Ko nam je kriv kad nismo to razjebali skroz posle 5-og oktobra.Trebalo je uraditi lustraciju i razjebati službe.
Sada ne bi bilo Slobinog kadra da nas upropaštava.
Međutim mi koji smo bili u BG tog 5-og oktobra a nismo bili članovi stranaka koje su došle smo se jednostavno povukli jer nismo hteli da budemo članovi bilo koje stranke.
Ispalo je da sada posle više od 20 g. moramo ponovo da se borimo protiv istih snaga koje su se povampirile.
Kada se ovi skinu s vlasti treba dovesti nezavisnu državnu tužiteljku kao u Rumuniji koja je procesuirala preko 600 korumpiranih ljudi u državnom aparatu koji su bili na visokim funkcijama.
А ко је требало да то разјебе 5-ог октобра? Сећам се када су у село дошли неки демократски шиљокурани (25-шес година) који би били „будућа власт“ (још тада је уведено да „деца“ воде градове и државу). То ми је био да први пут присуствујем збору у месној заједници...било је крцато народом. Прво су се „радикали“ (будале неписмене) кревељили и драли се к'о стока. Онда сам се јавио за реч и смирио их...као, ви сте добри домаћини и ред је да се према гостима не понашате као стока (баш тим речима) и ред је да их саслушамо.
Тако је кренула петооктобарска прича у мом селу...карактеристично за мулце, јави се између осталих и један господин из Београда који сада ту живи и он, онако школован исто као остали...АПЕЛУЈЕ да ови добро раде када запоседну власт.
Наравно, морао сам да се јавим јер нисам могао да слушам све те љигавце и кажем: „ Какво бре апеловање. Ми ћемо их уз божију помоћ и својим гласовима довести на власт. Ако не раде добро, не треба да апелујумо него да неспособне барабе изјуримо на улицу из општине ако се покаже да су барабе.“ Они шиљокурани се само загледају међусобно, али и овце около исто не знају шта говорим и стварно мислим. Они мисле да је демократија да се углаве носом између нечијих гузова ли да се трпи. И такви што „апелују“ да некога лустрирају...љиге обичне. За демократију се бори и силом на силу, ако затреба, наравно...или, ако се не бориш, дођу ти смрадови пред кућу и „легално“ те малтретирају или газе људе колима, по улицама.
Када сва имовина дође у руке странаца онда ће доћи и боље правосуђе (ефикасно правосуђе). Треба штити њихове интересе и имовину. То је бар јасно и тако ће бити.
Наравно приватизоваће и јавне службе па ћемо се питати зашто је нпр. вода толико скупа...
ПС
Како разјебати и службе? Тада се разјебавао део службе (5-тог октобра па надаље) који би радио у корист државе и доведени баш такви који ће подупирати одумирање и изумирање државе (не у идеолошком смислу него буквално).
Тако да је и то једна од тековина 5-тог октобра. Коме није јасно нека мало проучи суђење Јовици Станишићу (CIA лик они га чак бранили у Хагу)...па је требало да се удаље кадрови којима је директно управљала CIA...али демоНкрате су били са јаком подршком споља и имамо службу која обликује државу по страним интересима.
Poslednja izmena: