Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću ni da gledam ali to je ime koje je spominjano.
Nije mi jasno da je moral i samopoštovanje ljudi na tako niskom nivou.
Bolesno do bola a onda se čudimo kako vladaju i manipuliraju narodom.
Izgleda da je većina zrela za ludnicu.
Kazi za goli otok pa neka ide zivot . Za ljudska prava bolesnika me vise zabole !
@MOMOSARIC - kako ti znas da ulaze u Rusiju sa pasosem Kosava ?

Ubode me ovo "mi kao narod" nevezano za post kolege putin.
Danas mi priča jedan mlad momak, radi u nekom hotelu u banjaluci da je održan koncert na kojem su izvođeči gađali posjetioce mokrim čarapama i udarali patikama. Za 45 minuta uzeli su 5000 e.
Ona gleda magarca i to je umjetnost.
Oni što se vuku po farmama bi bili dobri da se zatvore u boksove ako ne na vezanje.
Koji narod i koje to vrijednosti promovišemo?
Ima li normalnih u javnom životu?
Nešto nije u redu. Ili sa njima ili samnom.
Evo ovo je jedna od njihovih "pjesama" koju neki od mladih slusaju .

Znas sta moze to da ispegla , mozda , tu glupost koja nas brine , stranputica kojom mladi , neki idu , kako se nama cini ? Mozda je spas bas u onome sta nam se cini kao veliki neprijatelj normalnog humanog zivota , njegovo velicanstvo , novac.
Jako surov lik , ali nepotkupljiv (novac).
Recimo ,Frkani , cini mi se , da bi mladi ljudi koji ovo slusaju , ali sa odusevljenjem , i sa mastom da ce oni biti u tom nekom filmu ,o kome ovi likovi pricaju , dabome samo da uzmu pare , dace te mlade ljude proci vrijeme u zabludi da je zivot takav , i pojesce ih kockarnice , blejanje u beskorisne slicice ,gubljenje vremena kao potrcko u stranci ..itd , dok ce drugi mladi ljudi ,za to vrijeme ici na fakultete , raditi vrijedno , pocinjati svoj neki biznis , nastavljati roditeljski posao ,.. i dok trepnes odjednom ce im ovi drugi biti sefovi , gazde , bice nazavisni , ....
Surovo , ali matematicki pravedan nastavak

Ja imam problem od decembra 2015-januara 2016. Kad su zamenili brojilo moje sa kuce i stavili ovo novo na banderu racuni su duplirani a po neki put i 3x vise. Normalna potrosnja mi je mesecna bila oko 10000 do 14 000 dinara zavisno od rada masina i aparata u domacinstvu. 2017 posadio sam paulovniju i svakog drugog dana sam nosio 4000l vode iz kuce do njive da zalivam,zalivano je od 4.5.2017.do 1.9.2017.prvi racuni za maj i jun su bili oko 22000 dinara a za jul je stiglo 8000 dinara kad sam zidao drugu garazu,kad je u dvoristu bilo 3 mesalice,5 svajs aparata kad su ljudi radili krov,brusalice i sl idr,kuvalo im se na struju i sve stobide uz to. Novembar,decembar,januar februar i mart iduce godine i svake naredne kao i ove mi stizalo od 32000 do 44000 dinara. Grejemo se na sporete,zimi radi bojler,motor za vodu,2tv,2 risivera punjaci za telefone,1 zamrzivac i 1 frizider komp ponekad,nisam ga zimus upalio 5 put,nema vise mlinova,krunjaca i mesaona da rade kao kad sam imao stoku pa da stvarno yrosim,nijedan mesec nije isti,bas cu da vidim sta ce da dodje za avgust,imao sam rsd sa aparatima,pravio neke prikolice za pcele,radim sada oko kombajna idr isl.Kradu pa satiru.l nista nema smisla niti veze sa vezom,zalio sam se xxx puta,pisao pozarevcu dok nas snabdevao,pisao kragujevcu,slao sam im uplatnice, isao do smedereva da se zalim,bio na nekoliko razgovora sa direktorom epsa zvao ove iz beograda da proveravaju i stanje je ostalo tako kako je,ja ispastam,sad mi potrazuju 2011 2013 2013 2014 da sam im duzan kao da im nisam placao,ja sve uplatnice imam,sve to cuvak i sad sam na sudu a u medjuvremenu mi pisao i izvrsitelj koga je eps poslao jer im je to jedini nacin da naplate. Normalno,to sam isto stopirao advokatom i uplatnicama koje sam fotokopirao i poslao istom. Cigani iz komsiluka su priklnuceni na divlje,uzmu decu u ruke i kukaju po ceo dan po epsu,otpisan im je dug 7 miliona. Cu se namazem imalinom i cu da uzmem ovu moju babu za ruku i ja da idem da kukam **greška im lebac krvavi,da prostite na izrazu.
Napisao si knjigu ali nisi napisao bitno, koliko si kilovata trošio, kada i koje je prijavljivano stanje, kakvo je brojilo i td.
Sve bitno je napisano u nekoliko komentara ranije.

Brojilo trofazno koje se montiralo na zid kuce je kupljeno u epsu 2001 kad je radjena kuca,potrosnja se kretala na njemu do zamene 2015 i stavljanja na banderu ovog njihovog novog trogaznog od 800 do 1100kw,posle montaze novog i sa manjem brojem potrosaca potrosnja je nikad nije ispod 1200kw

Možda. Nekako sam uvjeren da se baš iz tih krugova regrutuju tapšači i ulizice koje prate neku političku zvjerku jer nemaju ni znanja ni hrabrosti da se suprostave nekim odlukama ali su postavljeni na neke niže nivoe vlasti i tako nam kroje sudbinu.

To se lako proveri . Ili iskljuci sve sto ke vezano za brojilo ili sve ugasi a samo na sat vremena upali neki potrosao od recimo 1 kw i prati brojilo . Eto odradi to sutra pa ces znati jel ispravno meri .

Pouzdano . Cak u vagneru dobili poso a prvo mislili u ukr , al nisu mogli uci.....
Prije ce biti ideoloski se opredjeljuju a ne zbog pasosa, kaze u uzorku od 40 tak propaliteta sa zapada koji se prikljucili u rusko ukrainski sukob , 2/3 ultra desni , anti liberalni , anti homo , anti lbgt itd. , neki ih zovu i neonacisti ili samo nacisti na rusku stranu , a 1/3 su sa ultra lijevom ideologijom , znaci invezna ideologija ovim prvim idu na ukrainsku stranu.

Како је ово углавио??? И после буде "откачила" се приколица сама у неким ситуацијама. Уживо изгледа још екстремније.
f97e124304ebb59c30dfc6270bc7b9b7.jpg

U podzemnoj, Njemacka
POLJSKI student u dobi od 18 godina silovan je proteklog vikenda u Münchenu na postaji podzemne željeznice Max-Weber-Platz. Kako piše Frankfurter Allgemeine Zeitung, tinejdžera je silovao 20-godišnjak afganistanskog podrijetla.
Student bio mrtav pijan , kamera snimila.

Ne znam da li do Sunca ili luka ali meni je ovo presmesna prica . Sta se to desava u Vojvodini 🤣
Screenshot-2023-08-22-21-06-37-069-com-android-chrome.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh