Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas odgovor iznad ovo sto si pitao

jeremica boli patka za srbiju ukratko
bosko je po potrebi vucicec
zavetnicu on stvorio
radulovic statisticka greska

ako sam dobro razumeo pitanje a mislim da jesam,logicno mi je da od 5 ovaca lakse odvojim jednu nego 1 iz copora 60komada
nadam se da razumes sta kazem
По чему мислиш да је Милицу створио вучић?

Aj sad ti objasni našem prosečnom stanovniku/biraču od Briksa go k nema, možda u budućnosti.
EU i USA kakva god da je bolje je rešenje.
Vidimo i po dijaspori i dalje idu na buđav Zapad

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ovi Desnicari cim nisu isli zajedno to je meni odma alarm da se muva nesto. Cuj doso Micin muz i razjebo sastanak.
Cenim da ce SNS 38-42%, Ovi oko Tepicke, Djilaza mislim da ce da naguraju do 20-25, SPS 8 do 10, meni licno zanimljiv Proglas, mzoda za njih i glasam.
Desnicari mislim da ubijaju 10%, svi zajedno kada se zaberu. Zato mi nije jasno zasto oni nisu lepo svi pod jedan sesir.
Proglas kao organizacija ne izlazi na izbore, već je tu da motiviše građane da izađu.

To per kapita nije lose ali nista i ne pokazuje.
Zavisi od troska po glavi stanovnika od drzave do drzave na osnovne zivotne potrebstine.
Prosjek malo sta znaci , to je tacno
Uzmi primjer jedno selo , i kazes npr ove godine u ratarstvu to selo je zaradilo tolko i tolko.po kuci , ili po ha svejedno. I sad jedan komsija bio u plusu 80 necega drugi 30 , a ti u minusu 10 npr.
Sta sad tebi znaci prosjek sela ? Znaci da ce komsija od tebe preuzeti i to sto si imao , a ti idi u drugo selo.

По чему мислиш да је Милицу створио вучић?
ne sam vucic kao on vec politicki je pocela da radi kao predsednica radikala u nekom mesnom odboru u beogradu,pokojni cale joj je bivsi dobar drug seselja i vucica,tome i te ekipe

udala se za predsednika zavetnika,zbog toga i nosi drugo prezime stamenkovsi
Na slici muz
JKN6ge5.jpg

zbog slabe desnice tada dobija ulogu predsednice da pokupi glasove kako desnica nebi ojacala i pravila probleme,mada realno i nije bilo neke stranke za koga oni da glasaju pa su zavetnici tu upali ko kasika u med

pruzaju im svu podrsku,sto se tice finansija,kancelarija,skupljanja potpisa i ostalo
to sto se u skupstini malo poreckaju ponekad to je za siroke narodne mase
Na slici mlada zavetnica,sin danilo konobar,damjan knezevic narodne patrole(citaj vuciceve patrole)
JcotNbG.jpg

Lepo ja kazem da je od lepeze izbora stranaka DSS najbolji 🤗
Inace veceras je Brnabicka na rts1 . Govori se o poljoprivredi . Tu ce biti i Boskic i Cuta . Prvi pravi duel posle X godina .

Poslednja izmena:
Одавно сам престао да пратим све медије, сви имају неку агенду по којој делују и циљ им је индоктринација за своје интересе. Тренутно је на свим агитација за управника колоније, Западу је свеједно ко је, три највеће коалиције би наставиле као до сада, можда би се само променио давалац кредита који ће да покраду. Пратим само Твитер, тамо је јасно ко дан шта ко ради, шта ко мисли Србима и Србији. И свака лажна и тенденциозна вест, чланак мејнстрим медија је лако проверљива.

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Pa na twiteru tek treba da imas dobar filter.
Generalno cela diskusija se tamo prebacila, nema vise na Fejsu teskih tema kao ranije.
Vidim aktivisti koje sam ranije pratio neke i znam licno su uglavnom na Twiteru. Ali tamo sta djubreta moze da se nadje mozak da zaboli

Tamo prvo vidiš zašto ne treba da se informišeš i formiraš mišljenja iz mejnstrim medija. Kad jednom vidiš koliko je laži, prikrivanja, krivljenja činjenica u njima, više nema nazad.

Tamo prvo vidiš zašto ne treba da se informišeš i formiraš mišljenja iz mejnstrim medija. Kad jednom vidiš koliko je laži, prikrivanja, krivljenja činjenica u njima, više nema nazad.

Ma da, par puta sam bio zatečen nekim stvarima koje uopšte nisu propraćene pa ni kao zim opozicionim medijima N1 i Danasom

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh