
И мене то страшно плаши. Да хоће стигли би до Берлина као и у прошлим ратовима. Они могу да издрже што нико не може. Зато брини се за западњаке. Сва та силна техника која је приказивана у филмовима не вреди ни пишљива боба. Можда могу да се курче из даљине али кад се сиђе на терен онда вуна кићо. Побегли из Авганистана као стрине.
Русима је само циљ да одбију пројектиле што даље. А за то ће морати да се договоре са Америма.
Прати шта ће да се дешава од јесени а поготово у следећој години.
Има на западу истих јединица и формација што приватних, што полудржавних. Шта је легија странаца у Француској и Блеквотер у САД-у?
Само о томе се не пише. А овде свако може да диже ону ствар зато што ће припадници 63. Падобранске да имају плату двеста хиљада. Ако је то тачно? Ја би им да триста хиљада. И свим војницима, официрима и полицајцима.
Али да се очисти гамад и страни агенти (сви који добијају новац са запада за разноразне институте, НВО и снајке у црном и лези бези педере). Па да се зна од кога и ко је добијао новац и да се упореди шта причају за те паре.
Него... доћи ће много бољи Срби од нас. Да нас науче шта је патриотизам и љубав према отаџбини.
другарски поздрав