sinisa1979
Član
Ne uzmeš pa nek rade ti što misle da će zaraditi pa kad odustanu ti onda dođu neki novi i tako u krug.
Pa to sam i ja napisao. Ili uzimaš ili ne uzimaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne uzmeš pa nek rade ti što misle da će zaraditi pa kad odustanu ti onda dođu neki novi i tako u krug.
Slicnu situaciju sam imao pre neki dan.. kaže ženica a zašto ti da uzimas subvenciju na moju zemlju? Ti bi sa subvencijom da platiš arendu?Pa valjda znas zaradu u nazad 5god.
Pre neki dan sam imao ponudu, lepa cifra po kj. i subvencija ostaje njemu, kao navodno vec je registrovano pa da ne cacka! Rekoh mu, nisam toliko siroma da moram da prihvati takvu ponudu
Tačno ali je delovalo kao da moraš da uzmeš pod tim uslovima. Izvini ako sam pogrešno protumačio.Pa to sam i ja napisao. Ili uzimaš ili ne uzimaš.
Sa kime ce se pregovarati posle 13 novembra ?
O tom problemu neka razmislja drug predsednik...neko će morati da izadje pred ljude.A ako im ne smetaju protesti nek sede u toplom i piju čaj i jedu parizer,kao svaka savesna i odgovorna vladaSa kime ce se pregovarati posle 13 novembra ?
Ja ću ti samo reći da se setiš jednog Torpeda 90 sa paračom, to ti je mašina od prozvanog člana.Ајде иди умиј се хладном водом да мало дођеш себи. Ја сам трактором био у НС кад си ти бициклом обилазио пунктове, а после са мојим Врбашанима и Србобранцима блокирао ауто пут. И немој да ми причаш о протестима једном си изашао и одма овде ти држиш некоме предавање о борби. И у НС је била техничка влада на челу са одлазећи Недимовићем и шта су они урадили од договорено или обећаног? Шта су испунили сада са новом министарком и ту су нам учачкали киту само тако. И мислиш да ће техничка влада нешто урадити осим обећања и потписа које увек могу да погазе уз образложење да је било против уставно?! Нема напретка без медијске подршке, а пошто у држави влада медијски мрак трла баба лан. Већ смо оптужени да смо страни плаћеници који користе изборе за блаћење председника.
И шта сад сви треба да му се клањамо? Ако неко каже нешто што њему није по вољи треба да истрпи његово нападање? Или случајно неко има своје мишљење које је другачије од његовог тај одма одмаже и саботира предстојеће протесте? Мене нико неће назвати саботером,а неће ми наметнути ни своје мишљење. Свако овде има право да изађе или, не изађе на протесте, и свако има право да сумња у исте те протесте, колико ме сећање служи прошле протесте смо превеслани сви који смо учествовали на тим протестима у НС и ко може више икога да увери да све није исполитизирано? Ја не верујем никоме, а ако будем излазио, изаћићу из свог убеђења,а не туђег.Ja ću ti samo reći da se setiš jednog Torpeda 90 sa paračom, to ti je mašina od prozvanog člana.
Златне речи.Ја не верујем никоме, а ако будем излазио, изаћићу из свог убеђења,а не туђег.