Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću ni da gledam ali to je ime koje je spominjano.
Nije mi jasno da je moral i samopoštovanje ljudi na tako niskom nivou.
Bolesno do bola a onda se čudimo kako vladaju i manipuliraju narodom.
Izgleda da je većina zrela za ludnicu.
Kazi za goli otok pa neka ide zivot . Za ljudska prava bolesnika me vise zabole !
@MOMOSARIC - kako ti znas da ulaze u Rusiju sa pasosem Kosava ?

Ubode me ovo "mi kao narod" nevezano za post kolege putin.
Danas mi priča jedan mlad momak, radi u nekom hotelu u banjaluci da je održan koncert na kojem su izvođeči gađali posjetioce mokrim čarapama i udarali patikama. Za 45 minuta uzeli su 5000 e.
Ona gleda magarca i to je umjetnost.
Oni što se vuku po farmama bi bili dobri da se zatvore u boksove ako ne na vezanje.
Koji narod i koje to vrijednosti promovišemo?
Ima li normalnih u javnom životu?
Nešto nije u redu. Ili sa njima ili samnom.
Evo ovo je jedna od njihovih "pjesama" koju neki od mladih slusaju .

Znas sta moze to da ispegla , mozda , tu glupost koja nas brine , stranputica kojom mladi , neki idu , kako se nama cini ? Mozda je spas bas u onome sta nam se cini kao veliki neprijatelj normalnog humanog zivota , njegovo velicanstvo , novac.
Jako surov lik , ali nepotkupljiv (novac).
Recimo ,Frkani , cini mi se , da bi mladi ljudi koji ovo slusaju , ali sa odusevljenjem , i sa mastom da ce oni biti u tom nekom filmu ,o kome ovi likovi pricaju , dabome samo da uzmu pare , dace te mlade ljude proci vrijeme u zabludi da je zivot takav , i pojesce ih kockarnice , blejanje u beskorisne slicice ,gubljenje vremena kao potrcko u stranci ..itd , dok ce drugi mladi ljudi ,za to vrijeme ici na fakultete , raditi vrijedno , pocinjati svoj neki biznis , nastavljati roditeljski posao ,.. i dok trepnes odjednom ce im ovi drugi biti sefovi , gazde , bice nazavisni , ....
Surovo , ali matematicki pravedan nastavak

Brojilo trofazno koje se montiralo na zid kuce je kupljeno u epsu 2001 kad je radjena kuca,potrosnja se kretala na njemu do zamene 2015 i stavljanja na banderu ovog njihovog novog trogaznog od 800 do 1100kw,posle montaze novog i sa manjem brojem potrosaca potrosnja je nikad nije ispod 1200kw

Možda. Nekako sam uvjeren da se baš iz tih krugova regrutuju tapšači i ulizice koje prate neku političku zvjerku jer nemaju ni znanja ni hrabrosti da se suprostave nekim odlukama ali su postavljeni na neke niže nivoe vlasti i tako nam kroje sudbinu.

To se lako proveri . Ili iskljuci sve sto ke vezano za brojilo ili sve ugasi a samo na sat vremena upali neki potrosao od recimo 1 kw i prati brojilo . Eto odradi to sutra pa ces znati jel ispravno meri .

Pouzdano . Cak u vagneru dobili poso a prvo mislili u ukr , al nisu mogli uci.....
Prije ce biti ideoloski se opredjeljuju a ne zbog pasosa, kaze u uzorku od 40 tak propaliteta sa zapada koji se prikljucili u rusko ukrainski sukob , 2/3 ultra desni , anti liberalni , anti homo , anti lbgt itd. , neki ih zovu i neonacisti ili samo nacisti na rusku stranu , a 1/3 su sa ultra lijevom ideologijom , znaci invezna ideologija ovim prvim idu na ukrainsku stranu.

Како је ово углавио??? И после буде "откачила" се приколица сама у неким ситуацијама. Уживо изгледа још екстремније.
f97e124304ebb59c30dfc6270bc7b9b7.jpg

U podzemnoj, Njemacka
POLJSKI student u dobi od 18 godina silovan je proteklog vikenda u Münchenu na postaji podzemne željeznice Max-Weber-Platz. Kako piše Frankfurter Allgemeine Zeitung, tinejdžera je silovao 20-godišnjak afganistanskog podrijetla.
Student bio mrtav pijan , kamera snimila.

Ne znam da li do Sunca ili luka ali meni je ovo presmesna prica . Sta se to desava u Vojvodini 🤣
Screenshot-2023-08-22-21-06-37-069-com-android-chrome.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh