Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не секирај се то мало ће можда и испрати ово остало има да сабије као ваљком да си прешао преко ње. Комшија који је профи зидар био у своје време на кући излио плочу и каже како су сели да једу опали киша два дана без стајања. У то доба није било толиких најлона сви га напали руши, ту плочу то киша испрала неће ваљати сручиће ти се на главу. Ево кућа скоро 40 година плоча ни мрднула каже урадио кошуљицу и најгоре што је имао кад су бушили плочу за грејање каже ојаду су зе забавили док су пробили рупе. Бетон се од кише толико сабио да ето он као зидар до сада ти није имао,а ни знао да се ето може тако сабити.

A jbg momo,pa zar nisi gledao prognozu?
Da si pokrio najlonom odmah bilo bi ok,ovako ne vredi da te utešim al neće valjati

Ја када сам лио плочу на кући и увече крене киша, покојни деда зове покривају оде плоча пропаће ти испраћен цеменати хиљаду јада ми наприча. Јбг у том моменту нико није радио недеља била реко шта да јој радим биће како буде било. И сутрадан наиђе тај комшија па ми испричао за његову плочу како је прошао. Иначе код мене није чак ни тај површински слој оштетила изгледа је већ стегао бетон. Једино шта сам имао користи од кише пошто је и сутрадан спорадично падала нисам морао ићи горе на плочу да је заливам да не попуца.

Ja zovem jutros majstore da ne radimo , oni kazu evo doso mikser mi vec izlivamo.kazu mi bicedobro , malo bobicasto, i bice tvrd beton?
Ne znam kako za tvoj kraj,za ovde sutra ujutru najavljuju -1 stepen,svakako ga pokri najlonom,on će se sam zagrejati ispod najlona da ga mraz ne ošteti jer sigurno da nema aditiva za minus temp

Још ако је оно албанско срање од цемента није ни чудо. Ја исто лио стазу испред куће и зафалило ми цемента одем и нађем само то говно арнаутско, ено тај део стазе догодине ћу морати опет да лијем, где сам радио Беочинским стаза има да траје 100 година.

@MIRBAN
Drsole pošto vidim da si iz mog kraja imam jedno pitanje za tebe. Kako je moguće da kod nas nema nikoga da izađe i pridruži se protestu?
Da se u našem gradu ili selu stavi neki punkt? Zar je moguće da su svi zadovoljni trenutnim stanjem? Ili je nešto drugo u pitanju.

vi ste stavljeni u BG sto je glupost ogromna

opet verovatno ne bih bas zeleo da vidis glasanje kod vas

od 37hiljada glasova
24hiljade su dobili SNS i SPS
normalno da nema ovih sto se bune

@MIRBAN

vi ste stavljeni u BG sto je glupost ogromna

opet verovatno ne bih bas zeleo da vidis glasanje kod vas

od 37hiljada glasova
24hiljade su dobili SNS i SPS
normalno da nema ovih sto se bune

Писао сам у овој теми да има покварених, превртљиваца и будала у народу.

Тамо негде, деведесетих, када су видели резултате гласања (и колико је „Цобе“ добио...а добио око 70%) мој стриц и његов другара (чланови ДС) седну лепо и уз ракијицу пресаберу ко би за кога гласао по домаћинствима. И добију око 70% „цобетових“.

Каније је ДОС добио толико...па Коштуница толико...значи „квд“ систем, као да овце гласају.

С тим да је ситуација сада отишла на горе (нагласак речи "горе" на првом слогу по сопственом избору :haha: ).

ako ministar drzave nezna da li je cantimetar ili centimetar jbg....bitno je da zna sta koliko je 10cm stikla pa kako se zvalo ne bitno
inace danas nosio 20 ocupanih pilica za grad kad ono prc blokada,cekanje sat vremena

kolega pcelar aj odustani braneci ih :)

jesi skupio potpise za 17ti? :):ROFLMAO:

(Цитат поруке из теме Protestna vožnja traktorima.)

Сада си као смешан (занимљив са набеђивањем)...у ствари ниси смешан али то није битно...све док, како оно кажу, не проговориш.

Изговор неког гласа у речи може бити овакав или онакав, али ако не мења смисао није ни битан. Лепо сам поставио линк врло занимљиве расправе не ту тему али тебе уплашило што има много слова. Читај више дана, па онда једно месец дана размишљај о томе шта си прочитао (јер ти најмање толико треба да делимично схватиш шта си прочитао) па онда истражуј на основу прочитаног...мада мислим да ниси кадар јер у твом уму има места само за кратку поруку са твитера (сада X) или умне вести из „иформера“ (они пишу за такав ментални склоп).

Изговор који не доводи већу забуну није ни битан и питање је шта је у овом случају потпуно исправно (ја мислим да је и једно и друго). Незгодније су навике у говору као што је нпр. ланац земље...па је негде око 07 хектара а негде око 0,5...па смо опет живи и здрави.

Сада бих требао да изразим наду да си схватио да је то одговор на твоју примедбу да ИХ не браним (мада је ово лажна нада – не може то допрети до твоје једине сиве ћелије). Али мислим да сам у већини порука бранио став и начело (принцип)...бар сам се потрудио да тако буде...

Рекох да мене избори не занимају (тачније да ме ништа не занима). Скупљај ти гласове за твоје:

ПС

Што је глупост што је Обреновац у Региону града Београда. Па постоје Управни окрузи у читавој Србији. Да ли би Неготинци требало да кукају што су о Борском округу?...и да неки паметњаковић као ти каже да је то глупост.

-----Што је глупост што је Обреновац у Региону града Београда. Па постоје Управни окрузи у читавој Србији. Да ли би Неготинци требало да кукају што су о Борском округу?...и да неки паметњаковић као ти каже да је то глупост.-----

glupost je i to ogromna al njihov si pa ok,to ce se tad kad promenuti jer obrenovac sa BG nema nikakve veze,doduse ne samo obrenovac al da neduzim

a sto je najgore,bolje da nisam ni ulazio u forum..ima vas 4-5 pametnih,sve romano pisci u pm

a kad zagrebes malo ono prasina

-----Што је глупост што је Обреновац у Региону града Београда. Па постоје Управни окрузи у читавој Србији. Да ли би Неготинци требало да кукају што су о Борском округу?...и да неки паметњаковић као ти каже да је то глупост.-----

glupost je i to ogromna al njihov si pa ok,to ce se tad kad promenuti jer obrenovac sa BG nema nikakve veze,doduse ne samo obrenovac al da neduzim

a sto je najgore,bolje da nisam ni ulazio u forum..ima vas 4-5 pametnih,sve romano pisci u pm

a kad zagrebes malo ono prasina

На форуму пчелара сам има највеће проблеме са глупацима или онима који имају касно паљење (тек после пар година су они препоручивали оно што сам раније писао али као свој „изум“). Један од „примерака“ критикује моје писање и ја га питам шта нисам тачно написао...каже чова нисам ни читао. Али кажем, пуно је оних који су читали па схватили тек после пар година...отприлике, паметни као ти.

Па ако ти није тешко (јер мислим да подразумеваш и моје писање), шта ти се „не свиђа“ али чињенично, не по твојим скученим размишљањима.

А чији сам то „њихов“? мислиш Београђанин? Нисам, ја живим на селу и ако ми неко каже да сам сељак ја се не стидим. Живим на селу и са Београдом имам везе колико и ти...али нисам сељобер (у смислу понашања).

А то што си написао да Обреновац нема никакве везе са Београдом може написати неопевано глупа особа. Треба само да дођеш и погледаш густину саобраћаја између Београда и Обреновца...да не причам о осталом...исто тако нема везе јер већини пише у крштеници да су рођени у Београду (па и мени) јер је то чињенично стање. Тако да могу да кажем да сам „рођени Београђанин“ :haha: ако бих хтео да се правим...малограђанин и стидим се тога што живим у селу и сељак сам. Добро...ја тебе разумем јер си „војвоЏанер“ и желиш „војвођанску стројницу на војвођанском рамену“. Зато ти смета Београд...па би да се смањи Београдски регион...као што желите да се и Србија смањи.

ПС

romano pisci“...је'оте па како да нешто разумеш када не умеш да читаш и пишеш...пише се спојено...и ти нешто говориш о г*лупости и нечему написаном а полуписмен си.

promenuti а овамо критикујеш министарку...много волиш слово U па га трпаш свуда...

obrenovac иде велико слово (овако паметни - Obrenovac)...а критикујеш министарку

Нема горе када дође неки тупсон да критикује некога а полуписмен је...(да се не схвати као нека увреда некоме лично...онако кажем...ко се препозна, ко му је крив).

Е стварно ми је жао што си „ушао“ у форум. Много си недостајао народу... :haha:

jos uvek posle 2 ili 3 godine nisi stigao da mi napises gde radis? :ROFLMAO:

promenuti---neznam sta su ti vojvodjaneri problem a ocigledno da jesu jer spominjes vec nekoliko puta to
mi ovde gore,posebno deo oko tavankuta,ljutova,djurdjin,bikova,novog i starog zednika smo vecina bunjevci i divanimo
imamo drugaciji naglasak pa i pricu od na primer nekoga iz cacka a da ne kazem iz leskovca itd

niko u svetu ne prica CAntimetar osim ne obrazovanih

ovo za odvajanje obrenovca od bg-a ce biti kad tad

70hiljada glasova ima obrenovac i to je ogroman broj potencijalnih glasaca
socijalisti su naprimer dobili ukupno nesto manje od 65 hiljada glasova u citavom beogradu

bitni ste zbog TE nikola tesla i bezbroj ljudi koji rade u istoj,al to sad nije tema

jos uvek posle 2 ili 3 godine nisi stigao da mi napises gde radis? :ROFLMAO:

promenuti---neznam sta su ti vojvodjaneri problem a ocigledno da jesu jer spominjes vec nekoliko puta to
mi ovde gore,posebno deo oko tavankuta,ljutova,djurdjin,bikova,novog i starog zednika smo vecina bunjevci i divanimo
imamo drugaciji naglasak pa i pricu od na primer nekoga iz cacka a da ne kazem iz leskovca itd

niko u svetu ne prica CAntimetar osim ne obrazovanih

ovo za odvajanje obrenovca od bg-a ce biti kad tad

70hiljada glasova ima obrenovac i to je ogroman broj potencijalnih glasaca
socijalisti su naprimer dobili ukupno nesto manje od 65 hiljada glasova u citavom beogradu

bitni ste zbog TE nikola tesla i bezbroj ljudi koji rade u istoj,al to sad nije tema

Немој да се вадиш на положај и права и обичаје националних мањина (знамо да си искусан и вешт политичар па хоћеш сада то ка искористиш да те као угрожавам). Знам да имате (локални) свој нагласак и причу и знам шта значи реч диванити.

Само овде говоримо о правопису па се исто тако не каже ne obrazovanih (пише се састављено). Да ли ти је јасно да ти ниси никако меродван да критикујеш министарку...што се по приложеном да видети - ne obrazovanih...Немој само да ми кажеш да је случајно направљен размак...

Јел' исто кажете romano пре подне а pisci поподне за реч романописци??

Уосталом имаш и правила форума... па каже: Poštovanje pravopisa.

Значи, уздржи се мало...од неписмености. И уздржи се од критике образованијих од тебе и као што сам тамо у теми написао то како се изговара реч није од значаја за протесте...осим да понеко покаже блиставо (и у случају теме протеста, небитно) знање том примедбом. Теби изгледа треба да се црта...

ПС

Питаш се шта је мени проблем војвођанери...па нису... Као што ти желиш да уређујеш односе у Региону Београд тако и мене занима Војводина. А како се не питаш шта тебе заболе у којем округу је Обреновац? И нисам рекао „војвођанери“ у погрдном смислу...па и ми тако диванимо :haha: ...шта кажеш на наше локалне обичаје...ако ћемо већ да се правимо блесави (и „вешти“ као ти)

"jos uvek posle 2 ili 3 godine nisi stigao da mi napises gde radis?"

Шта ја теби имам да пишем приватне поруке а нарочито где и шта радим. Од каквог је то значаја. Ако ми се набацујеш па те занима имовно стање и остало...обиђи...нисам од тих. То је твој проблем и такође "оно мањинско“ право па га решавај...ја теби да пишем где радим...јес' ти нормалан. На знаш како опет да направиш неку политичку конструкцију набеђивања јер немаш „све податке“...који си ти паћеник...

Стварно си напоран.

Извини што те бацам на „ишчашење“ преостале сиве ћелије јер има много слова („прашине“).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh