MOMOSARIC
Član
Sremac mora nesto da grize .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otprilike , samo ne Rusi , nego kremlj i putin.@MOMOSARIC - ne znam sta da ti odgovorim na tvoj poslednji post . Deluje mi da hoces da kazes kako nam rusi uvaljuju onu stvar a prave se najboljim prijateljima
@Boderlica - ti li si ovo
A ti si tek sad shvatio da (nas) vas ne j… ni za dva % a (mi) vi se uvaljujete u njihovu bulju i obozavate ih vise nego svoje najbliznje!@MOMOSARIC - ne znam sta da ti odgovorim na tvoj poslednji post . Deluje mi da hoces da kazes kako nam rusi uvaljuju onu stvar a prave se najboljim prijateljima
Nisam nikada rekao da sam sada shvatio . Okanite se takvog razmisljanja i zapadne propagande . Ali ocito da mrziteljima Rusije mozdane vijuge rade na drugoj frekvenci pa upijaju zapadne price kao truleks krpaA ti si tek sad shvatio da (nas) vas ne j… ni za dva % a (mi) vi se uvaljujete u njihovu bulju i obozavate ih vise nego svoje najbliznje!
za razliku od obozavatelja rusije?Ali ocito da mrziteljima Rusije mozdane vijuge rade na drugoj frekvenci pa upijaju zapadne price kao truleks krpa
u arhivima Saveta bezbednosti UN-a je ruski potpis na Rezoluciji broj 757 od 30. maja 1992., kojom se bratska Rusija sa ostalim državama potpisnicama obavezuje da će "sprečiti uvoz na sve robe poreklom iz SR Jugoslavije" i "bilo kom vazduhoplovu koji poleti sa teritorije SRJ uskratiti dozvolu da preleti njihovu teritoriju"...
I još pride srpskim sportistima zabranili učestvovanje na evropskim i svetskim takmičenjima! A Rusija potpisala brže nego sporazum sa Ribentropom!
pazi sad: par meseci kasnije Rusi potpisali i rezoluciju UN-a kojom se izričito zabranjuje 'izvoz, uvoz i pretovar sirove nafte, naftnih derivata, uglja i ostalih energenata u Srbiju i iz nje'!
Da skratim, istog tog dana, kad je obeležena trideseta godišnjica ruskih sankcija Srbiji, a novine objavile vest o razgovorima Vučića i Putina – u kojima je srpski predsednik iskazao punu podršku braći Rusima u veličanstvenoj borbi protiv ukrajinskih nacista i ostatka sveta – Balkanska bezbednosna mreža objavila je, naime, priču o ukrajinskim borcima koji su se u sastavu Vojske SR Jugoslavije kao deo internacionalnog dobrovoljačkog odreda 1999. borili na Kosovu, štaviše u samoj mitskoj bitci na Košarama!
Dok je bratska Rusija za reprogramiranje duga Amerikancima 1999. pustila Kosovo niz vodu, u jugoslovensku se ambasadu u Kijevu za odlazak na kosovski front i borbu na strani hrišćanske srpske braće protiv šiptarskih muslimana 1999. prijavio glavom i bradom mladi neonacista Andrej Bilecki, kasnije vođa ukrajinskog Nacionalnog korpusa i prvi komandant zloglasnog neonacističkog bataljona Azov!
Jel daju neki rabat na kolicinu?Tek sad kad krenu da stizu najnoviji dronovi iz Kine na obe strane ima da gine jadna Ruska sirotinja sa obe strane fronta da se nece stici zakopavat . Nema potrebe za atomkama .
Jedini spas nam je ako oni pregovaraci srede nesto sa vladom oko cene ili ce pokupiti par traktora za izlazak na puteve, jer kakvo je sada stanje sigurno nece vise niko izaci osim njih!Uf dobro je da nije 31 ako doplate jos 2 din bicemo svi zadovoljni
Kad je pomagala protiv Apača što ne bi i protiv dronova.Donekle , opet se bomba aktivira , al pomaže , samo mora se kretati