Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kao vucic nista ne potpisuje?

ko ce pobeci?
neznam ni jednog politicara u svetu da je pobegao posle vlasti negde i da zivi obicnim zivotom tako reci
do poslednje kapi krvi ce se boriti za opstanak
pa gledaj sta je milo uradio da proba da ostane kad je zakrvio srbe i crnogorce samo da pridobije glasace al se zajebo da ima i albanaca u crnoj gori koji ga usrali :ROFLMAO:

nisam ja za hitne,ja ovo govorm odavno

ustvari da shvatis ukoliko mozes nikad nisam ni bio za promene jer da se ja pitam nikad se ovi ne bi morali ni menjati jer ne bi nikad posle 2000te ni postojali kao politicari,neki ne bi bili ni na slobodi al jbg manjina sam kao i jos oko 20% ljudi u ovom narodu
I ja imam ideju kako bi se lepo zivelo u ovoj nasoj zemlji ali jbg, ne pitam se.

Kakva si ti manjina?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Bistar si, primetio sam.

Momak i ja sam protiv sns bagre, ali bih voleo da posle njih dodju bolji a ne gori, do duse DS nije ni blizu ovima ali su verdno krali, nema sta.

Oni su bili male mace za ovu ekipu sada.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Poštovani vršnjače, zar misliš da su ga oduvali zbog svoje mladosti i poštenja, pa ih narod progurao na demokratskim izborima?:haha:
Nešto se tu motalo dosta kojekavih sumnjivih likova, pa i albanaca..

tebi su svi sumnjivi od djilasa,albanaca itd

samo ti stamatovic nije bio sumnjiv dok je gradio i gradi po zlatiboru kao da vucic nije znao za njega :ROFLMAO:

Činjenica je da je potpuno novi likovi oduvali režim.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Onaj krivokapić im bio metuzalem, kakvi nov.
Dopalo mi se kako ga je službeno dočekao tvoj komšija, a naš bivši polj.ministar(u farmerkama i boss patikama):osmeh:.
Tu sam video da je vrlo namazan i da će daleko dogurati..

Zuti su bili posteni.
Bas zbog toga je Djilas jedan od najbogatijih ljudi u zemlji.

Nisu bili posteni ali su kraduckali za razliku od ovih . Kazi mi samo jel si svestan da danas imas 100 Djilasa za koje ni ne znas ? U ovom trenutku sto se mene tice Djilas je 5X manje zlo .
@Lule28 - Na tvoju konstataciju da ne znas ni jednog politicara koji je pobegao i koji zivi normalnim zivotom - gde danas zivi i sta radi Kostunica ?

kostunica se pitao u pm u njegovoj vladi

mafija mu drzala vojsku dok je bio predsednik

dok je bio premijer se drzava rasprodavala najvise od svih vlada---racunajuci do 2012 naravno i zvalonje

Ali ti bi ipak glasao za Obradovica😂
Nisam ja nikada rekao da cu glasati za njega . Mirosti je naveo neke politicare pre nekog vremena ukljucujuci i njega . Na te nabrojane sam rekao da je Obradovic bolji od ostalih . Nisam nikada glasao za njega .
@Lule28 - Sada kazes da se nista nije pitao a postojali su politicari koji su njega optuzivali za smrt Djindjica . Jedan od tih je i Cedica Koronica koga si u to vreme gotivio . Posle ovoliko vreme se moze videti ko je bio ispravniji od njih dvojice . I da ti kazem da 2008 smo dugovali 8 milijardi a posle tvog DS i mutavog Cvetkovica 14 ili 15 milijardi 👍

Nisam ja nikada rekao da cu glasati za njega . Mirosti je naveo neke politicare pre nekog vremena ukljucujuci i njega . Na te nabrojane sam rekao da je Obradovic bolji od ostalih . Nisam nikada glasao za njega .
@Lule28 - Sada kazes da se nista nije pitao a postojali su politicari koji su njega optuzivali za smrt Djindjica . Jedan od tih je i Cedica Koronica koga si u to vreme gotivio . Posle ovoliko vreme se moze videti ko je bio ispravniji od njih dvojice . I da ti kazem da 2008 smo dugovali 8 milijardi a posle tvog DS i mutavog Cvetkovica 14 ili 15 milijardi 👍
gde si procitao da sam ikada bio za cedu?

jer je imao nadleznost da kao predsdnik sjebe crvene beretke sa vojskom a on to nije hteo

2008/2009 svetska ekonomska kriza, druga najveca kriza u istoriji jos od cuvene "velike depresije" 1930-tih
dobro sto su oni vladali pa nam je dug tada narastao "samo" za 7-8milijardi

da je ovaj vladao vec tada pitanje da li bi se uopste sada zvali Srbija

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh