Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opasna im je frka u to budite sigurni . Prosle izbore da nije bilo SPS - a jedva bi imali 126+ sa svim manjinama . Dovoljno da SPS opet promeni curak i ode po njih mast u propast . U krajnjem slucaju mozda i ostanu vlast ali ce neke maske pasti ( Trojanski konji ) . I treba to da vidimo ko je pa moze da krene akcija jer takva vlast nece biti legitimna .

Sad su Pošte Srbije se dogovorile sa štrajkačima.

Tako da ovo što je Peet napisao stoji, ali oni su održali minimum rada i imali jasne zahteve. Nisu pisali po internetu šta žele nego su to rekli onima koji su zaduženi za njih, sad poljoprivrednici trebaju preko svojih uduženja da definišu svoje zahteve i da prate preporuke iz udruženja.

Promeni medije koje pratis 😉

Da budem u temi . Danas cujem da ce u mom okruzenju biti blokada 13 novembra . Bice blokirana raskrsnica kod Idvora i bice neke blokade i u Barandi . Tako da bicemo tamo da bi mogli kasnije pricati u ovoj temi . Pecenje rakije cemo ostaviti za decembar 😊

Novii , otkud da pratis blic kao izvor informacija, a u vezi diskusije koje smo imali u pp ? Predlog kolege banat da uzmes u razmatranje .
U sustini nije bljuc kriv . Oni su samo preneli izjavu direktora preduzeca . Moralno su krivi sto ne pitaju drugu stranu nista ali sta je danas moral i obraz ?

Samo cudi me da neko uopste cita sta pise npr Blic . Vecinom su im prilozi providni i netacni . N1 npr ,uglavnom tacne vijesti . Isto kao ovde kod nas, tv dnevnik RTRS ili BNtv , nezna se sta je gluplje , komedija i vrijedjanje inteligencije

Bilo bi bolje da je obrnuto... Da javno su kao za, a kad se glasa bude protiv...
Sa kim god od mladih pričam svi su kao protiv, a on uze apsolutnu većinu... Nešto tu ne štima..
Ja znam mnogo njih koji ce ga samo zbog posla glasati, jesu ucenjeni ali dostojanstvo bi trebalo biti najskuplje...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Slazem se u potpunosti.
Ali i to dokazivanje slanjem fotografija je po meni opet ispod svakog ljutskog dostojanstva, pa nek skraba posle koliko god hoce.
Drzavni sektor, cuvaju posao kao oci u glavi, u mom mestu, veruj da niko ne bi preskrabao listic, cak mnogima ovako i odgovara, glasace ga i bez ucene..
Jedan zaseok skoro opstina presula rizlom, iz svake kuce po jedan clan isao na miting u Sabac kad je pusten autoput.
Jos ce ga svi glasati, popravljen im put posle 5 godina.
I pricamo o asfaltu u selima, sto ce ga raditi kad kupi seljake za sitne pare.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Imaju foru. Ti pre glasanja dobiješ od njih papir sa već zaokruženim brojem. A ti moraš njima da vratiš onaj što dobiješ na glasačkom mestu. I tako u krug...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Imaju foru. Ti pre glasanja dobiješ od njih papir sa već zaokruženim brojem. A ti moraš njima da vratiš onaj što dobiješ na glasačkom mestu. I tako u krug...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Bugarski voz.
Pošto opozicione stranke nemaju posmatrače na svim mestima onda je ovo lako izvodljivo.
Dok sam bio u DSu imali smo obuku kako treba da se ponašamo dok pratimo izbore.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ja mislim da ovako uglavnom funkcionise , kad sam cuo ovu pricu tek sam skontao. Pricao lik koji radi u jednom da tako kazem javnom preduzecu . Bili su lokalni opstinski izbori tad , pred izbore kaze im upravnik , skupite se tad i tad kratki sastanak. ....Kaze nemam sts mnogo da vam pricam , idu izbori ,znate za koga cete glasati ,bla bla i to je to.
Javi se jedan radnik da pita ;" ..u redu glasacemo , nego da pitam ,kako cete vi znati , mi cemo obecati , a neko nece tako glasati? "
Kaze ovaj ; ne da glasate , nego da skupite iz kuce i okolo..
Ako pobijedimo , ostajemo ovde , ako izgubimo ,lagano cemo jedan po jedan kuci , iz raznih razloga a docice drugi...

Novii , otkud da pratis blic kao izvor informacija, a u vezi diskusije koje smo imali u pp ? Predlog kolege banat da uzmes u razmatranje .

Ukucam u Google štrajk poštara, izađe mi prvi rezultat i ja ga iskopiram. U osnovi sva štama je ista samo zavisi iz koje zemlje im je vlasnik, na tu vodenicu teraju vodu.

Iskreno možda da probate koristiti Google Bard za informisanje, nije loš - https://bard.google.com/?hl=en .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh