Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bre u Vojvodini, zar se ne pravi u blizini Surčina?
Izguglaj i pogledaj mapu pre 1 decembra 1918 . Sve posle toga se ne racuna . U sustini to nije toliko ni bitno jer verujem da u buducnosti granice nece ni postojati . Svi smo mi stanovnici ove planete i podjednako je svaki njen kutak svih nas . Zato sto se tako ne gleda sva sranj. se i desavu . Svi verujemo u jednog tvorca ali su ljudi uspeli da naprave desetine vera i na taj nacin posvadjaju ljude .

Izguglaj i pogledaj mapu pre 1 decembra 1918 . Sve posle toga se ne racuna . U sustini to nije toliko ni bitno jer verujem da u buducnosti granice nece ni postojati . Svi smo mi stanovnici ove planete i podjednako je svaki njen kutak svih nas . Zato sto se tako ne gleda sva sranj. se i desavu . Svi verujemo u jednog tvorca ali su ljudi uspeli da naprave desetine vera i na taj nacin posvadjaju ljude .
Сад смо ми криви што вам деде гласале да вас примимо у Србију ?😀

Od Mačve (sreza bogatinskog) je okrnjeno 6 sela i pripalo administrativno Vojvodini u nadoknadu za vojvođanska mesta koja su pripala Beogradu.
Tako je moj Noćaj sa još 5 sela i malom varoši (Mačvanska Mitrovica) pripojen administrativno Vojvodini iako je preko Save. Za uzvrat su N.Bograd i Zemun dati BG tj centralnoj Srbiji. Na taj način se AP Vojvodina rešila zemunskog klana. ;)

Је ли неко гледао шта је вођа изјавио за штрајкаче између осталог и пољопривреднике? Чији новац траже пољопривредници? Иде из крајности у крајност.

Чуо сам и не могу да верујем каквом се ку.рвинском политиком води, да завади народ међу собом. Нису ми јасни преговарачи који иду стално у медије зашто му то не набију на нос и питају чијим парама прави стадионе и субвенционише стране фирме у Србији. Чијим парама је плаћао кампању клинтонових?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh