Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi koji su stariji od nas mladjih 🤣
Neka bude 65+ ali poenta je da se zna u kuci ko za koga glasa . E pa ne pustati van kuce sve koji glasaju za vladajuce . Ili ujutru obaviti duznost pa brzo kuci i pokupiti ukucane i odlazak na piknik do 20 h .
Dobro je ,ne spadam u tu grupu.;)

Ne pali se, svi su trenutno u velikoj zabludi ako izlaze da glasaju a ne daju glas vladajucoj stranci svi glasovi su toliko razbacani da ce ovaj da pobedi ko od sale, ni blizu ni jedna druga opcija mu nece biti!
Budi svestan da su ljudi izasli mesecima svaki vikend na proteste protiv ove vlasti a navodno pojma nemaju koga bi hteli na vrhu. Sve je to rasparcano!
Lako je doci do ovog zakljucka samo ako palis tv i prebacis sa jednog kanala na bilo kom drugom!
Tako da kad bude ostario da vise ne zna za sebe ima mozda neke nade! Sada ni u ludilu nece dopustati nikoga ni blizu!
To je toliko kristalno jasno da je smesno i pricati o njegovom porazu!

Protesti su bili prilika da sednu i dogovore se, cilj je jedan promena vlasti. Problem nastaje šta i ako promee vlast, ko će da uzme bezbednosne agencije pod svoje, ko će da uzme sudstvo i dovede u red ko će lustraciju da izvede, ko će da proverava poreklo imovine političara, ko će da sedne i dovede u red sport, kulturu, zdravstvo, školstvo?
Pa Đinđić nije mogao ni deo da uradi a kamo li ova razbucana banda
Ko će sistwm da postavi kao što su komunjare krenule da rade 1944? Da prave nov sistem, novu istoriju

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Sad su Pošte Srbije se dogovorile sa štrajkačima.

Tako da ovo što je Peet napisao stoji, ali oni su održali minimum rada i imali jasne zahteve. Nisu pisali po internetu šta žele nego su to rekli onima koji su zaduženi za njih, sad poljoprivrednici trebaju preko svojih uduženja da definišu svoje zahteve i da prate preporuke iz udruženja.

Sto se tice uiice postoji neka nada da se izborimo za nesto dok od izbora nema vajde, tu ce nas presisati i to sa jako velikom razlikom!
Pa kada bi svi izasli koji ne glasaju pocistili bi ih
A i cestiti seljaci-poljprivrednici kada bi osnovali stranku i glasali za nju svi kojima trenutno nije dobro opet bi bilo mnogo postignuto

Nevredi druže, izbori(demokratski) su zamišljeni da normalan čovek nemože sprovesti svoju volju..
Evo, recite mi dali ima ikakve šanse da bilo koja novoosnovana stranka savlada sns na izborima koje oni stopostotno moderiraju.
Toliki resursi koje su oni sebi prisvojili su praktično nepremostivi.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Jedno pitanje ? Dali neko udruzenje gradjana ,nevladina organizacija , ili jos bolje stranka ili grupa stranaka moze da organizuje neku vrstu nezvanicnih izbora , ako nista ozbiljnu anketu , neku vrstu referenduma ili slicno , na nivou drzave ? O svom trosku naravno ? Nesto slicno izborima prije izbora ? Pojasnicu i zasto pitam kasnije. Da , ali nesto sto je ozbiljnije uradjeno , sto se moze zvanicno koristiti za neke stranacke planove ? Recimo nadgledano od neke nevladine organizacije?

Nevredi druže, izbori(demokratski) su zamišljeni da normalan čovek nemože sprovesti svoju volju..
Evo, recite mi dali ima ikakve šanse da bilo koja novoosnovana stranka savlada sns na izborima koje oni stopostotno moderiraju.

Stalno to pricam...
Niti ih mi biramo niti postavljamo, tako da bi bilo glupo ocekivati neku promenu posle izbora.
Meni se ne svidja ni ono "cuti samo da ove skinemo pa nek dodje ko hoce".
Pa ko moze da dodje, posteni Djilas?..

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

po nekima ovde ko da djilas vlada vec 12 godina a ne zvalavi :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

i ta prica svi su isti
sva su ista govna i ostale gluposti koje slucam i citam

alek cak i seselja morao da ukljuci u svoju kampanju da dobije i tih 100hilj koliko ima opicenih radikala u drzavi samo da ima nekako sto vise glasova

vuk jeremic je odradio posao da sjebe narodnu stranku i podeli je....na kraju izlaze sami na izbore

bosko obradovic i zavetnica sada nemogu nikako u koaliciuju sa DSS,Poksom i nadom iako su do pre 2 meseca drzali konferencije za medije zajedno,tribine za kosovo,rusi se vucic ovo ono sad odjenom se moraju razici a razlog jer onda uz kolaiciju srbija protiv nasilja i oni uz manjine+sps lagano ruse vucka

ovako ce ko predje cenzus a prece nekako jer je samo 3%(jos ce im on dodati po koji glas kao i svaki put u izbornoj noci i nesto kasnije u RIK-u) kupiti nekoliko poslanika i aj cao

jos se sad i ova budala tadic ponovo aktiviro i sa ludim raduletom izlazi na izbore

Pa kada bi svi izasli koji ne glasaju pocistili bi ih
A i cestiti seljaci-poljprivrednici kada bi osnovali stranku i glasali za nju svi kojima trenutno nije dobro opet bi bilo mnogo postignuto
Kad bi ovo, kad bi ono… Kad bi baba imala onu musku stvar bila bi deda ali jbg “nema”!
Tako da zaboravite da je moguce doci do nekih promena! Nemojte biti deca!
Drugo,citam neke nebuloze kako nama je sve diktirano sa zapada i to odrzava ovog na vlast a fakticki ovaj je samleo sve ostale do te faze da svi zajedno nisu mu ni blizu!
A Boga mi ni narod nije bas pri sebi!

Neko je mnogu uporan sa brisanjem postova!!!

Sad vidim da si i ti jedan od onih koji su za hitne promene u zemlji, reci mi samo sta ces uraditi po tom pitanju?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
nisam ja za hitne,ja ovo govorm odavno

ustvari da shvatis ukoliko mozes nikad nisam ni bio za promene jer da se ja pitam nikad se ovi ne bi morali ni menjati jer ne bi nikad posle 2000te ni postojali kao politicari,neki ne bi bili ni na slobodi al jbg manjina sam kao i jos oko 20% ljudi u ovom narodu

Tako je mislio i Milo pa ga oduvali ko slinu.

Poslednja izmena:
Neko Kosovo mora da potpise a kad dodje do toga, svi ce da se tuku da izgube izbore. Trenutno jos se uzima kredit a kada stranci podvuku crtu, samo jedna rata dolazi na naplatu a to je gorepomenuta teritorija. Ovi za sada po malo cepkaju i kesiraju ali ce se parce kad-tad papira potrositi a tada ce biti beg sa broda koji tone

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh