Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi Desnicari cim nisu isli zajedno to je meni odma alarm da se muva nesto. Cuj doso Micin muz i razjebo sastanak.
Cenim da ce SNS 38-42%, Ovi oko Tepicke, Djilaza mislim da ce da naguraju do 20-25, SPS 8 do 10, meni licno zanimljiv Proglas, mzoda za njih i glasam.
Desnicari mislim da ubijaju 10%, svi zajedno kada se zaberu. Zato mi nije jasno zasto oni nisu lepo svi pod jedan sesir.

---Zato mi nije jasno zasto oni nisu lepo svi pod jedan sesir.---

nije im dao vucic jer bi bili jaki svi zajedno kao grupa a onda teze kupiti kojeg odbornika ili poslanika sve zavisi skupstina ili bg

Pa znam, da je tako, pitanje je retoricko, da sam neko ko samo posmatra a ne malo i da prati politiku postavio bih ovo pitanje.

Pitanje
Dodju predstavnici BRIKSA i kazu 01.01.2025 Srbija je nova clanica, uslov stopirajte clanstvo u EU
evo vam plan nase pomoci lupam sad cifru nekoliko milijardi dolara u narednih 5 godina, za rekonstrukciju skola, bolnica, puteva, opremanje vojkse.

Na papiru ozbiljnija ponuda o EU.
Sta radititi

Poslednja izmena:
промашио си прво и треће
а које њега прогласио за најачег опозиционара да га није вучићевић можда
а да зашто се састао

промашио си прво и треће
а које њега прогласио за најачег опозиционара да га није вучићевић можда
а да зашто се састао
prosvetli me

pa da vide ko ce da formira vlast....hoce da se dovikuju na ulici ili kako???? a bogte i pitanja

Луле прочиташ волтера па се просветлиш незнам другачије како
састали су се а избори нису били готови зашто
ја неволим ниједног од њих двојице а пошто видим да си добар са драганом можда је теби напоменуо

i sta si ti sad meni odgovorio ustvari
bukvalno nista

Луле прочиташ волтера па се просветлиш незнам другачије како
састали су се а избори нису били готови зашто
ја неволим ниједног од њих двојице а пошто видим да си добар са драганом можда је теби напоменуо
izbori bili gotovi i to proslo vec nedelju dana al sto govoris ne istinu to je na tebi

dobio otkaz kad zuti nisu ni vladali al tebi krivi zuti jbg sta da ti kazem

Луле састали су се осми дан било је поновљених избора озбиљно
код нас у новом саду је јако популаран филм чувари формуле па ако будеш гледао запрати уводну шпицу исто и завршну

Луле састали су се осми дан било је поновљених избора озбиљно
код нас у новом саду је јако популаран филм чувари формуле па ако будеш гледао запрати уводну шпицу исто и завршну
i to sto su se sastali ove iz bg,pokolebalo da ubace tadica preko cenzusa na celu sa trenerom vujosevicem
ma da

ja ti opet govorim da je mica zavetnica ta koja mora da srusi vucica tada,da li mislis da je ona bila u stanju da to uradi

@Lule28 - koji je konacan rezultat izbora u Bg. ? Aj pronadji pa postavi ovde . Djilas mu ide na noge sa 99,5% ili cak manje i odnos snaga 55-55 .
I da pitam jos nesto . Malo da zagrebemo dublje a ne da se gleda povrsno . Desnicari su sledeci - Bosko i Mica , DSS i Poks , Vuk Jeremic , Radulovic . Ima tu jos nekih ali su sitni . Pa me zanima da idu svi zajedno i da dobiju svi zajedno 10% kako Milan tvrdi . Naravno da ce svi zajedno kada se sabere imati bar X2 . Pa cemo na 20% da racunamo . Koliko bi tada dobili odbornika ? A ako recimo da svako od njih ima po 5% - koliko ce tada odbornika dobiti ?
I setite se da je Milo pao a opozicija nije ujedinjeno izasla . Problem ce biti zapadna opozicija jer se AV okrece zapadu i morace da ga podrzavaju . Jer Hila svi nasi zapadnjaci vole a gazda mora da se slusa .

imas odgovor iznad ovo sto si pitao

jeremica boli patka za srbiju ukratko
bosko je po potrebi vucicec
zavetnicu on stvorio
radulovic statisticka greska

ako sam dobro razumeo pitanje a mislim da jesam,logicno mi je da od 5 ovaca lakse odvojim jednu nego 1 iz copora 60komada
nadam se da razumes sta kazem

Луле лепша је млађа прошла је радикалске школе фино говори време ради за њу мислиш да га неће срушити

@Lule28 - postavi mi konacne rezultate Beograda .
Naravno da ga nece Mica rusiti nego lobi koji je uz nju . Isto to vazi i za zapadnu opoziciju ali se bojim da je njihov lobi isti kao i AV 🤔
A sta mislis da je tesko recimo otkinuti Zelenovica ? Izadje covek , napravi svoju poslanicku grupu i moze da radi sta hoce .

Pa znam, da je tako, pitanje je retoricko, da sam neko ko samo posmatra a ne malo i da prati politiku postavio bih ovo pitanje.

Pitanje
Dodju predstavnici BRIKSA i kazu 01.01.2025 Srbija je nova clanica, uslov stopirajte clanstvo u EU
evo vam plan nase pomoci lupam sad cifru nekoliko milijardi dolara u narednih 5 godina, za rekonstrukciju skola, bolnica, puteva, opremanje vojkse.

Na papiru ozbiljnija ponuda o EU.
Sta radititi
Otkud ti Milane da su clanice Briksa u prilici da daju nekome pare ? Oni su ipak neka vrsta opozicije u ekonomskom smislu u svjetskoj ekonomiji u poredjenju sa eu ili g7 npr

Otkud ti Milane da su clanice Briksa u prilici da daju nekome pare ? Oni su ipak neka vrsta opozicije u ekonomskom smislu u svjetskoj ekonomiji u poredjenju sa eu ili g7 npr
Pa po tome sto je Kina jedna od najbrže rastućih ekonomskih slia. Mislim, tako se predstavljaju.
Ima tu tema i tema za diskusiju

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh