radashin
Član
Jedna od pametnijih rečenica napisanih u poslednje vreme"Sinko nepucaj dok mu nevidiš beonjače", ništa preko tastature, dok neupoznaš čoveka lično netreba suditi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedna od pametnijih rečenica napisanih u poslednje vreme"Sinko nepucaj dok mu nevidiš beonjače", ništa preko tastature, dok neupoznaš čoveka lično netreba suditi.
Momo jel dolazis u Morovic na druzenje ?00387 65 684 250 Djuro Milanovic . Kovac iz Mrkonjic grada , bog za sacheve . Oko 60eur veci sac , dobijes sve i lopaticu
A kad ? Jel 22og?Promenjeno. Oko 200km auto puta imas.
Данас звао неки мушки и каже избори итд. Реко', не интересује ме.Dal ste imali pozive sa 3811xxxxxx anketa sa nekoliko pitanja?!
A što tako kratko?Данас звао неки мушки и каже избори итд. Реко', не интересује ме.
Hvala puno00387 65 684 250 Djuro Milanovic . Kovac iz Mrkonjic grada , bog za sacheve . Oko 60eur veci sac , dobijes sve i lopaticu
Ja baš i nisam bio ljubazan. Juče su me zvali oko podneva, ja taman otvorio kapiju da odem da preorem uvratine na jednoj njivi, zovu, kaže žena da je iz neke agencije, i pita da li bih hteo da odgovorim na pitanja iz ankete. Reko' nemam sad vremena, traktor mi radi, krenuo sam na njivu... Pa "isključite" traktor, traje samo 3 minuta! Reko' isključi ti telefon, ja moram da idem da radim...@Dolovac Imao sinoć, bio sam ljubazan i rekao ženi da ne želim da odgovaram na postavljena pitanja.