sinisa1979
Član
Ne uzmeš pa nek rade ti što misle da će zaraditi pa kad odustanu ti onda dođu neki novi i tako u krug.
Pa to sam i ja napisao. Ili uzimaš ili ne uzimaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne uzmeš pa nek rade ti što misle da će zaraditi pa kad odustanu ti onda dođu neki novi i tako u krug.
Slicnu situaciju sam imao pre neki dan.. kaže ženica a zašto ti da uzimas subvenciju na moju zemlju? Ti bi sa subvencijom da platiš arendu?Pa valjda znas zaradu u nazad 5god.
Pre neki dan sam imao ponudu, lepa cifra po kj. i subvencija ostaje njemu, kao navodno vec je registrovano pa da ne cacka! Rekoh mu, nisam toliko siroma da moram da prihvati takvu ponudu![]()
Tačno ali je delovalo kao da moraš da uzmeš pod tim uslovima. Izvini ako sam pogrešno protumačio.Pa to sam i ja napisao. Ili uzimaš ili ne uzimaš.
Ti ili se praviš ili si ... Ako osiguranje osiguranog krivca u udesu plaća štetu oštećenom ne znači da treba da plati štetu i kricu. Nikada nije bilo i neće biti osim kasko osiguranja, a i tu je upitno ako dokažu da je namerno. Preduslov da bi ispatili oštećenom je da su svi učesnici u udesu bili ispravni ( važeća vozačka, registrovani i nisu pod uticajem alkohola bez obzira ko je kriv).Udarim namerno nekog kolima i ne platim nista??? Sad mi pala genijalna ideja,imam dva auta oba osigurana. Sednem u 1 i udarim u drugi moj... Dva gratis farbanja i ispravljana mi placa osigiranje?
Sa kime ce se pregovarati posle 13 novembra ?
O tom problemu neka razmislja drug predsednik...neko će morati da izadje pred ljude.A ako im ne smetaju protesti nek sede u toplom i piju čaj i jedu parizer,kao svaka savesna i odgovorna vladaSa kime ce se pregovarati posle 13 novembra ?
Ајде иди умиј се хладном водом да мало дођеш себи. Ја сам трактором био у НС кад си ти бициклом обилазио пунктове, а после са мојим Врбашанима и Србобранцима блокирао ауто пут. И немој да ми причаш о протестима једном си изашао и одма овде ти држиш некоме предавање о борби. И у НС је била техничка влада на челу са одлазећи Недимовићем и шта су они урадили од договорено или обећаног? Шта су испунили сада са новом министарком и ту су нам учачкали киту само тако. И мислиш да ће техничка влада нешто урадити осим обећања и потписа које увек могу да погазе уз образложење да је било против уставно?! Нема напретка без медијске подршке, а пошто у држави влада медијски мрак трла баба лан. Већ смо оптужени да смо страни плаћеници који користе изборе за блаћење председника.A zašto je ,,tehnička" Vlada zabranila izvoz poljoprivrednih proizvoda ? Manite se, petsednik i Vlada svaki dan krše Ustav i zakon.
Pisao sam 1.000 puta, nemojte odmagati ako nećete pomoći. I to uvek rade isti ljudi. Po meni su gori oni koji odnažu od naprednjaka i sendvičara. Sendvičari za sendvič rade, a vi odmažete za džabe.
Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje. Ja nisam potkuplheni novinar, a ti nisi Vučić. Šta je netačno, laž i zla namera od onoga što sam na pisao ili pitao ? Šta to meni ide ili ne ide u korist ? Molim te da odgovoriš na moja pitanja ili ću smatrati da si zlonameran i da si slagao. Pa onda ,,ignoriši".Овде ти највише одмажеш малтретирајући и нападајући људе чим нешто кажу што теби не одговара.
Ja ću ti samo reći da se setiš jednog Torpeda 90 sa paračom, to ti je mašina od prozvanog člana.Ајде иди умиј се хладном водом да мало дођеш себи. Ја сам трактором био у НС кад си ти бициклом обилазио пунктове, а после са мојим Врбашанима и Србобранцима блокирао ауто пут. И немој да ми причаш о протестима једном си изашао и одма овде ти држиш некоме предавање о борби. И у НС је била техничка влада на челу са одлазећи Недимовићем и шта су они урадили од договорено или обећаног? Шта су испунили сада са новом министарком и ту су нам учачкали киту само тако. И мислиш да ће техничка влада нешто урадити осим обећања и потписа које увек могу да погазе уз образложење да је било против уставно?! Нема напретка без медијске подршке, а пошто у држави влада медијски мрак трла баба лан. Већ смо оптужени да смо страни плаћеници који користе изборе за блаћење председника.
И шта сад сви треба да му се клањамо? Ако неко каже нешто што њему није по вољи треба да истрпи његово нападање? Или случајно неко има своје мишљење које је другачије од његовог тај одма одмаже и саботира предстојеће протесте? Мене нико неће назвати саботером,а неће ми наметнути ни своје мишљење. Свако овде има право да изађе или, не изађе на протесте, и свако има право да сумња у исте те протесте, колико ме сећање служи прошле протесте смо превеслани сви који смо учествовали на тим протестима у НС и ко може више икога да увери да све није исполитизирано? Ја не верујем никоме, а ако будем излазио, изаћићу из свог убеђења,а не туђег.Ja ću ti samo reći da se setiš jednog Torpeda 90 sa paračom, to ti je mašina od prozvanog člana.
Златне речи.Ја не верујем никоме, а ако будем излазио, изаћићу из свог убеђења,а не туђег.
Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje. To sve govori o tebi. Svako ko ima negativn stav u vezi protesta je protiv protesta. Postoji način jako se iznose stavovi i mišljenja. Novil je pisao o tome, a i ostali. Hvalati na iznešenim lažima od mene, to je tvoj nivo. Neću imati više prilike da se nerviram čitajući to što ti pišeš.И шта сад сви треба да му се клањамо? Ако неко каже нешто што њему није по вољи треба да истрпи његово нападање? Или случајно неко има своје мишљење које је другачије од његовог тај одма одмаже и саботира предстојеће протесте? Мене нико неће назвати саботером,а неће ми наметнути ни своје мишљење. Свако овде има право да изађе или, не изађе на протесте, и свако има право да сумња у исте те протесте, колико ме сећање служи прошле протесте смо превеслани сви који смо учествовали на тим протестима у НС и ко може више икога да увери да све није исполитизирано? Ја не верујем никоме, а ако будем излазио, изаћићу из свог убеђења,а не туђег.