Odakle ti da nemamoСа таквим изјавама као да призива/монтира неке догађаје. Лично, рекао бих да паре не да/нема. Избори их појели.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odakle ti da nemamoСа таквим изјавама као да призива/монтира неке догађаје. Лично, рекао бих да паре не да/нема. Избори их појели.
Ovo zlo ako se ne skine na izborima neće valjati.
Сад има овакве филмове и сличне тематике да забране. А снимљени у мрачном комунизму.
siguran sam da si u pravu , ova kilava opozicija se ususkala i vodi nikakvu kampanju , stedi sebi stotine hiljade evra dobijenih od drzave za kampanju i trpa u dzep, sve je vec odluceno... plus gleda da oslabi i umiri proteste umesto da ih podrzi , da ne naljute ONOGA ,te smanji im procenat poslanika.Dogovoreno je sve koliko ce ko imati.... Zavetnici i oni drugi 15%, proevropska opozicija 22-25%, ostalo uzimaju napredni.
A Bg ide evropkoj opoziciji. Ne mislis valjda da ce se izborima menjati vlast.....
A ti mi ne stavaljaj etikete, ne poznajemo se.
hahaha dacic rusofilЛуле пишеш неозбиљно као да цео дан читаш данас Изашао вукадиновић и изнео податак да ће жути да добију 23 посто а ја неѕнам никог да ће гласати за њих тако и ти можеш да процениш Догод су живи људи и моја породица спада који смо добили отказ после доласка жутих лопова вучић нетреба да се боји да ће потомци жутих добити неку власт У ОВОМ МОМЕНТУ вучићу је проблем спс јер би он најрадије прешалто на америчку страну а спс су русофили и они су му узели на прошлим изборима гласове они су навијали за русе аон није смео да покаже да је за русе ѕбог запада
hepi televizija cista ruskaНа кога је вучић био бесан на конференцији после прошлих избора
коме је ђилас отишао после избора на ноге да му помогне да формира власт у београду
Луле на ово би нолео да ми одговориш
чија је хепи телевизија
sta sam promasio?два си промашио а за београд си теоријски у праву али код срба има оно али зашто је он ишао