Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@MOMOSARIC - ne znam sta da ti odgovorim na tvoj poslednji post . Deluje mi da hoces da kazes kako nam rusi uvaljuju onu stvar a prave se najboljim prijateljima 🤔
@Boderlica - ti li si ovo 😂
Screenshot-2023-08-22-20-26-24-508-com-android-chrome.jpg
Otprilike , samo ne Rusi , nego kremlj i putin.
Rusi su dobar narod ko narod , koji sloveni nisu dobri ,iako su imali bas dosta puta odvajanja zita od kukolja. Eto pitaj prvih sto Rusa koje sretnes , al iskreno da kazu sta misle o vladi svojoj i ratu

Tek sad kad krenu da stizu najnoviji dronovi iz Kine na obe strane ima da gine jadna Ruska sirotinja sa obe strane fronta da se nece stici zakopavat . Nema potrebe za atomkama .

A ti si tek sad shvatio da (nas) vas ne j… ni za dva % a (mi) vi se uvaljujete u njihovu bulju i obozavate ih vise nego svoje najbliznje!😜
Nisam nikada rekao da sam sada shvatio . Okanite se takvog razmisljanja i zapadne propagande . Ali ocito da mrziteljima Rusije mozdane vijuge rade na drugoj frekvenci pa upijaju zapadne price kao truleks krpa 🤗

Ali ocito da mrziteljima Rusije mozdane vijuge rade na drugoj frekvenci pa upijaju zapadne price kao truleks krpa
za razliku od obozavatelja rusije?

u arhivima Saveta bezbednosti UN-a je ruski potpis na Rezoluciji broj 757 od 30. maja 1992., kojom se bratska Rusija sa ostalim državama potpisnicama obavezuje da će "sprečiti uvoz na sve robe poreklom iz SR Jugoslavije" i "bilo kom vazduhoplovu koji poleti sa teritorije SRJ uskratiti dozvolu da preleti njihovu teritoriju"...

I još pride srpskim sportistima zabranili učestvovanje na evropskim i svetskim takmičenjima! A Rusija potpisala brže nego sporazum sa Ribentropom!

pazi sad: par meseci kasnije Rusi potpisali i rezoluciju UN-a kojom se izričito zabranjuje 'izvoz, uvoz i pretovar sirove nafte, naftnih derivata, uglja i ostalih energenata u Srbiju i iz nje'!

Da skratim, istog tog dana, kad je obeležena trideseta godišnjica ruskih sankcija Srbiji, a novine objavile vest o razgovorima Vučića i Putina – u kojima je srpski predsednik iskazao punu podršku braći Rusima u veličanstvenoj borbi protiv ukrajinskih nacista i ostatka sveta – Balkanska bezbednosna mreža objavila je, naime, priču o ukrajinskim borcima koji su se u sastavu Vojske SR Jugoslavije kao deo internacionalnog dobrovoljačkog odreda 1999. borili na Kosovu, štaviše u samoj mitskoj bitci na Košarama!

Dok je bratska Rusija za reprogramiranje duga Amerikancima 1999. pustila Kosovo niz vodu, u jugoslovensku se ambasadu u Kijevu za odlazak na kosovski front i borbu na strani hrišćanske srpske braće protiv šiptarskih muslimana 1999. prijavio glavom i bradom mladi neonacista Andrej Bilecki, kasnije vođa ukrajinskog Nacionalnog korpusa i prvi komandant zloglasnog neonacističkog bataljona Azov!

A i ne mora Republika sasvim dovoljno bi bilo Pokrajna u pravom smislu kao sto je nekada bila pre nego sto je ono nacionalisticko govno preuzeo stvari u svoje ruke i sjebao kompletnu drzavu, da bi za kratko sjebao i Srbiju!

Uf dobro je da nije 31🤣🤣 ako doplate jos 2 din bicemo svi zadovoljni🤣🤣
Jedini spas nam je ako oni pregovaraci srede nesto sa vladom oko cene ili ce pokupiti par traktora za izlazak na puteve, jer kakvo je sada stanje sigurno nece vise niko izaci osim njih!
Cena perfektna, 42 din manje nego prosle godine. Rekao sam ja onda da zbog tih protesta, odnosno te pobede ima da nam izadje kroz **greška onih 7.8 din.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh