Ja imam problem od decembra 2015-januara 2016. Kad su zamenili brojilo moje sa kuce i stavili ovo novo na banderu racuni su duplirani a po neki put i 3x vise. Normalna potrosnja mi je mesecna bila oko 10000 do 14 000 dinara zavisno od rada masina i aparata u domacinstvu. 2017 posadio sam paulovniju i svakog drugog dana sam nosio 4000l vode iz kuce do njive da zalivam,zalivano je od 4.5.2017.do 1.9.2017.prvi racuni za maj i jun su bili oko 22000 dinara a za jul je stiglo 8000 dinara kad sam zidao drugu garazu,kad je u dvoristu bilo 3 mesalice,5 svajs aparata kad su ljudi radili krov,brusalice i sl idr,kuvalo im se na struju i sve stobide uz to. Novembar,decembar,januar februar i mart iduce godine i svake naredne kao i ove mi stizalo od 32000 do 44000 dinara. Grejemo se na sporete,zimi radi bojler,motor za vodu,2tv,2 risivera punjaci za telefone,1 zamrzivac i 1 frizider komp ponekad,nisam ga zimus upalio 5 put,nema vise mlinova,krunjaca i mesaona da rade kao kad sam imao stoku pa da stvarno yrosim,nijedan mesec nije isti,bas cu da vidim sta ce da dodje za avgust,imao sam rsd sa aparatima,pravio neke prikolice za pcele,radim sada oko kombajna idr isl.Kradu pa satiru.l nista nema smisla niti veze sa vezom,zalio sam se xxx puta,pisao pozarevcu dok nas snabdevao,pisao kragujevcu,slao sam im uplatnice, isao do smedereva da se zalim,bio na nekoliko razgovora sa direktorom epsa zvao ove iz beograda da proveravaju i stanje je ostalo tako kako je,ja ispastam,sad mi potrazuju 2011 2013 2013 2014 da sam im duzan kao da im nisam placao,ja sve uplatnice imam,sve to cuvak i sad sam na sudu a u medjuvremenu mi pisao i izvrsitelj koga je eps poslao jer im je to jedini nacin da naplate. Normalno,to sam isto stopirao advokatom i uplatnicama koje sam fotokopirao i poslao istom. Cigani iz komsiluka su priklnuceni na divlje,uzmu decu u ruke i kukaju po ceo dan po epsu,otpisan im je dug 7 miliona. Cu se namazem imalinom i cu da uzmem ovu moju babu za ruku i ja da idem da kukam **greška im lebac krvavi,da prostite na izrazu.