Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@DraleTD - Dobrodosao u klub ignorisanih clanova od strane Slavka 👏
@emigrant je lepo napisao sta i ja mislim . Prvo skloniti ovu bagru pa onda protesti da novi znaju sta ih ceka u buducnosti ako ne krenu da rade u interesu svoje drzave . Jedan clan napisao vlada je tehnicka ali tu je predsednik . Sjajno i tako treba . Da se daje gospodaru legitimitet i da mu se dize cena . Koliko se dobro secam Slankamenac je prosle proteste bio izricit da se sa njime ne pregovara . I onda tu skacu druga udruzenja kako nisu za to . I po tome se moze videti ko je na kojoj strani . I onda neka taj clan odgovori ako AV obeca gotovo sve od zahteva jer zbog toga svaki paor treba za njega da glasa 🤔

Ko mislis da bi od ove sve vidjene bagre radio za drzavu-svoj narod?
Sad sam procitao jos jednom tvoj post i skapirao da si napisao da treba dovesti-naci neke nove...
Tako sam i ja mislio ali sad sam misljenja da kod nas tesko takvi mogu da se nadju ako su bar malo imali veze sa politikom a drugacije ne mozes postaviti na vlast.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ko mislis da bi od ove sve vidjene bagre radio za drzavu-svoj narod?
Sad sam procitao jos jednom tvoj post i skapirao da si napisao da treba dovesti-naci neke nove...
Tako sam i ja mislio ali sad sam misljenja da kod nas tesko takvi mogu da se nadju ako su bar malo imali veze sa politikom a drugacije ne mozes postaviti na vlast.
Za sve postoji resenja i ima resenja . Samo ti glasaj protiv vladajucih stranaka i ne sekiraj se . Bolje to nego da ne izadjes na izbore 👍

Na izbore vise nikad izaci necu!
Ko veruje da se glasanjem menja vlast nek ide, ja ne branim nikome i nikome ne namecem svoje misljenje.
Postenog politicara bez uticaja stranih (zapadnih) faktora mi nemamo.

Ko veruje da se glasanjem menja vlast nek ide, ja ne branim nikome i nikome ne namecem svoje misljenje.

A koja ga drzava ima ? Sigurno ima politicara koji su dobri i dobro zele ali ih sistem i ljudi koji ga cuvaju to ne dozvoljavaju .
Necu te ubedjivati ali bolje izadji pa makar glasao za najslabijeg koji nece prebaciti 10.000 glasova 👍

Kako smeniti ovu bagru?
Daj neku ideju.
Nije da nekog nagovaram da izađe ili ne ,ali poslednja tvoja rečenica je san snova ove sekte i na tome rade svih ovih 12 godina.

@dragan.kovacev
Da su Djilasi valjali ne bi ih smenili, ali ako ne glasamo za njih necemo smeniti ovu bagru naj goru od postojanja Srbije! A Cuta i Aleksic non stop govore da ce svi odgovarati i da ce im se zabraniti da obavljaju bilo koji javni posao! A oni su unutar ove koalicije, tako da moramo probati koliko god se neko od njih nama ne svidja, nemamo vise popravni! Mislim imacemo ali u nekoj drugoj drzavi!

Djilasa nije narod smenio vec SNS bagra

Takodje i Pajtica

malo informacija pre pisanja nije na odmet

neces Djilasa jer kao nije valjao a narod ga u Bg izabere i to kao nosilac liste sjebe upravo zvalavog aleka koji je bio nosilac liste SNS-a

ni jedne izbore gde je su direktno ucestvovali Djilas i zvalonja ovaj drugi nije dobio....normalno da ga mrzi

takodje Pajtic dobije mirovica u vojvodini isto te 2012-te...nije ih narod smenio vec sns i ostali poltroni oko njih

PS
da dodam smenjeni tek 2 godine nakon izbora te 2012-te,glasanjem poltrona u skupstini za navodno ne poverenje istima pa su 2014 bili novi izbori gde SNS vec drma ozbiljno u drzavi

Poslednja izmena:
Citat iz Politike od 25.10.2006.

"Свака држава има своју мафију, али је само код нас мафија имала своју државу", изјавио је, у свом стилу, негде у зиму 2003. године премијер Србије др Зоран Ђинђић.

Citat iz Politike od 25.10.2006.

"Свака држава има своју мафију, али је само код нас мафија имала своју државу", изјавио је, у свом стилу, негде у зиму 2003. године премијер Србије др Зоран Ђинђић.
covek ubijen u martu 2003

zima sigurno nije bila, greska je u tekstu----2002 godina je kad je to izjavio

Krenite od svoje kuće,ulice,mesne zajednice,opštine.
Zašto ne probaš da promeniš nešto u tvom okruženju.
Ovo prvo je najbitnije . Svoje okruzenje . Svako od nas protivnika ove gamadi da sredi stvar u svojoj kuci . Lepo ne voditi ili ne dozvoliti starijima da taj dan izadju iz kuce . Nije lako , bice svadja ali valjda stariji zive zivot za svoju decu i poslusace ih jer ce deci to mnogo znaciti i znace da cene . To je najlaksi vid smene vlasti .
@emigrant - vidim da novi brise sve redom pa samo ovde da ti kazem na tvoju buducu aktivnost - 👏

Ovo prvo je najbitnije . Svoje okruzenje . Svako od nas protivnika ove gamadi da sredi stvar u svojoj kuci . Lepo ne voditi ili ne dozvoliti starijima da taj dan izadju iz kuce . Nije lako , bice svadja ali valjda stariji zive zivot za svoju decu i poslusace ih jer ce deci to mnogo znaciti i znace da cene . To je najlaksi vid smene vlasti .
@emigrant - vidim da novi brise sve redom pa samo ovde da ti kazem na tvoju buducu aktivnost - 👏
Ko su stariji ,mislim od koliko godina ?

Ko su stariji ,mislim od koliko godina ?
Svi koji su stariji od nas mladjih 🤣
Neka bude 65+ ali poenta je da se zna u kuci ko za koga glasa . E pa ne pustati van kuce sve koji glasaju za vladajuce . Ili ujutru obaviti duznost pa brzo kuci i pokupiti ukucane i odlazak na piknik do 20 h .

Ma sta je vise sa Djilasom i od njega napravise djavola?
Koliko se secam Beogradjani ni na nejga ni na Pajtica nisu kukali dok su vodili svoje regione.
Cak ako se dobro secam DJilas je dobro vodio i Kosarkaski savez.
pride je razdrndao AVa u direktnom duelu za BG

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh