Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Урађен к'о мали сервис"!!!
Philby clan ,a blizu smo ja , cetojevic,bosserb ,...Jel ima neko od clanova da je iz Banjaluke?
N1 i Aj Jaziru sam prestao da pratim od rata u Ukrajini. Al Jaziru imam na tv, a N1 sam pratio na mrežama i you tube.Al Dzazira
@MOMOSARIC Nego Momo ne stigoh da te pitam šta ti se ne sviđa (na kraju) kod ovog mog upisa ? Je li otklon od EU ? Jesi li ti za Eu ? Koja je Vaša, Srba u RS, spoljno politička orjentacija i gde ste tu Vi u trouglu RS, Federacija, EU ? Šta ti smatraš gde treba da budete i kako vidiš relacije u ovom trouglu za 10 godina ?Као да је то било лако. Ђинђић мученик то није могао сам. Није био сам, али ни сви људи из његовог блиског окружења нису му били верни. Није тадашњи министар спољних послова Русије Игор Иванов после 5. октобра, џабе дошао у Београд. Знао је шта и коме треба да каже. Припадници режимског клана су знали да, ако се Србија реформише и направи историјски искорак и постане чланица ЕУ, да у таквој Србији неће бити места за њих. Усрали су се 5. октобра, притајили. Нигде их није било. Али када је непосредна опасност прошла, реорганизовали су се, у тишини, усмерили на Ђинђића и уклонили га. Затим се постепено враћали и вратили у пуном капацитету. Сада нам се смеју.
Њихов човек у ДОС-у од самог почетка је био чкиљави Коштуњави. Прво када га је народ 5.10. увече извикао није дошао. Донели су га. За њега 5. октобар није био револуционарна промена. Он је био легалиста. За њега је то била обична промена председника. Променио се председник и не треба ништа више да се деси. Кључно је било првих неколико месеци. Да се преузме служба. Да се ухапси Раде Марковић. Међутим он је ухапшен тек касније. Када су у служби већ све склонили и спаковали.
Била су то бурна времена.
Коштуница се у почетку само њихао и жмиркао. Да би затим отворено ишао против ДОС-а и Ђинђића. Нећу заборавити гледао сам Брану Црнчевића на ТВ када каже: Да је Коштуница испунио свој национални задатак. Ко му је дао тај задатак ? И она чувена изјава после оружане побуне ЈСО да и лекари штрајкују у својим униформама.
С' друге стране било је немогуће заменити све људе у служби и полицији. Нова власт није имала, ни могла да има толике људе спремне у магацину, па да их само извади и замени све у службама. Службе су само могле да се мењају изнутра.
5. октобар јесте био пуч, али није било револуције. Зато јер је Ђинђић направио пакт са ђаволом (ЈСО) да не буде крви. А нема револуције без крви. Да је пала крв, било би жртава, али ови сада нам се никада не би вратили. Можда би и НАТО интервенисао. Били би смо под НАТО патронатом и колонија, што смо и сада. Сада је једино горе што смо колонија под управом црно-црвеног клана и овог лудака.
Док са друге стране ја сам био за ЕУ и Запад до рата у Украјини. Од тада више нисам јер ми се згадило сво њихово лицемерје и гледање само сопственог интереса са позиције колонијалног управника.
Питање је куда сада. Или ће нас носити та струја ко год да је домаћи управник у име страног колонизатора.
Не знам да ли ће се нешто десити. Све ми је теже да уопште гледам све ово. Можда сада по први пут постоји нека неизвесност, али све је мутно. Нарочито на опозиционом фронту. И шта при томе обичном човеку преостаје ? Једино да гледа себе и своју муку.
Ne razumem, ko, koga, ako si meni odgovorio.Hmmm.., jes smijesno , al meni lici i da su oni malo uradili njega
Dolazim u Banjaluku od 03-08 decembra.Philby clan ,a blizu smo ja , cetojevic,bosserb ,...
Sta treba?
"Sinko nepucaj dok mu nevidiš beonjače", ništa preko tastature, dok neupoznaš čoveka lično netreba suditi.Inače sinoć sam upoznao člana Boderlica skroz korektan lik za razgovor. I predlazem mu da dodje na okupljanje forumasa uklopio bi se bez problema.