Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Са таквим изјавама као да призива/монтира неке догађаје. Лично, рекао бих да паре не да/нема. Избори их појели.
Odakle ti da nemamo 🤣
Screenshot-2023-11-20-18-48-55-106-com-android-chrome.jpg

@DusanA
@Rogi
Dogovoreno je sve koliko ce ko imati.... Zavetnici i oni drugi 15%, proevropska opozicija 22-25%, ostalo uzimaju napredni.
A Bg ide evropkoj opoziciji. Ne mislis valjda da ce se izborima menjati vlast.....
A ti mi ne stavaljaj etikete, ne poznajemo se.
siguran sam da si u pravu , ova kilava opozicija se ususkala i vodi nikakvu kampanju , stedi sebi stotine hiljade evra dobijenih od drzave za kampanju i trpa u dzep, sve je vec odluceno... plus gleda da oslabi i umiri proteste umesto da ih podrzi , da ne naljute ONOGA ,te smanji im procenat poslanika.
opet treba izaci na lokalne tu ima casnih proverenih ljudi i zbaciti ovaj rezim.
mislim da ce ONAJ dobiti i beograd jer idu masne provizije za expo, metro , i ostalo ,ako zafali kupice preletace ko i pre.
e sad pametno bi bilo objediniti proteste a ne svako za sebe, ako je moguce, tako bi se jos vise pojacao pritisak.

matematika je vrlo jasna
izlaznost preko 63% Vucica ostavlja na vlasti uz SPS+manjine samo uz Boska i Zavetnicu ili eventualno ako Radule i Tadic predju cenzus

zbog toga zavetnici i obradovic nisu smeli tj nisu mogli zajedno u veliku koaliciju sa Dss,nada i tamo ostalima nego ih je morao podeliti za svaki slucaj....a on ce im namestiti da predju cenzus ukoliko to bude potrebno

sto se tice protesta sta da se opozicija mesa kad ih sami protestanti ne zele pored sebe sto je takva budalastina da nije ni cudo kako zivimo

matematika ti je slaba strana , ovde ima vise od milion nepostojecih glasova, vise glasaca nego stanovnika , popis je sve pokazao , setimo se slobe i kosova. prema tome izlaznost je uvek bila velika ovde , pa nije gubio. stavise davan mu je potreban legitimitet.
mora vucica da smaknes na ispod 20% pa da ga pobedis.
igra je namestena u startu, nakon onog masakra u bg kad je izaslo preko 100.000 ljudi opozicija je uspesno izvrsila zadatak i smanjila to na 1.000, zarad procenta u skupstini.sto je sramno ni mrtva deca nisu postedjena trgovine.
sprema se pakleno vreme nakon izbora i sad se mora zastiti kako koja grupa moze jer opozicije nema. ako ih pustis unutra samo cete prodati za jos koje poslanicko mesto.

ne razumem ama bas nista sta si napisao osim da je opozicija koja ne vlada vise od decenije kriva za sve

bravo ti ga bravo

takve kao ti vucic obozava i slavi svaki dan

okej,- broj stanovnika u Srbiji 6.690.887 , od toga broja oko 1.204.000 maloletnih lica.
naduvano , realno ima ljudi napolju , dakle 6,2 milion. oduzmi maloletna , ostaje 5 miliona biraca.
zadnji izbori 2020 izaslo 3,2 miliona dakle 64% . moze jos 15% ljudi da izadje maksimalno ali to je nemoguce izlaznost 80%.
A broj birača po biračkom spisku u martu 2022.godine (6.501.689).???!?!
naravno da su krivci vucic prvi pa oni.

a druze nemoj samnom oko politike,ovo sto pises sam pisao na ovom forumu pre tri godine,nije to naucna fantastika

moze komotno da izadje 70% realnih a on je onda tada u panici

zbog toga nikad nemas zvanicne rezlutate glasanja po nedelju dana

on je u ozbiljnoj frci,veruj mi

pogledaj kako se ponasaju ludi radule i tadic,oni pricaju kao da je predsednik srbije djilas a ne zvalavi

zavetnici odavno znamo ciji su
bosko obradovic po potrebi

Луле пишеш неозбиљно као да цео дан читаш данас Изашао вукадиновић и изнео податак да ће жути да добију 23 посто а ја неѕнам никог да ће гласати за њих тако и ти можеш да процениш Догод су живи људи и моја породица спада који смо добили отказ после доласка жутих лопова вучић нетреба да се боји да ће потомци жутих добити неку власт У ОВОМ МОМЕНТУ вучићу је проблем спс јер би он најрадије прешалто на америчку страну а спс су русофили и они су му узели на прошлим изборима гласове они су навијали за русе аон није смео да покаже да је за русе ѕбог запада

Ја и ти негласамо ѕа вучића и он то зна али ми му нисмо проблем већ су проблем они који могу да гласају за националисте руско орјентисани кији цео дан гледају хепи а није их мали број они никад неће гласати за жуте из тога се закључи да педеру жути нису опозиција

сећаш се демонстрација кад су убијена деца колико је било људи док се није показало да то води тепићка и остали жути после нико није хтео да дође
и онда 23посто о чему ми причамо

Луле пишеш неозбиљно као да цео дан читаш данас Изашао вукадиновић и изнео податак да ће жути да добију 23 посто а ја неѕнам никог да ће гласати за њих тако и ти можеш да процениш Догод су живи људи и моја породица спада који смо добили отказ после доласка жутих лопова вучић нетреба да се боји да ће потомци жутих добити неку власт У ОВОМ МОМЕНТУ вучићу је проблем спс јер би он најрадије прешалто на америчку страну а спс су русофили и они су му узели на прошлим изборима гласове они су навијали за русе аон није смео да покаже да је за русе ѕбог запада
hahaha dacic rusofil

druze dacic ti je amerikanac ko kuca odavno
naravno da u stranci ima ruse kao sto je bajatovic ali ta pijana marva se pita samo gde ima da popije dobar vinjak

vucic ti je cist rus jer da nije odavno bi imali vec sankcije prema rusima al ko sam ja da vama to objasnjavam

На кога је вучић био бесан на конференцији после прошлих избора
коме је ђилас отишао после избора на ноге да му помогне да формира власт у београду
Луле на ово би нолео да ми одговориш
чија је хепи телевизија

На кога је вучић био бесан на конференцији после прошлих избора
коме је ђилас отишао после избора на ноге да му помогне да формира власт у београду
Луле на ово би нолео да ми одговориш
чија је хепи телевизија
hepi televizija cista ruska

vucic bio besan na sam sebe jer je toliko unakalio djilasa po narodu da je bila navodna bitka izmedju njih dvoje,a sps se provukao bukvalno nije bio ni pomenut u kampanji....sps ce imati pad ove godine

kakav bre pad beograda
on nije mogao da padne bez zavetnika,dveri,nada to ti je nadam se jasno e sad ako mislis da bi mica zavetnica bila vlast uz djilasa u bg-u onda jbg :ROFLMAO:

два си промашио а за београд си теоријски у праву али код срба има оно али зашто је он ишао

два си промашио а за београд си теоријски у праву али код срба има оно али зашто је он ишао
sta sam promasio?

pa zar on nije najaci opoziconar? tj glavni lik opozicije
sa kime da se sastaje?
pitanje kao i odgovor je realno glupo jer je svima to jasno samo se ljudi da ne budem bezobrazan prave blesavi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh