Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li postoji zvanicna informacija koliki je ukupni dug drzave??

@Lule28 - predpostavljam da si ga gotivio . Da se ispravim . Misljenja sam da su ga svi levicari tada gotivili 🤔

Imao je jedno vreme negde neki brojac spoljnog duga na dnevnom nivou.
Kamo da nam ne raste dug kada se pozajmi da da penzionerima, da im poveća penzije, da da svakoj majci po 10k za dete.
Sve radi zarad političkih poena.
Lepo čovek priča

Izdvojio bih deo za nacionalni stadion kad kaže da je trebao u Nišu da bude sa čime se slažem ali da postoji strategija za razvoj.

Pa deo demokrata je u SNSu, SNS je samo dovela na sledeći nivo partijsko zapošljavanje ali do tog nivoa da ne mož da prdneš ako nisi član sekte. Ovoga ni u vreme Tita nije bilo.
Kapilarni glasovi, bilo ih je u doba DSa ali ne kao sada da ti život zavisi od njih.Bilo je partijskog zapošljavanja ali ne kao sada da ne možeš uopšte posao da nađeš ako nii član sekte.
Pa tada nije bilo gašenja televizija i novina.
Prosto, sve sto su radili 90ih sada isto rade samo zavijeno i pod ktitorstvom Zapada jer treba neko da prizna Kosovo.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Da li postoji zvanicna informacija koliki je ukupni dug drzave??
Tesko da cemo saznati kod ovih to
Navodno je ovaj

Postoji spoljni i unutrasnji dug(javna preduzeca itd)
2012 su nazadnjaci koristili u kampanji i unutrasnji kako bi navodno ljudima rekli koliko su zuti i ostali koji su vladali tada navodno zaduzili drzavu

Kada bi sada to uradila opozicija pokvario bi se digitron verovatno

... da da svakoj majci po 10k za dete.
Majkama treba da se da, i to je odavno tako trebalo raditi..
Pa deo demokrata je u SNSu, SNS je samo dovela na sledeći nivo partijsko zapošljavanje ali do tog nivoa da ne mož da prdneš ako nisi član sekte.
Pa kloni se sekte, nemoraš da radiš kod/za njih, pa smeš da prdneš..
Ovoga ni u vreme Tita nije bilo.
Kod tita se znao red, ali je postojala druga krajnost..
Kapilarni glasovi, bilo ih je u doba DSa ali ne kao sada da ti život zavisi od njih.
Nisu oni to žutaći proradili dovoljno inače bi bilo isto..
Bilo je partijskog zapošljavanja ali ne kao sada da ne možeš uopšte posao da nađeš ako nii član sekte.
Pa nemožeš naći u državi, ali jel moramo svi raditi za državu/sektu. Ima lepog posla(naravno, ko 'oće da radi) i u privatnom sektoru, gde nemoraš da budeš poltron, uvlakač, sendvičar i podguzna muva. Ali svi bi u državnu službu, full odmor, bolovanje kad 'oćeš, sva prava i privilegije a da nebudu lojalni poslodavcu i da smeju da se gicaju do mile volje(jer su, jelte, dokoni na poslu).
I u privatnoj firmi mora da postoji lojalnost poslodavcu, i ostale obaveze prema onom ko te 'lebom 'rani..

@mirosti
sve se slazem.
Za majke tj. porodilje rekose 18 meseci za drugo dete i normalno nema nista od toga jer su videli da tih 6 meseci na teret drzave je veliki izdatak.
Klonim se ja sekte ja sam u privatni sektor i od njih za sada ne zavisim.
Ali, evo primera kod mojih zbog prdenja i lajanje od strane sestre nisu hteli da dodju skoro 2 meseca iz Direkcije i odrade po ugovoru ciscenje dvorista, sestri receno zbog tebe nisam dobio nalog da dodjem jer svasta ostavljas na FB.
Za vreme Svetskog u kosarci gostovao je Dule Vujosevic i rekao u svom stilu
"Prave sale za Avramovica da krade lopte kao SNS" steta sto ovakih ljudi nema vise da otvoreno pricaju, on je zbog tog rezima se i razboleo.

Sad su Pošte Srbije se dogovorile sa štrajkačima.

Tako da ovo što je Peet napisao stoji, ali oni su održali minimum rada i imali jasne zahteve. Nisu pisali po internetu šta žele nego su to rekli onima koji su zaduženi za njih, sad poljoprivrednici trebaju preko svojih uduženja da definišu svoje zahteve i da prate preporuke iz udruženja.
Ma razbili su, pitanje je da li je uposte ovaj nadlezan. Ko je to ispregovarao lazni sindikat ili posteni radnici koji strajkuju? Umesto 30% dobili 7000din.

3000 spijuna polako ulazi u Srbiju i imaju samo jedan zadatak da podplacuju mlade ljude sa 100 eura da glasaju protiv Vucica i SNS(tako je receno na pink panelu u jutarnjem programu voditeljke Jeremic, uz ucesce eminentnih strucnjaka).
Na sve strane dele evre a ja nikako da nabasam na to deljenje.

I te kako stima! Potplacuju maloumnike i kradu da vise i ne znaju koliko!
Osim njima iz vlasti najblizi ko bi im jos dao glas a da je normalan?! Na nasu zalost mnogo nenormalnih ima u ovoj drzavi! Mozda zvuci glupo ili uvredljivo ali tako je kako je!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh