Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno nije lud da sam napada na drzavu i ( ili ) Putina. Znao je sta to znaci i pre napada na sta je osudjen.
Pre ce biti da mu je neko obecao podrsku, pa kasnije malo iskulirao.
Moze i to biti . Samo nije on bio sam i bespomocan , imao je jedinicu koja je mnogo jaka i koja je mogla da uz pomoc faktora iznenadjenja i svog iskustva dodje u sred Moskve vrlo brzo. Npr vi u Srbiji ste imali primjer sa jso , koja je mogla da srusi.drzavu na brzinu

Imas i sad mitinge koji mogu da sruse, ali ne ruse vlast.
Voleli ili ne picoustog dok neko ne ozda naredbu za smenu on ostaje.

Sto se tice samog fizickog rusenja ili likvidacije najlakse je neka bombazsnajper i resiti se tela, ali sta dalje ?

Ako sistem postoji figura je nebitna.
Problem je sto sistem prehladjen , za vrijeme sssr-a kad je sistem radio dodju dvojica u koznim kaputima i sklone ako treba i generala , pa i Hruscova su smjenili.
Ako je sistem prehladjen onda imas ovo sto sad gledamo. I nije Putin otisao u juznu afriku da ga ne bi ovi uhapsili zbog ratnih zlocina vec zbog svojih , vidis da rakete lete opasno.

Moze i to biti . Samo nije on bio sam i bespomocan , imao je jedinicu koja je mnogo jaka i koja je mogla da uz pomoc faktora iznenadjenja i svog iskustva dodje u sred Moskve vrlo brzo. Npr vi u Srbiji ste imali primjer sa jso , koja je mogla da srusi.drzavu na brzinu

Нема ту ми и Ви. Сви смо ми Срби исти. Осим ако ниси а писао си да јеси. Наша је јединица била и наше су јединице биле и овде и у Републици Српској. И опет има добрих бораца који чекају. Многи се кале у Русији.

За Русе се не брини. Они имају свој пут. И своје пројекције. И планове. И мене то страшно плаши. Да хоће стигли би до Берлина као и у прошлим ратовима. Они могу да издрже што нико не може. Зато брини се за западњаке. Сва та силна техника која је приказивана у филмовима не вреди ни пишљива боба. Можда могу да се курче из даљине али кад се сиђе на терен онда вуна кићо. Побегли из Авганистана као стрине.
Русима је само циљ да одбију пројектиле што даље. А за то ће морати да се договоре са Америма.
Прати шта ће да се дешава од јесени а поготово у следећој години.

Има на западу истих јединица и формација што приватних, што полудржавних. Шта је легија странаца у Француској и Блеквотер у САД-у?
Само о томе се не пише. А овде свако може да диже ону ствар зато што ће припадници 63. Падобранске да имају плату двеста хиљада. Ако је то тачно? Ја би им да триста хиљада. И свим војницима, официрима и полицајцима.
Али да се очисти гамад и страни агенти (сви који добијају новац са запада за разноразне институте, НВО и снајке у црном и лези бези педере). Па да се зна од кога и ко је добијао новац и да се упореди шта причају за те паре.

Него... доћи ће много бољи Срби од нас. Да нас науче шта је патриотизам и љубав према отаџбини.

другарски поздрав

Prigožina nisu ubili Rusi.Zna se kome je on smetao."Puč" je bio organizovan sa određenim ciljem.Putin bi najmanje imao koristi da ga skloni.Čak šta više mislim da su oni bili u dobrim odnosima.Treba malo čitati između redova pa čak neke stvari okrenuti u kontra smeru da bi se došlo do neke polu istine.

Prigožina nisu ubili Rusi.Zna se kome je on smetao."Puč" je bio organizovan sa određenim ciljem.Putin bi najmanje imao koristi da ga skloni.Čak šta više mislim da su oni bili u dobrim odnosima.Treba malo čitati između redova pa čak neke stvari okrenuti u kontra smeru da bi se došlo do neke polu istine.
Ja zoka isto procito da krenuo egzodus svih gastarbajtera iz zapadne europe , krenuli za rusiju :haha: :haha:

Велики западни произвођачи су само променили фонт, не пишу латиницом и одма друга фирма. Раде преко казахстана, грузије (а крваво ратовали са русијом 8 дана) и осталих држава само да се граничи са русијом. Али то нема на западним медијима. Северна кореја под ембаргом свега и свачега па вођу возају у новим мерцедесима. Кад су питали представника породице која контролише акције мерцедеса како је то могуће, само се покупио и отишао са конференције. Има на јт ако нису склонили.
Да, те западне вредности. Толико знамо на својој кожи.

Ja zoka isto procito da krenuo egzodus svih gastarbajtera iz zapadne europe , krenuli za rusiju :haha: :haha:
Полако, видели смо како су долазили кући кад је била корона. Није сјајно за Русе у Русији али тамо су се продавале све западне вредности само много више него на западу.
Сад су те вредности само мало променили у други шарени целофан па се продају исто толико. Питање ће бити докле, јер амерички гас је много скупљи од руског.

Али што бих бранио Русе. Није ме брига.

Само код њих нема лези бези и шарене лажи као што нам сервира запад. Шта Вам је донео Запад и Европска унија за узврат што сте протерали Србе?
Нико не обрађује земљу осим корпорација, рвати иду на своје море ако скупе седам дана јер је прескупо, увезли сте филипинце да вам раде уместо рвата кои су побегли у Ирску.
Једете скакавце и црве у производима и имате слободу да пљујете по Србима и Русима. Али зато не смете да пљујете по западњацима.
Да се разумемо... исто је и у Србији само увијено у целофан а нисмо у унији.

Доћи ће време да ћемо бити срећни да се пребацимо у Русију да можемо да живимо донекле нормално.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh