Chat 15

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa valjda znas zaradu u nazad 5god.
Pre neki dan sam imao ponudu, lepa cifra po kj. i subvencija ostaje njemu, kao navodno vec je registrovano pa da ne cacka! Rekoh mu, nisam toliko siroma da moram da prihvati takvu ponudu 😂😂
Slicnu situaciju sam imao pre neki dan.. kaže ženica a zašto ti da uzimas subvenciju na moju zemlju? Ti bi sa subvencijom da platiš arendu?
Rek'o daj da prekidam vezu dok je vreme, ova će doći da me tuče na kraju 😄

Ako uzimaš onda je sigurno po gazdinim uslovima, a ako ne uzimaš onda je po tvojim uslovima.
Nema potrebe da se izvinjavaš zbog nesporazuma. 🍻👍

Mnogi su kod nas otpisali subvenciju jer je bila jedno vreme beznacajna a limitirana na malu kolicinu zemlje, ljudi su culi za takve pogodbe i sada bi svi tako, dobre pare za arendu i subvencije jer tako i komsija izdao! A subvencja nije vise bas za otpisivanje, naravno zahvaljujuci ljudima koji su protestovali a ne sajber kurajberima kojih je cak i na PLJOPRIVREDNOM forumu preko 90%
Da ne verujes koji su to kalkulanti, primire se dok su protesti (to im naj teze padne) pa kad prodju udri po tastaturi, naravno niceg se nece odreci postignutog!

Neko bi rekao da je to bacanje para, ali verovatno SNS ima neku racunicu zasto novce koje dobije iz budzeta od drzave trosi nelogicno.
Prvo 39 miliona na slanje pisama svim penzionerima a onda bespotrebno placanje oko 30 miliona za 80000 vise potpisa za overu kod notara(a potrebno je samo 10000 potpisa za registraciju za izbore).
69 miliona koji su baceni mogli su biti uplaceni u humanitarne svrhe ali nisu.
Od 2015 do 2021 SNS je iz budzeta Srbije dobio 4 milijarde dinara.
Stvarno smo bogati kad tolike novce dajemo za funkiconisanje politicnkih stranaka.

Ајде иди умиј се хладном водом да мало дођеш себи. Ја сам трактором био у НС кад си ти бициклом обилазио пунктове, а после са мојим Врбашанима и Србобранцима блокирао ауто пут. И немој да ми причаш о протестима једном си изашао и одма овде ти држиш некоме предавање о борби. И у НС је била техничка влада на челу са одлазећи Недимовићем и шта су они урадили од договорено или обећаног? Шта су испунили сада са новом министарком и ту су нам учачкали киту само тако. И мислиш да ће техничка влада нешто урадити осим обећања и потписа које увек могу да погазе уз образложење да је било против уставно?! Нема напретка без медијске подршке, а пошто у држави влада медијски мрак трла баба лан. Већ смо оптужени да смо страни плаћеници који користе изборе за блаћење председника.

Овде ти највише одмажеш малтретирајући и нападајући људе чим нешто кажу што теби не одговара.

Ајде иди умиј се хладном водом да мало дођеш себи. Ја сам трактором био у НС кад си ти бициклом обилазио пунктове, а после са мојим Врбашанима и Србобранцима блокирао ауто пут. И немој да ми причаш о протестима једном си изашао и одма овде ти држиш некоме предавање о борби. И у НС је била техничка влада на челу са одлазећи Недимовићем и шта су они урадили од договорено или обећаног? Шта су испунили сада са новом министарком и ту су нам учачкали киту само тако. И мислиш да ће техничка влада нешто урадити осим обећања и потписа које увек могу да погазе уз образложење да је било против уставно?! Нема напретка без медијске подршке, а пошто у држави влада медијски мрак трла баба лан. Већ смо оптужени да смо страни плаћеници који користе изборе за блаћење председника.
Ja ću ti samo reći da se setiš jednog Torpeda 90 sa paračom, to ti je mašina od prozvanog člana.

Ja ću ti samo reći da se setiš jednog Torpeda 90 sa paračom, to ti je mašina od prozvanog člana.
И шта сад сви треба да му се клањамо? Ако неко каже нешто што њему није по вољи треба да истрпи његово нападање? Или случајно неко има своје мишљење које је другачије од његовог тај одма одмаже и саботира предстојеће протесте? Мене нико неће назвати саботером,а неће ми наметнути ни своје мишљење. Свако овде има право да изађе или, не изађе на протесте, и свако има право да сумња у исте те протесте, колико ме сећање служи прошле протесте смо превеслани сви који смо учествовали на тим протестима у НС и ко може више икога да увери да све није исполитизирано? Ја не верујем никоме, а ако будем излазио, изаћићу из свог убеђења,а не туђег.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh