Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko nam je kriv kad nismo to razjebali skroz posle 5-og oktobra.Trebalo je uraditi lustraciju i razjebati službe.
Sada ne bi bilo Slobinog kadra da nas upropaštava.
Međutim mi koji smo bili u BG tog 5-og oktobra a nismo bili članovi stranaka koje su došle smo se jednostavno povukli jer nismo hteli da budemo članovi bilo koje stranke.
Ispalo je da sada posle više od 20 g. moramo ponovo da se borimo protiv istih snaga koje su se povampirile.
Kada se ovi skinu s vlasti treba dovesti nezavisnu državnu tužiteljku kao u Rumuniji koja je procesuirala preko 600 korumpiranih ljudi u državnom aparatu koji su bili na visokim funkcijama.

А ко је требало да то разјебе 5-ог октобра? Сећам се када су у село дошли неки демократски шиљокурани (25-шес година) који би били „будућа власт“ (још тада је уведено да „деца“ воде градове и државу). То ми је био да први пут присуствујем збору у месној заједници...било је крцато народом. Прво су се „радикали“ (будале неписмене) кревељили и драли се к'о стока. Онда сам се јавио за реч и смирио их...као, ви сте добри домаћини и ред је да се према гостима не понашате као стока (баш тим речима) и ред је да их саслушамо.

Тако је кренула петооктобарска прича у мом селу...карактеристично за мулце, јави се између осталих и један господин из Београда који сада ту живи и он, онако школован исто као остали...АПЕЛУЈЕ да ови добро раде када запоседну власт.

Наравно, морао сам да се јавим јер нисам могао да слушам све те љигавце и кажем: „ Какво бре апеловање. Ми ћемо их уз божију помоћ и својим гласовима довести на власт. Ако не раде добро, не треба да апелујумо него да неспособне барабе изјуримо на улицу из општине ако се покаже да су барабе.“ Они шиљокурани се само загледају међусобно, али и овце около исто не знају шта говорим и стварно мислим. Они мисле да је демократија да се углаве носом између нечијих гузова ли да се трпи. И такви што „апелују“ да некога лустрирају...љиге обичне. За демократију се бори и силом на силу, ако затреба, наравно...или, ако се не бориш, дођу ти смрадови пред кућу и „легално“ те малтретирају или газе људе колима, по улицама.

Када сва имовина дође у руке странаца онда ће доћи и боље правосуђе (ефикасно правосуђе). Треба штити њихове интересе и имовину. То је бар јасно и тако ће бити.

Наравно приватизоваће и јавне службе па ћемо се питати зашто је нпр. вода толико скупа...

ПС

Како разјебати и службе? Тада се разјебавао део службе (5-тог октобра па надаље) који би радио у корист државе и доведени баш такви који ће подупирати одумирање и изумирање државе (не у идеолошком смислу него буквално).

Тако да је и то једна од тековина 5-тог октобра. Коме није јасно нека мало проучи суђење Јовици Станишићу (CIA лик они га чак бранили у Хагу)...па је требало да се удаље кадрови којима је директно управљала CIA...али демоНкрате су били са јаком подршком споља и имамо службу која обликује државу по страним интересима.

Poslednja izmena:
Fasciniran sam pojedincima koji i dalje lupaju u sepre kako je Kostunica kriv za sve . Da li razmislite da je covek bio ozenjen sa rodjenom sestrom Anfilohija Radovica . Sigurno je mnogo vremena provodio sa njime . Isti taj Anfilohije je pre par godina AV proglasio izdajnikom . No Kostunica je bio protiv napretka ove zemlje . Tu pricu je prodao prvi Ceda Jovanovic . Meni je to ona prica kada lopov vice policiji drste lopova i pokazuje na drugoga . Lepo je neko ovde napisao da je demokratija uradila da dve glupe glave budu jace od jedne pametne . Pa me zanima sta je to mogao Kostunica kao pojedinac da uradi pored hiljade glupih glava ?

Ne znam koliko ti je godina i dal si bio akter dogadjaja oko tih famoznih izbora.

U Šumadiji i okolini SPS je bio razbijen totalno, nije vredeo ni asfalt po selima.Jedan asfaltirao svaki sokak u svom selu, pa dobili samo tri glasa :D, a kod njega u kući bilo njih 6 :D Toliko je vera u taj DOS bila jaka.

Onda su ubili Djindjića i opet na sledećim izborima SPS ispušio zajedno sa svojim satelitima, ali ne leži vraže stiže pismo u sve lokalne odbore da SPS MORA na lokal i kome se ne svidja to ili se pobuni imaće posla sa dotičnim mlohavim predsednikom.Tad je sve što je vredelo diglo ruke i otišlo iz priče zvane DOS.
23 ми је године.

@drsole

Тако да је и то једна од тековина 5-тог октобра. Коме није јасно нека мало проучи суђење Јовици Станишићу (CIA лик они га чак бранили у Хагу)...па је требало да се удаље кадрови којима је директно управљала CIA...али демоНкрате су били са јаком подршком споља и имамо службу која обликује државу по страним интересима.

Svaka vama čast kojima će Vulin i Gašić biti prvi ljudi službi.
Za mene oni su za procesuiranje.

Ne znam koliko ti je godina i dal si bio akter dogadjaja oko tih famoznih izbora.

U Šumadiji i okolini SPS je bio razbijen totalno, nije vredeo ni asfalt po selima.Jedan asfaltirao svaki sokak u svom selu, pa dobili samo tri glasa :D, a kod njega u kući bilo njih 6 :D Toliko je vera u taj DOS bila jaka.

Onda su ubili Djindjića i opet na sledećim izborima SPS ispušio zajedno sa svojim satelitima, ali ne leži vraže stiže pismo u sve lokalne odbore da SPS MORA na lokal i kome se ne svidja to ili se pobuni imaće posla sa dotičnim mlohavim predsednikom.Tad je sve što je vredelo diglo ruke i otišlo iz priče zvane DOS.

А где се денуо тај СПС. Јел то неко тело у свемири које виси у бестежинском стању? Па то су људи од којих се један део ућутао и није гласао а већи део појурио и одједном постали врле демократе (то видимо и сада када се у врху СНС налази много њих који су као били демокрте). И погрешно сам рекао људи – гад и смрад јер су појурили зарад интереса.

ПС

А ко је то послао писмо да СПС мора...јел бивше газде или нове а у ствари бивше само пресвучне у жуто? А „млохави преседник“ је баш био насилан...бежи бре тамо. Коју причу неки од вас продају за „јефтине паре“ да би опрали прљву савест. Вама и треба овакав као Вучић да не силази са телевизора када вам није ваљао „млохави председник“ јер није био „певаљка“ да се не скида са екрана и насловних страна. Зато нам и јесте тако. И треба овај да влада доживотно!

Kome treba da vlada predsednik Ustavokršitelj.
Neka razmisle ljudi koji su iole svesni da li se ovo pretvara u diktaturu?
Ovo što je sada je borba da ne umre selo kao takvo i da pokušamo da vidimo da li je normalno da se samo jedan čovek pita za sve.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

@drsole

Svaka vama čast kojima će Vulin i Gašić biti prvi ljudi službi.
Za mene oni su za procesuiranje.

Видиш, @DraleTD се зеза да има 23 године а ти говориш као да не немаш ни 18 година па ти се све измешало. Свака мени част зато што су Вулин и Гашић први људи у служби. Јесу ли они били на челу служби деведесетих година?

Знаш ли ти о којем се времену ради...још о деведесетим када је Станишић смењен (мислим да је 1998).

ПС

А ово да су за процесуирање стварно нисам знао.:haha: Свака теби част за тај оштроумни закључак (извини ако сам непристојан нисам знао да смо на Ви...водићу рачуна убудуће).

Kome treba da vlada predsednik Ustavokršitelj.
Neka razmisle ljudi koji su iole svesni da li se ovo pretvara u diktaturu?
Ovo što je sada je borba da ne umre selo kao takvo i da pokušamo da vidimo da li je normalno da se samo jedan čovek pita za sve.

Као неко опредељење у односу на мене па сам ја као за ову власт.

Честитам што сте се изјаснили али некако отужно или што оно кажу банално. Јок треба нам бандитска држава...јер је сада баш таква – бандитска. Ко је нормалан за то?

Poslednja izmena:
................. За демократију се бори и силом на силу, ако затреба, наравно.......
Čanak je svojevremeno lepo rekao " sa protivnicima demokratije se ne možete boriti demokratskim sredstvima "
Tada je zagovarao tezu kako bi trebalo iskoristiti priliku i zabraniti radikalnu stranku i eS Pe eS !

Izgleda si ti neobavešten,pošto vidim gde naginješ.

Говоримо о прошлим временима и једино могу да будем забринут за нашу децу. Мене је пре око 2 месеца рокнуо други мождани удар и могу сутра да рикнем. Тако да ме заболе по свим параметрима. Деци имам шта да оставим, а највредније што им остављам је радна домаћинска навика...има и нешто имовине али то је споредно.

Тако да си опет у заблуди не нагињем нигде. Мени лепо (за сада)...пензију имам добру па коме треба нека буде обавештен...знаш на шта мислим...овај вас обавештава без престанка.

Čanak je svojevremeno lepo rekao " sa protivnicima demokratije se ne možete boriti demokratskim sredstvima "
Tada je zagovarao tezu kako bi trebalo iskoristiti priliku i zabraniti radikalnu stranku i eS Pe eS !

Чанак је заговарао кафанским доскочицама. Не иде то тако...

Можеш да забраниш кога хоћеш, ето их на другом месту...у другим странкама али са истим поступцима и задацима које ће извршавати.

ПС
@emigrant

Био сам неко време и то се учланио када већ 6 месеци нису били на власти. Напустио их када сам видео да љиге као Младеновић (он је био задужен за Обреновац) и слични раде само у своју корист...па им је интерес да у њиховој „интересној зони“ буде маса у странци и почели да примају издајнички отпад који је издао своје партије: ЈУЛ-овце, радикале, СПС-овце...чим крене да пристиже смрадовски отпад то мора и да смрди. И тако је моје прво „политичко ангажовање“ у некој странци пропало. Нисам ти ја за то да битишем са смрадом.

Само ми није јасно зашто се одмах заузима бусија какав сам ја (успут, нешто ми се чини да сам далеко обавештенији од тебе). Ваљда се гледа написано а не да ли сам ја...леп...на пример :haha: .

@drsole

Uhhh,izvini kolega.
Nisam znao da imaš zdravstvenih problema.
Išao sam na sučeljavanje mišljenja.
Izvini još jednom,želim ti sve najbolje.

Видиш, друже, осетио сам праву и искрену бригу у твојим речима јер углавном пратим форум...а често прочитам и нешто од раније и зато знам да си добар и вредан човек и домаћин и да искрено мислиш то што си написао.

Само, немаш шта да се извињаваш. Не вадим се ја на своје здравствено стање...уосталом, нико ме није тукао по ушима да улазим у расправу. А лепо народ каже: ко се у коло хвата у ноге се узда...што ја ипак не могу јер сам тек поново мало „научио“ да ходам:haha:. Али не тражим никакав обзир од некога ако је расправа жестока...мада нема потребе за увредама.

Хвала ти на твојој бризи...жив ти мени и здрав био!

ПС

Пре пар година, када ме први пут шикнуло заглавио сам у болницу и држали ме тамо 20 дана. Видео сам шта је мучилиште иако сам био у обновљеном и врло савременом делу болнице. Овог пута нисам хтео у болницу и све је за сада добро...чак ми је опоравак бржи и бољи него тада иако сам сада видео шта је мука и болови. Овај удар је био гори...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh