Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo opusteno,sad ce 17ti ne moras tako zustro da branis ministarku i tvoje...samo polako :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

ne gledam bas u pravopis da li je svako slovo ok napisano :ROFLMAO: te neke fore o pravopisu ne piju vodu kod mene

znas ti vrlo dobro zasto sam te jos davno pitao gde radis,posto neces da odgovoris nije ni bitno vise....gotovo svake godine izbori pa treba skupljat glasove :ROFLMAO: kolika je sad kvota da skupis sigurnih? :)

samo opusteno,sad ce 17ti ne moras tako zustro da branis ministarku i tvoje...samo polako :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

ne gledam bas u pravopis da li je svako slovo ok napisano :ROFLMAO: te neke fore o pravopisu ne piju vodu kod mene

znas ti vrlo dobro zasto sam te jos davno pitao gde radis,posto neces da odgovoris nije ni bitno vise....gotovo svake godine izbori pa treba skupljat glasove :ROFLMAO: kolika je sad kvota da skupis sigurnih? :)

Ја сам гори од тебе када уопште распарављам са тобом. Ти изгледа „локатор“ и није ми јасно како те нека ракеТла није погодила када је било бомбардовање. Мислим на „локатор“ пива испред задруге па лупаш к'о отворе прозор.

Сада већ и лажеш у својој „одбрани“. Како те неке форе о правопису не пију код тебе када испарављаш друге. Али знам да је то фора полуписмених лајаваца који се усмере на било кога ко је писмен.

ПС

Када је то давно да си ме питао када сам се учланио негде у јулу 2021-ве? Пре тога сам дуго лежао...од краја 2018-те када сам доживео мождани удар...и то годинама. „Колико јуче“ сам написао да и сада лежим јер ме шикнуо опет мождани удар.

Тако да...немој много да с*ереш.

Нисам никога ставио на игнор листу али ти си први...не може човек са сваким гадом да изађе на крај...а од гада и смрада бих бранио и црног ђавола ако је напад бесмислен.

Poslednja izmena:
@Banat013

А што мене питаш шта кажем за ту песму...и још је песма уз тамбурице :) . Најлепше године мог живота су биле баш уз тамбурице у Опову и уз тај диван народ. Мој најбољи друг је био пореклом Италијан и католичке је вере. Његови рођаци, такође моји сјајни другари имају немачко презиме.

Али је то никада нисам гледао...не гледам ни сада.

Ma onako , bilo 2 polupljuska , sa ukupno oko 10ak litara
Ako ga nije jako tukla, onda je jedini rizik da spere gornji sloj, pa će da se kruni i neće da bude lep na oko, ali struktura ostaje ista.Ako je kopala po njemu onda jbg prvi mraz će da mu dodje glave.Zavisi i koja je marka betona i koliko će da mu smeta dodatna voda.U jesen se gura masniji beton :D I sve to pod uslovom da ne krene da dodaje još kiša, ako krene piši propalo ostane samo agregat i malo cementa u donjoj zoni.

@Banat013

А што мене питаш шта кажем за ту песму...и још је песма уз тамбурице :) . Најлепше године мог живота су биле баш уз тамбурице у Опову и уз тај диван народ. Мој најбољи друг је био пореклом Италијан и католичке је вере. Његови рођаци, такође моји сјајни другари имају немачко презиме.

Али је то никада нисам гледао...не гледам ни сада.
Sta si radio u Opovu 😊
Pitao sam te zbog VojvoЏana ili kako si vec napisao .

Poslednja izmena:
Ko nam je kriv kad nismo to razjebali skroz posle 5-og oktobra.Trebalo je uraditi lustraciju i razjebati službe.
Sada ne bi bilo Slobinog kadra da nas upropaštava.
Međutim mi koji smo bili u BG tog 5-og oktobra a nismo bili članovi stranaka koje su došle smo se jednostavno povukli jer nismo hteli da budemo članovi bilo koje stranke.
Ispalo je da sada posle više od 20 g. moramo ponovo da se borimo protiv istih snaga koje su se povampirile.
Kada se ovi skinu s vlasti treba dovesti nezavisnu državnu tužiteljku kao u Rumuniji koja je procesuirala preko 600 korumpiranih ljudi u državnom aparatu koji su bili na visokim funkcijama.
Као да је то било лако. Ђинђић мученик то није могао сам. Није био сам, али ни сви људи из његовог блиског окружења нису му били верни. Није тадашњи министар спољних послова Русије Игор Иванов после 5. октобра, џабе дошао у Београд. Знао је шта и коме треба да каже. Припадници режимског клана су знали да, ако се Србија реформише и направи историјски искорак и постане чланица ЕУ, да у таквој Србији неће бити места за њих. Усрали су се 5. октобра, притајили. Нигде их није било. Али када је непосредна опасност прошла, реорганизовали су се, у тишини, усмерили на Ђинђића и уклонили га. Затим се постепено враћали и вратили у пуном капацитету. Сада нам се смеју.
Њихов човек у ДОС-у од самог почетка је био чкиљави Коштуњави. Прво када га је народ 5.10. увече извикао није дошао. Донели су га. За њега 5. октобар није био револуционарна промена. Он је био легалиста. За њега је то била обична промена председника. Променио се председник и не треба ништа више да се деси. Кључно је било првих неколико месеци. Да се преузме служба. Да се ухапси Раде Марковић. Међутим он је ухапшен тек касније. Када су у служби већ све склонили и спаковали.
Била су то бурна времена.
Коштуница се у почетку само њихао и жмиркао. Да би затим отворено ишао против ДОС-а и Ђинђића. Нећу заборавити гледао сам Брану Црнчевића на ТВ када каже: Да је Коштуница испунио свој национални задатак. Ко му је дао тај задатак ? И она чувена изјава после оружане побуне ЈСО да и лекари штрајкују у својим униформама.
С' друге стране било је немогуће заменити све људе у служби и полицији. Нова власт није имала, ни могла да има толике људе спремне у магацину, па да их само извади и замени све у службама. Службе су само могле да се мењају изнутра.
5. октобар јесте био пуч, али није било револуције. Зато јер је Ђинђић направио пакт са ђаволом (ЈСО) да не буде крви. А нема револуције без крви. Да је пала крв, било би жртава, али ови сада нам се никада не би вратили. Можда би и НАТО интервенисао. Били би смо под НАТО патронатом и колонија, што смо и сада. Сада је једино горе што смо колонија под управом црно-црвеног клана и овог лудака.
Док са друге стране ја сам био за ЕУ и Запад до рата у Украјини. Од тада више нисам јер ми се згадило сво њихово лицемерје и гледање само сопственог интереса са позиције колонијалног управника.
Питање је куда сада. Или ће нас носити та струја ко год да је домаћи управник у име страног колонизатора.
Не знам да ли ће се нешто десити. Све ми је теже да уопште гледам све ово. Можда сада по први пут постоји нека неизвесност, али све је мутно. Нарочито на опозиционом фронту. И шта при томе обичном човеку преостаје ? Једино да гледа себе и своју муку.

Ako ga nije jako tukla, onda je jedini rizik da spere gornji sloj, pa će da se kruni i neće da bude lep na oko, ali struktura ostaje ista.Ako je kopala po njemu onda jbg prvi mraz će da mu dodje glave.Zavisi i koja je marka betona i koliko će da mu smeta dodatna voda.U jesen se gura masniji beton :D I sve to pod uslovom da ne krene da dodaje još kiša, ako krene piši propalo ostane samo agregat i malo cementa u donjoj zoni.
To ce biti pod krovom inace .

Sta si radio u Opovu 😊
Pitao sam te zbog VojvoЏana ili kako si vec napisao .

Па пуно смо радили :haha: ...по целу ноћ пијанчили по кафанама.

Шта да радиш, морало се:haha:...Али ми је најлепшем сећању остало то што се по цео дан смејемо и зезамо. Ко није знао да се смеје требао је тада да оде у Војводину где су изворне Лале и да научи да се смеје...годинама у том прилично бројном друштву нисам видео да се неко посвађао...а да то потраје до следећег дана...

А шта су могла да раде деца вредних родитеља (родитељи их мазе и пазе). Родитељи раде а деца се најчешће зајебавала...добро, ја нисам био из добростојеће породице али сам увек, углавном, имао пара јер сам радио преко омладинске често док сам ишао у школу (нпр бацам џакове, ноћу у Ветеринарском заводу па из треће смене у школу у прву смену)...а и кева ми давала неку кинту.

ПС

А што Опову? Па рекао сам да ми је ту живео школски друг...иначе сам био сваке године негде по Војводини са пчелама...
Да ли мислиш да ја имам неки проблем са Војвођанима? Никако... а нарочито не са староседеоцима јер су они сјајни људи.

Ово је више за ПП па да не давимо народ са личним сећањима...

Sem da mu je trebalo 20 godina da shvati da je zapad licemeran . I ne razmislja da je taj olos od Kostunice pre njega to znao 🤗

И ја мислим... „сјајан“ политички памфлет ако се зна шта је памфлет.

ПС

Наравно и са неколико чињеница, а једна од њих је да се Ђинђић окружио лошим људима. А Коштуница није него је терорисао народ...иди...бегај...

Sem da mu je trebalo 20 godina da shvati da je zapad licemeran . I ne razmislja da je taj olos od Kostunice pre njega to znao 🤗
Па је зато као кандидат опозиционе коалиције и нови председник чувао људе бившег режима, који нас је посвађао са целим светом.👍👏

Jedno pitanje za vas poznavaoce prilika u Srbiji, potpuno iskreno me zanima ,bez podpitanja ,.Dali je Srbija sad zavrsila , iskorijenila , ostatke "stare garde, tzv crvene ,u sluzbama bezbjednosti i vladinim agencijama ,itd ? Osim Dacica dabome ,valjda su mu bar krila potkresana ? Jel to bar sad gotovo , jel ostalo samo da se stranke razlicitih pogleda lome ili ima jos virusa u bitnim organizacijama ? Nastranu ekonomija , to je skretanje paznje?

Jedno pitanje za vas poznavaoce prilika u Srbiji, potpuno iskreno me zanima ,bez podpitanja ,.Dali je Srbija sad zavrsila , iskorijenila , ostatke "stare garde, tzv crvene ,u sluzbama bezbjednosti i vladinim agencijama ,itd ? Osim Dacica dabome ,valjda su mu bar krila potkresana ? Jel to bar sad gotovo , jel ostalo samo da se stranke razlicitih pogleda lome ili ima jos virusa u bitnim organizacijama ? Nastranu ekonomija , to je skretanje paznje?
Била би утопија да је тако. Нажалост далеко је од тога. Исти режим из деведесетих управља Србијом и данас. Само сада са подмлатком из тог периода пошто је старе склонила природна селекција. До јуче је Вулин био директор службе ДБ. Играч те екипе још из Слобиног времена. И то екстремиста. Какви црни очишћене. И тешко ће се очистити. Не дају они своје позиције тако лако. Зато и јесте овако. Аутократија.

A ko prakticno upravlja medijima ? Kako to funkcionise prakticno? Kako to da 90 posto medija radi rezirano , ko to i na koji nacin orkestrira i cenzurise , a svi cete se sloziti da je tako

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh