Ubode me ovo "mi kao narod" nevezano za post kolege putin.
Danas mi priča jedan mlad momak, radi u nekom hotelu u banjaluci da je održan koncert na kojem su izvođeči gađali posjetioce mokrim čarapama i udarali patikama. Za 45 minuta uzeli su 5000 e.
Ona gleda magarca i to je umjetnost.
Oni što se vuku po farmama bi bili dobri da se zatvore u boksove ako ne na vezanje.
Koji narod i koje to vrijednosti promovišemo?
Ima li normalnih u javnom životu?
Nešto nije u redu. Ili sa njima ili samnom.
Evo ovo je jedna od njihovih "pjesama" koju neki od mladih slusaju .
Znas sta moze to da ispegla , mozda , tu glupost koja nas brine , stranputica kojom mladi , neki idu , kako se nama cini ? Mozda je spas bas u onome sta nam se cini kao veliki neprijatelj normalnog humanog zivota , njegovo velicanstvo , novac.
Jako surov lik , ali nepotkupljiv (novac).
Recimo ,Frkani , cini mi se , da bi mladi ljudi koji ovo slusaju , ali sa odusevljenjem , i sa mastom da ce oni biti u tom nekom filmu ,o kome ovi likovi pricaju , dabome samo da uzmu pare , dace te mlade ljude proci vrijeme u zabludi da je zivot takav , i pojesce ih kockarnice , blejanje u beskorisne slicice ,gubljenje vremena kao potrcko u stranci ..itd , dok ce drugi mladi ljudi ,za to vrijeme ici na fakultete , raditi vrijedno , pocinjati svoj neki biznis , nastavljati roditeljski posao ,.. i dok trepnes odjednom ce im ovi drugi biti sefovi , gazde , bice nazavisni , ....
Surovo , ali matematicki pravedan nastavak